Saç Rengi ve Saç Boyama Biraz daha sarı.. Sizce yakışmış mı?? ( Resimli )

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben beğendim... yaşını biraz büyük göstermiş ama renk çok yakışmış...

sarı hep olgun gösterir derler ya zaten, istemesem de... =) en azından sarıyı da denedim içimde kaldı demem gayrı koyu renklere döndüğümde hehe. yorum için tşkler

renk yakışmış canım güle güle kullan.

bu arada saçların açıkken toplu halinden çok daha güzel duruyo:)

renk yakışmış canım güle güle kullan.

bu arada saçların açıkken toplu halinden çok daha güzel duruyo:)

hayret genelde saçını toplamak sana daha çok yakışıyo derler =) tşkler yorumun için canım

yorum için teşekkrler canım. aslında bi ara bakır denemeyi düşünüyorum, yakışır mı dersin?

Rica ederim.
Acik tenli oldugun icin yakisabilir ama yine de üzerinde görmeden yorum yapamam. Normalde koyu renk saci acik tenlilere daha cok yakistiririm, acik rengi pek sevmem ama sana koyudan cok sariyi yakistirdim. Bakir da sicak renk oldugu icin tenine gidebilir ayrica gözlerin ela gibi(tam anlayamadim :), güzel olur aslinda. Deneyebilirsin ama kurtulusu biraz zor olabilir.

zamanında kızıl kullandığım için nasıl bi meret olduğunu biliyorum, siyah boya bile kapatamamıştı o kızıllığı =) canım gözlerim ela gibi bişi. kmse ne renk olduğunu anlayamıyo o yzden fotoğraftan anlayamamış olman normal =)

Kesinlikle öncekinden daha iyi olmuş . Düz ve açık saç sana topludan daha çok yakışıyor.

Kesinlikle öncekinden daha iyi olmuş . Düz ve açık saç sana topludan daha çok yakışıyor.

teşekkürler yorum için. güzel şeyler duyunca bu renge bakış açım değişiyor daha çabuk alışıyorum galiba =)

çok güzel olmuş güle güle kullan canım

yüzünü daha yumuşak göstermiş böyle nasıl desem daha samimi gibi, sert duruştan eser yok çok beğendim

bence boyamadan önceki saçın çok daha güzelmiş. helede kıvırcık dalgalı saç sana çok yakışıyoo düz halini pek beğenmedim. bereli foton çok güzel bu arada

bencede en sondaki foton çok hoş daha samimi bi ifade katıyormuş sana diğeri soğuk olmuş, ayrıca sondaki renk tam olarak ne bende o renge geçmeye çalışıyorum da

bencede en sondaki foton çok hoş daha samimi bi ifade katıyormuş sana diğeri soğuk olmuş, ayrıca sondaki renk tam olarak ne bende o renge geçmeye çalışıyorum da

kızlar baya birikmiş yorumlar, o yüzden hepinize birden teşkkür edeyim yorumlar için

sondaki renk karamelimsi bir rengin üzerine sık atılmış balyaj.. baya sıcak bi sarı tonuydu. tam olarak adını bilemiyorum malesef.

gündüz çekilmiş bir fotoğrafı da ekleyeyim.

cnm ben cok begendim eskiside güzel yeniside.ilk sayfadaki yeni sacların olgun göstermiş seni ama en son eklediğin ışıktaki hali çok güzel güle güle kullan zaten ilk boyadığında insanın gözüne bir garip geliyor ama alışıyosun.çok güzell :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…