Biraz dertleşelim mi?

serena0774

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
13
0
16
Antalya
merhaba kadınlar kulübünün tatlı bayanları...Annelik için can atan herkezi dertleşmeye bekliyorum .Uzun süre ara verip her ay hüsrana uğramak hepimizin canını sıkıyo olsa gerek konuşmaya ihtiyacı olan lar belki birbirimizin dertlerine ortak oluruz diye düşündüm.

önce ben başlıyım ilk bebeğimi kalp atışı olmaması sebebiyle kaybettim aradan 2 yıl geçti 3-4 aydır tekrar denemeye kararverip çalışmlara başladık ama sonuç şimdilik negatif .Olsun ben Rabbime inanıyorum Allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin .Böyle olupta hamiş olan varsa umudum olur kızlar.destek bekliyorum

merhaba canım,evet dertleşmek iyidir insanı rahatlatır..bende kendimden bahsedeyim.2 yılık evliyim.30 nisanda kürtaj olmak zorunda kaldım.bebeğim gelişemedi (doktor 2 aylık korunma süresi verdi.ondan sonra kısmet bakalım.hayat bize ne gibi oyunlar yada süprizler çıkaracak..bu korunma süresinde bende testlerimi yaptıracağım.kanda pıhtılaşma ve genetik testleri yaptıracağım.normalde 2-3 düşükten sonra bu tahlilleri yaptırıyolarlar ama ben yinede yaptırıcam.işte böyle.Allah ım tüm bebiş isteyenlerin dularını kabul etsin inşallah...

Çok geçmiş olsun cnm Allahım İnşallah herkese nasip eder annelik duygusunu ben de testlerimi yaptırdım şu an için bi sorunum yok folik aside de başladım 4 - 5 aydır kullanıyorum yalnız bennim doktorum kürtajdan sonra ilk gebeliklerde bu sorun olabiliyo 6 ay korunun tekrar başlayın demişti gerçi şimdi kürtajdan 1 2 ay sonra bile hamile kalanlar var umarım istediğimiz gibi olur herşey.

sağol canım..doktor bana 2 ay yeterli dedi.eğer bebek kendiliğinden düşseydi korunmaya gerek olmayacaktı.ama kürtaj olduğu için rahmin kendini toparlaması gerekiyormuş.garanti olsun diyede 2 ay süre verdi.Bakalım ilerleyen günlerden neler yaşıycaz

merhaba hatunlar.. Bende 8aylık evliyim ve hiç korunmadım ama maalesef henüz olmadı.. İnşallah olucak,azimliyim

slm çıtır kızlar bende 2,5 yıllık evliyim nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim.dr son gaz çalışmamı söyledi nasip mayısta çok umudum yok ama allah bilir yinede.

merhaba hatunlar.. Bende 8aylık evliyim ve hiç korunmadım ama maalesef henüz olmadı.. İnşallah olucak,azimliyim

İçini ferah tut bacım.Allah ın izniyle hepimizi bebek sahibi olucaz inşallah.Dualarımız hep birbirimiz için.

slm çıtır kızlar bende 2,5 yıllık evliyim nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim.dr son gaz çalışmamı söyledi nasip mayısta çok umudum yok ama allah bilir yinede.

Umudunu kaybetme Ayşemcim,Allah büyüktür.Gönlüne göre olsun herşey :))

Kizlr, ben de 6 aydır korunmuyorum, hemen olacağına inanmıştım ben. İlk aylar çok hayalkirikligi yasadım, bir de kendimde sorun aradım, bende bisey mı var, neden olmuyor diye ama sonra polikistik overli, myomlu arkadaslarımın bebekleri olduğunu öğrenince biraz rahatladım dogrusu. Demek ki olabiliyor, demek ki denemelere devam, demek ki benim de olur, sadece zamanı var diye düşündüm. Deli gibi yumurtlama günlerime dikkat edip sevgili esimi de daraltiyordum ama ondan da vazgeçtim, çünkü sahiden iyi giden seks hayatımız bozulmaya basladi. Demek ki zorlamanın alemi yok dedim. Zaten de biliyorsunuz iyi bir sekste bebek olma ihtimali daha yüksek. Çünkü kadının orgazmi rahmin içindeki sıvıları spermin tutunmasına daha uygun hale getiriyor.
Takıntı haline getirmeden, tabii destek amacıyla kurleri yaparak, haftada 3 seksle ve dua ve olumlu düşünceyle ben herkesin bebek sahibi olacağına inanıyorum. Kendiliğinden olmazsa da dert etmemeli, artık bir sürü tedavi yöntemi var.
İnşallah Allah hepimize hayırlı evlatlar verir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…