• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz değişiklik istiyorum...

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
41
kızlar biraz değişiklik derken güzellik estetik anlamında demek istedim önce yüzümden başlayayıım bir kaç yıl önce burun ameliyatı olmuştum nefes sorunu ve hafif kemik düzeltilmesi ile ilgili fakat nefes sorunum düzelmedi burnum ise sağ yan duvarı içe çökük ben bununla ilgili revizyon olmayındüşünüyorjm revizyon olanlar lütfen bana yardımcı olabilirlermi dr önerisi olan birde fotolarını öncesi ve sonrasını bana gönderseniz çok memnun olurum. İkincisi göz altlarım mor bunların bir çaresi varmıdır aranızda bundan operasyon yaptırıp kurtulan varsa onlarda yardımcı olursa memnun olucam birde göbeğim ve yan simitlerim var onları aldırıp kalça şekillendirmek istiyorum ve diz aşğımda açıklık var Oray'ı şekillendirmek istiyorum 55 kg fazla kilolu değilim eşim Başkalarına baksın istemiyorum güzelleşmek istiyorum lütfen yardımcı olurmuşsunuz

Eşiniz başkalarına mı bakıyor ? Burnunuzu yaptırınca bitecek mi tüm sorunlar ? Bence eşiniz başkalarına bakıyorsa burundan önemli sorunlarınız var.

Yanlariniz icin bir hareket biliyorum cok etkilidir hemen etkisini gosterir olk firsatta atarim popo kaldirma hareketi var ama biraz bacaklari inceltir bastan soyleyeyim diger konulari bilmiyorum

Estetik operasyonu doğru bulmuyorum
Hele ki burun inanın daha çirkin görünüyo o burun yapılınca suratın bütün şekli bozuluyo erkeksi garip bi ifade oluyo
Benim de burnumda minicik bi kemer var ama hiç düşünmedim yaptırmayı
Morlukları estetik yerine makyaj ürünleriyle kapatabilirsin kalıcı bi çözümü yok sanırım
Simitlerin için de yağ aldırma filan olabilir
ama bu kez sarkan etler için cerrahi müdahale
gerekir
BENCE DEĞİŞİME KENDİNİ SEVMEKLE BAŞLAYABİLİRSİN

Estetik operasyonu doğru bulmuyorum
Hele ki burun inanın daha çirkin görünüyo o burun yapılınca suratın bütün şekli bozuluyo erkeksi garip bi ifade oluyo
Benim de burnumda minicik bi kemer var ama hiç düşünmedim yaptırmayı
Morlukları estetik yerine makyaj ürünleriyle kapatabilirsin kalıcı bi çözümü yok sanırım
Simitlerin için de yağ aldırma filan olabilir
ama bu kez sarkan etler için cerrahi müdahale
gerekir
BENCE DEĞİŞİME KENDİNİ SEVMEKLE BAŞLAYABİLİRSİN
Kendimi zaten seviyorum burun ameliyatı zaten önce olmuştum revizyon olucam

Sen nekadar güzel olursan ol eşin bakmak isterse yine bakar başka kadınlarla, ama adamın gözü yoksa nekadar çirkin olursan ol yapmaz karakter meselesi
Bakımsızlıktan bahsetmiyorum kadın dediğin bakımlı olmalı temiz olmalı güzel kokmalı:KK16:

Sen nekadar güzel olursan ol eşin bakmak isterse yine bakar başka kadınlarla, ama adamın gözü yoksa nekadar çirkin olursan ol yapmaz karakter meselesi
Bakımsızlıktan bahsetmiyorum kadın dediğin bakımlı olmalı temiz olmalı güzel kokmalı:KK16:
Zaten öle olmalı fakat küçük çirlin gösteren kusurlarını da operasyon varken halletmeli dimi

Zaten öle olmalı fakat küçük çirlin gösteren kusurlarını da operasyon varken halletmeli dimi
Bilemiyorum canım tercih meselesi estetik operasyon makyajsız bi hiç.
Bu yüzden sadece makyaj ürünü kullanmak inan daha mantıklı
Bel karın bölgesi için de spor.

Burada lastikle yapmis ama gerek yok eller belde olacak sekilde yapin popoyu kaldirir sıkilastirir...fakaat kesinlikle isinip yapin isinmadan direl harekete baslamayin sanki arkanizda sandaliye var oturacak gibi yapiyorsunuz yaparkende topuklara yuklenin

Eşin yenıden sana aşık olsun dıye yapaıyorsan bunları sakın ha yapma.
Kendını sev ilk önce . Herşey sırayla gelir.

İçinde var eşinin sen istersen adrıana lima ol yıne bakar.

Burun estetiği konusundaki yoruma katılmıyorum ben de yaptırdım ciddi anlamda fark etti yüzüm. Ama katıldığım nokta şu : estetiğin sonu yok, kusursuz da olamayız merak etmeyin Adriana Lima' nın da vardır görmediğimiz kusurları. Siz önce kendinizi sevin en önemlisi o.

Eşiniz sizi sevmiyorsa, dünya güzeli de olsanız başkasına bakar.
Eğer seviyorsa zaten güzelliği bahane etmez.

Siz bu kadar estetik yaptırırsanız Eşiniz size bakarken de başkasına bakmış kadar olmayacak mı? Kendiniz olmaktan cıkmayı planlıyorsunuz..

Sen kendini nasıl guzel hissediyosan oyle yap...estetikleri cok dogal duran sonradan cok guzellesen bayanlar var.....kendini sev diyo da bazilari estetik yaptirmak insanin kendini sevmemesi olarak algilanamaz...zira tv deki tiplerin yuzde doksani estetikli...hicbiri mi kendini sevmiyo...insanin daha guzel olmaya calismasi sartlari da musaitse coook normal...eşinin guzel bayanlara bakmasi da cok anormal gelmiyo bana ...būtūn insanlar guzel seylere bakarlar...önemli olan aldatmamasi..

Te

Burada lastikle yapmis ama gerek yok eller belde olacak sekilde yapin popoyu kaldirir sıkilastirir...fakaat kesinlikle isinip yapin isinmadan direl harekete baslamayin sanki arkanizda sandaliye var oturacak gibi yapiyorsunuz yaparkende topuklara yuklenin

teşekkür ederim

Sen kendini nasıl guzel hissediyosan oyle yap...estetikleri cok dogal duran sonradan cok guzellesen bayanlar var.....kendini sev diyo da bazilari estetik yaptirmak insanin kendini sevmemesi olarak algilanamaz...zira tv deki tiplerin yuzde doksani estetikli...hicbiri mi kendini sevmiyo...insanin daha guzel olmaya calismasi sartlari da musaitse coook normal...eşinin guzel bayanlara bakmasi da cok anormal gelmiyo bana ...būtūn insanlar guzel seylere bakarlar...önemli olan aldatmamasi..

Back
X