- 24 Mart 2009
- 3.175
- 4.317
- 658
Evet gördüm hatta benim t anidiklarimda oruyordusiz o oyuncakları gördüğünüze emin misiniz ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gördüm hatta benim t anidiklarimda oruyordusiz o oyuncakları gördüğünüze emin misiniz ???
Ben tarif satın almıyorum çoğunu kendim çıkarabiliyorum :)Jameya bende amigrumi yapıyorum. Hamilelik döneminde başladığım için satış yapmadım. bu örgü dünyasının en ince detayına kadar biliyorum Bir kara delik gibi içine aldığını götürüyor. Örgü örenlerin asla birbirine saygısı yok. Herkes sevmediği sayfaları takipçilerine spamlatıp kapattırmak için uğraşıyor. Ücretli tarif yayınlandı diye bebeklere beddua eden mi dersin yok ben ördüm sen benden çaldın diye bi ton hakaret eden mi dersin, birbirine dava açan mı dersin ne ararsan var. Altı üstü örgü diyoruz ama içine tam girince ne demek istediğimi anlayacaksın. He unutmadan oyuncağın fiyatını senin sattığının çok altında satanları, sipariş verip sonra vazgeçeni de unutma. Bu arada en ucuz ip 5 Tl olmuşken bu işi hobi olarak devam ettirme kararı aldım ben.
Ben eksi yönlerini söyledim sana. Bu arada tarif vs istersen gönderebilir :)
Basit mı :) ? O oyuncaklarda olan emeği bilmiyorsunuz. Ayrıca bebeğime bitane oyuncak yaptım diğer oyuncakların hepsine onu tercih ediyor.Yanlış anlamayin ama yapması çok basit ayrıca cocuklar için öyle oyuncaklar varki albenisi az.boşa zaman kaybı gibi geldi.yinede hayirli kazanclar
Evet gördüm hatta benim t anidiklarimda oruyordu
@nillsworld :) teşekkür ederimSayfanın adını ver de takip edelim : )
Sıradan mı :) sizin annenizin o zamanlar ördükleriyle şimdiki oyuncaklar aynı mı sanıyorsunuz? Bence gerçekten görmediniz o oyuncakları. Resim yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim tekrar denicem ama.Tamam basit demeyelim ama bir cocuk için albenisi yok bence bebekler belki oynar ama oynama isteği uzun sürmez .ben şahsen almam çünkü cocugum istemez.çok demode oyuncak annem bana küçükken ormustu.ben nebicim oyuncak diye oynamadığını hatırlıyorum ki o zamanlar oyuncak cesiti de azdı.yetişkinlere güzel ve sağlıklı gelir ama zamane çocukları için bence çok sıradan.
Bu size göre basit mı gerçekten?Tamam basit demeyelim ama bir cocuk için albenisi yok bence bebekler belki oynar ama oynama isteği uzun sürmez .ben şahsen almam çünkü cocugum istemez.çok demode oyuncak annem bana küçükken ormustu.ben nebicim oyuncak diye oynamadığını hatırlıyorum ki o zamanlar oyuncak cesiti de azdı.yetişkinlere güzel ve sağlıklı gelir ama zamane çocukları için bence çok sıradan.
Evet ipler fark ediyor tamamen organik ve zararsız olanlarla yapılıyor :) evet mantıklı Uygularım mutlakaSadece oyuncak olarak düşünmeyin, ürün yelpazesini geniş tutup yeni fikirler üretmeye bakın.
Mesela isim panolarında kullanıyorlar o oyuncakları, örnek bir tane ondan kıyın. Kendi panosunu hazırlamak isteyene fikir olsun.
Hediyelik anahtarlık yapıp dekoratif agaca falan asıyorlar, babyshower, Doğum günü vs hediyelik olarak olabilir ama bunlar olanlar :)
İpler fark ediyor mu bilmiyorum ama sağlıklı yada renksi boyasız ip Seçip uyku arkadaşı olarak da pazarlanabilir.
Kısacası Becerinizin etinden sütünden faydalanmaya bakın :)
Bu fikirdeyim aynenSadece oyuncak olarak düşünmeyin, ürün yelpazesini geniş tutup yeni fikirler üretmeye bakın.
Mesela isim panolarında kullanıyorlar o oyuncakları, örnek bir tane ondan kıyın. Kendi panosunu hazırlamak isteyene fikir olsun.
Hediyelik anahtarlık yapıp dekoratif agaca falan asıyorlar, babyshower, Doğum günü vs hediyelik olarak olabilir ama bunlar olanlar :)
İpler fark ediyor mu bilmiyorum ama sağlıklı yada renksi boyasız ip Seçip uyku arkadaşı olarak da pazarlanabilir.
Kısacası Becerinizin etinden sütünden faydalanmaya bakın :)
Bana göre evet ses çıkarmıyor hareket etmiyor kısacası şaşırtmıyor sadece evcilik oynanır ben cocuk açısından söyledim.asla kucusemiyorum yapılan emeğe saygım var.az yapmadım boncuk işleri vb.ama bu tür şeylerde hayal kırıklığı yaşanmaması adına talebin az olacağını hatta tek tük olacağını kast ediyorum.Eki Görüntüle 2185405
Bu size göre basit mı gerçekten?
Emek çok diye cocuklar aaa bunda emek çökmüş ben bunu oynadım demez.zamane çocukları çok doyimsuzlar ne güzel sizin çocuğunuzun tercih etmesine sevindim.Basit mı :) ? O oyuncaklarda olan emeği bilmiyorsunuz. Ayrıca bebeğime bitane oyuncak yaptım diğer oyuncakların hepsine onu tercih ediyor.
Elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş.Eki Görüntüle 2185405
Bu size göre basit mı gerçekten?
sayfayı bulamadım@nillsworld :) teşekkür ederim![]()
Bu bebek mi basit ??Eki Görüntüle 2185427
2 tane l var onu fark edememiş olabilirmisiniz?sayfayı bulamadım![]()
2 tane l var onu fark edememiş olabilirmisiniz?
Ay çok tatlısınız ya :)) msj attım siz bana kendi sayfanızı gönderin ben takip edeyim siziBen de yaziyorum bulamiyorum iki l yazdim hem de. Cok severim ben hemen inceleyip ilk musterin olabilirim bilebebisime bi suru yaptirmak istiyorum cunku
![]()