Biraz “gaza” ihtiyacım var :)

Ben tarif satın almıyorum çoğunu kendim çıkarabiliyorum :)
Kitap satın aldım genelde kitaplara yatırmak daha mantıklı geliyor bir tarife o kadar para verilmez..

Yanlış anlamayin ama yapması çok basit ayrıca cocuklar için öyle oyuncaklar varki albenisi az.boşa zaman kaybı gibi geldi.yinede hayirli kazanclar
Basit mı :) ? O oyuncaklarda olan emeği bilmiyorsunuz. Ayrıca bebeğime bitane oyuncak yaptım diğer oyuncakların hepsine onu tercih ediyor.

Sadece oyuncak olarak düşünmeyin, ürün yelpazesini geniş tutup yeni fikirler üretmeye bakın.
Mesela isim panolarında kullanıyorlar o oyuncakları, örnek bir tane ondan kıyın. Kendi panosunu hazırlamak isteyene fikir olsun.
Hediyelik anahtarlık yapıp dekoratif agaca falan asıyorlar, babyshower, Doğum günü vs hediyelik olarak olabilir ama bunlar olanlar :)
İpler fark ediyor mu bilmiyorum ama sağlıklı yada renksi boyasız ip Seçip uyku arkadaşı olarak da pazarlanabilir.
Kısacası Becerinizin etinden sütünden faydalanmaya bakın :)

Sıradan mı :) sizin annenizin o zamanlar ördükleriyle şimdiki oyuncaklar aynı mı sanıyorsunuz? Bence gerçekten görmediniz o oyuncakları. Resim yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim tekrar denicem ama.

Bu size göre basit mı gerçekten?

Evet ipler fark ediyor tamamen organik ve zararsız olanlarla yapılıyor :) evet mantıklı Uygularım mutlaka

Bu fikirdeyim aynen

Eki Görüntüle 2185405
Bu size göre basit mı gerçekten?
Bana göre evet ses çıkarmıyor hareket etmiyor kısacası şaşırtmıyor sadece evcilik oynanır ben cocuk açısından söyledim.asla kucusemiyorum yapılan emeğe saygım var.az yapmadım boncuk işleri vb.ama bu tür şeylerde hayal kırıklığı yaşanmaması adına talebin az olacağını hatta tek tük olacağını kast ediyorum.

Basit mı :) ? O oyuncaklarda olan emeği bilmiyorsunuz. Ayrıca bebeğime bitane oyuncak yaptım diğer oyuncakların hepsine onu tercih ediyor.
Emek çok diye cocuklar aaa bunda emek çökmüş ben bunu oynadım demez.zamane çocukları çok doyimsuzlar ne güzel sizin çocuğunuzun tercih etmesine sevindim.

Arkadaşım minik keselerin üstüne işleme yapıyordu, tütün keseleri, kalemlikler, bozuk para cüzdanları filan dikti bol bol, böyle sevimli hayvan figürleriyle süsledi. Önce etraftaki el emeği satan atölyelere, kitapçılara filan götürdü, oralarda minik birer stand koydular onun için. İlk satışlarını öyle yaptı. Tabi kendine bir isim ve logo da tasarlamış ve ürünlerine küçük kartlar takmıştı bu sırada. Eş zamanlı olarak facebook ve instagram sayfası açıp, kartlara bunları da yazdırmıştı. O aşamadan sonra instagramdan da siparişler gelmeye başladı. Gidişatı bu şekilde oldu diye anlatıyorum. Vergisi, izni, maliye işleri kısmını bilmiyorum ama...

Bende ahşap boyamaya merak sardım kursa başladım.Güzel fikirlerim,hayallerim var Neden olmasınki bence sende vazgeçme. önemli olan başlamak.Bende bu işi yapan, yapmış olan arkadaşlarım fikir verirse, yol yöntem gösterirse çok memnun olurum

2 tane l var onu fark edememiş olabilirmisiniz?

Ben de yaziyorum bulamiyorum iki l yazdim hem de. Cok severim ben hemen inceleyip ilk musterin olabilirim bile bebisime bi suru yaptirmak istiyorum cunku

Ben de yaziyorum bulamiyorum iki l yazdim hem de. Cok severim ben hemen inceleyip ilk musterin olabilirim bile bebisime bi suru yaptirmak istiyorum cunku
Ay çok tatlısınız ya :)) msj attım siz bana kendi sayfanızı gönderin ben takip edeyim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…