• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Biraz daha sarı.. Sizce yakışmış mı?? ( Resimli )

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani fikrimizi sordugun icin soyluyorum eskisi sana gitmemis yeniside cok soluk gostermis yenisinin tarzi guzel roflen yani ama tonlama bence daha canli sari olmaliymis acik dore sari gibi zaten yikadikca o ilk parlaklik gidiyor daha dogal oluyor

bence sari size cok yakisiyor bu rengi degistirmeyin.
kahverengi beyaz tenli hanimlari daha siradan gosteriyor ama rofle renk katiyor(tabii herkese degil) ve daha cekici oluyor. siz de sari rengi guzel tasiyanlardansiniz kahveye gecmeyin derim.
hangi sari derseniz...iki hali de cok guzel ama rofle gozume daha guzel gozuktu canim :10:

yorumlar için çok teşekkürler kızlar. bugün saçımı gören arkadaşlarım da çok beğendi. bn de alışıyorum gittikçe. sonraları da daha bakırımsı tonlar denicem sanırım =)

bence sari size cok yakisiyor bu rengi degistirmeyin.
kahverengi beyaz tenli hanimlari daha siradan gosteriyor ama rofle renk katiyor(tabii herkese degil) ve daha cekici oluyor. siz de sari rengi guzel tasiyanlardansiniz kahveye gecmeyin derim.
hangi sari derseniz...iki hali de cok guzel ama rofle gozume daha guzel gozuktu canim :10:

cok haklsiin mesela kahve bendede cok basit duruyor ama kirmizi cok farklibir hava katiyor onada sari yakismis ama daha bakir bir renk olsaymis daha cok yakisirdi diye düsünüyorum

begendım cnm ama bence bı on bes gun sonra dore sarı al yumusatsın rengını bu kullu soluk gostermıs sankı bıraz:69:

begendım cnm ama bence bı on bes gun sonra dore sarı al yumusatsın rengını bu kullu soluk gostermıs sankı bıraz:69:

evet biraz saçı dinlendirsem iyiolacak zaten. peki dore sarı çok karamelmsi bi renk olmuo mu? pek bilgim yok açıkçası. yorum için teşekkürler =)

cok haklsiin mesela kahve bendede cok basit duruyor ama kirmizi cok farklibir hava katiyor onada sari yakismis ama daha bakir bir renk olsaymis daha cok yakisirdi diye düsünüyorum

yorumlarda bakır lafı geçtikçe bakırım geliyor =)=) zaten yaza doğru bakır tonlarını denemeyi düşünüyorum

evet bakir da olabilir.
bu renkten sikildiginda bakir bir renge boyatir sacini bir de oyle dener konu sahibi.
benim de sacim aslinda kahverengi ama kahve sacla kendimi sonuk hissediyorum senin gibi canim :13:

daha sarı olsa yakışır canım sana istediğin kadar sarartabilirsin yüzüne gidecek bence ......bende sarı hastasıyım yarın gidip biraz daha açtırıcam platin olsun iyice :71:

ben beğendim saç rengini ..sakın boyatıp da benim gibi sonra pişman olma sana çok yakışmış.. bende saçımı bu tonlarda gölge yaptırmıştım fakat ilk önce bana yakışmadığını zannettim ve üzerine sarı boyatmıştım sonuç tam bi fiyasko.. yanarımda o saç rengime yanarım.. işte ilk önce sevmediğim şimdi ise eşim sarı istemediği için boyatamıyacağım o renk:59:

Son düzenleme:
daha sarı olsa yakışır canım sana istediğin kadar sarartabilirsin yüzüne gidecek bence ......bende sarı hastasıyım yarın gidip biraz daha açtırıcam platin olsun iyice :71:

yeterince acık gibi ya platini kullanamam gibi geliyor bana hep çok bakım istediği için. saçlarını sürekli düzleştiren maşalayan biri değilim çünkü =) senin istediğin gibi olur inşallah

canım bu muydu beğenmediğin renk?

evet buydu maalesef..dediğim gibi insan ilk başta kendini bir garip hissediyor;sen benim yaptığım yanlışı yapma!!!:59:
ben bunun üstüne biraz daha canlı olsun diye sarısı sarı boya ile boyatdım turuncu oldu

evet buydu maalesef..dediğim gibi insan ilk başta kendini bir garip hissediyor;sen benim yaptığım yanlışı yapma!!!:59:
ben bunun üstüne biraz daha canlı olsun diye sarısı sarı boya ile boyatdım turuncu oldu

kuafördemi boyatmıştın üstüne canım ? ben de birazcık ton değişikliği istiyorum saçımda ama kendim boyayamam sanırım. olmadı kuaförüme danışcam gene biraz kullandıktan sonra

kuafördemi boyatmıştın üstüne canım ? ben de birazcık ton değişikliği istiyorum saçımda ama kendim boyayamam sanırım. olmadı kuaförüme danışcam gene biraz kullandıktan sonra

hayır kardeşim boyamıştı..hiç oynatma derim çünkü zamanla alışacaksın bu sana yakışmış :87:

Back