Ay inşallah yaDestek olmaya geldim :)
Dene bence. Denemekten zarar gelmez.
Bakarsın tutar, güzel siparişler alırsın.
Yürür gidersin inş :)
Bereketli olsun şimdiden
Evet gerekiyor ama evden yapıldığı için çok fazla bir maliyeti yok. satışa göre satış başına ufak bir miktar ödeniyor. Bi sipariş alsam zaten ilk işim vergi dairesine gitmek olucak :))Bende çok dusundum ama instagramdan satış yapmak için sanırım maliyeye gidip izin falan almak gerekiyor vergi gibi şeyler devreye giriyor. Yapan da çok kişi var aslında neden olmasın.
Eşe dosta hediye yaptım inşallah bir dönüş olur :) olabilir o tarz yerlere sormak aklıma geldi aslında ama bir türlü faliyete geçiremedim :)Kitapçılarda, kırtasiyelerde falan çok görüyorum ben.
Dükkanlarla da konuş numune bırak
Bi de oralardan dene.
Eşe dosta da bi iki hediye yap
Sağdan soldan gören soruyor sipariş vermeye başlıyor.
Evet var ama hepsinin kendi tarzı var :) ve şuna çok inanıyorum herkesin bir kısmeti var. Bir emek varsa ortada mutlaka bir karşılığı olucağına inanıyorum.Girişimciliğiniz çok hoş ama zaten halihazırda onlarca bunu yapan yer var. Biraz daha farklı bir konsept düşünebilirsiniz.
Jameya bende amigrumi yapıyorum. Hamilelik döneminde başladığım için satış yapmadım. bu örgü dünyasının en ince detayına kadar biliyorum Bir kara delik gibi içine aldığını götürüyor. Örgü örenlerin asla birbirine saygısı yok. Herkes sevmediği sayfaları takipçilerine spamlatıp kapattırmak için uğraşıyor. Ücretli tarif yayınlandı diye bebeklere beddua eden mi dersin yok ben ördüm sen benden çaldın diye bi ton hakaret eden mi dersin, birbirine dava açan mı dersin ne ararsan var. Altı üstü örgü diyoruz ama içine tam girince ne demek istediğimi anlayacaksın. He unutmadan oyuncağın fiyatını senin sattığının çok altında satanları, sipariş verip sonra vazgeçeni de unutma. Bu arada en ucuz ip 5 Tl olmuşken bu işi hobi olarak devam ettirme kararı aldım ben.
Ben eksi yönlerini söyledim sana. Bu arada tarif vs istersen gönderebilir :)
Yanlış anlamayin ama yapması çok basit ayrıca cocuklar için öyle oyuncaklar varki albenisi az.boşa zaman kaybı gibi geldi.yinede hayirli kazanclar
Tamam basit demeyelim ama bir cocuk için albenisi yok bence bebekler belki oynar ama oynama isteği uzun sürmez .ben şahsen almam çünkü cocugum istemez.çok demode oyuncak annem bana küçükken ormustu.ben nebicim oyuncak diye oynamadığını hatırlıyorum ki o zamanlar oyuncak cesiti de azdı.yetişkinlere güzel ve sağlıklı gelir ama zamane çocukları için bence çok sıradan.O kadarda basit degil yahu :) Üstelik kullanilan ipe, malzemeye ve el beceresine göre oyuncaklar arasinda daglar kadar fark olabiliyor :) Kaliteli ip, göz ve elyaf kullanildiginda tüm o alabenili oyuncaklardan daha saglikli bu oyuncaklar
siz o oyuncakları gördüğünüze emin misiniz ???Tamam basit demeyelim ama bir cocuk için albenisi yok bence bebekler belki oynar ama oynama isteği uzun sürmez .ben şahsen almam çünkü cocugum istemez.çok demode oyuncak annem bana küçükken ormustu.ben nebicim oyuncak diye oynamadığını hatırlıyorum ki o zamanlar oyuncak cesiti de azdı.yetişkinlere güzel ve sağlıklı gelir ama zamane çocukları için bence çok sıradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?