Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sari size cok yakisiyor bu rengi degistirmeyin.
kahverengi beyaz tenli hanimlari daha siradan gosteriyor ama rofle renk katiyor(tabii herkese degil) ve daha cekici oluyor. siz de sari rengi guzel tasiyanlardansiniz kahveye gecmeyin derim.
hangi sari derseniz...iki hali de cok guzel ama rofle gozume daha guzel gozuktu canim
begendım cnm ama bence bı on bes gun sonra dore sarı al yumusatsın rengını bu kullu soluk gostermıs sankı bıraz
cok haklsiin mesela kahve bendede cok basit duruyor ama kirmizi cok farklibir hava katiyor onada sari yakismis ama daha bakir bir renk olsaymis daha cok yakisirdi diye düsünüyorum
cok haklsiin mesela kahve bendede cok basit duruyor ama kirmizi cok farklibir hava katiyor onada sari yakismis ama daha bakir bir renk olsaymis daha cok yakisirdi diye düsünüyorum
daha sarı olsa yakışır canım sana istediğin kadar sarartabilirsin yüzüne gidecek bence ......bende sarı hastasıyım yarın gidip biraz daha açtırıcam platin olsun iyice
canım bu muydu beğenmediğin renk?
evet buydu maalesef..dediğim gibi insan ilk başta kendini bir garip hissediyor;sen benim yaptığım yanlışı yapma!!!
ben bunun üstüne biraz daha canlı olsun diye sarısı sarı boya ile boyatdım turuncu oldu
kuafördemi boyatmıştın üstüne canım ? ben de birazcık ton değişikliği istiyorum saçımda ama kendim boyayamam sanırım. olmadı kuaförüme danışcam gene biraz kullandıktan sonra
çoook hoş olmuş