- 18 Mart 2009
- 572
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok ilginç eline sağlık....
çok değişik olmuş..
evrimcim ellerine sağlık
sormak istediğim bir kaç yer var
1- mor çiçeği yaparken o fıstık kabuklarını nasıl bu kadar muntazam tutabildin, bir puf noktası varmı? bide ortasına sabitlemek için ne kullandın
2- diğer çiçeği hangi kabuklarla yaptığını cözemedim[/QUO
1-Önce yuvarlak bir karton kesiyorsun sonra silikonla tek tek yapıştırıyorsun sonrada tohumlarıda ortada kalan boş yere yapıştırıyorsun annem toplamıştı mor çiçeğin kabuklarını tam olarak ne bilmiyorum...
2-Her türlü kabuktan yapılabilir onlar fıstık kabukları,kozalak dallarındanda yapabilirsin,badem kabuklarından,kuru çiçekler var koku veriyor onlardanda yapabilirsin seçenek çok...Vernikliyorsun sonra kurumadan sim bu kadar...İyi havalandırmak lazım yoksa kötü kokuyor.
Teşekkür ederim canım
çok değişik bir fikir harikasın canım.................zemuszemusçok şık olmuşlar.........hayırlı ramazanlar olsun.....................
bayıldım ben bunlara çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık
ellerine saglik canim benim
ellerine saglik canim,benimde hosuma gitti,hemde cok..opuyorumnanaktanama bende tam anlamadim nasil yapdigini.resimlerle anlata bilirsen cok sevinirim.
off gerçekten bunlar harika..fıstık kabugundan oldugunu yazmasanız valla anlasılmayacak..ellerinize sağlık kaydirigubbakcemile5
cok guzel ellerınıze saglık