Saç Rengi ve Saç Boyama Biraz daha sarı.. Sizce yakışmış mı?? ( Resimli )

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada resimleri düzeltmiştim ancak gene yamuk olmuş sayfaya eklerken. kusura bakmayın =)

bence bundan önceki daha iyiymiş cnm. ama sana palettenin bal köpüğü çok yakışır ya tenine göz rengine. hele böyle sarının üstüne boyayınca çok daha güzel bi renk oluyo o .

bence bundan önceki daha iyiymiş cnm. ama sana palettenin bal köpüğü çok yakışır ya tenine göz rengine. hele böyle sarının üstüne boyayınca çok daha güzel bi renk oluyo o .

nasıl bi renk çıkıo ki acaba ?

en sondakine bayıldım. röfleli olan olgun göstermiş. yine de güle güle kullan....

Son düzenleme:
en sondakine bayıldım. röfleli olan olgun göstermiş. yine de güle güle kullan....

tşke derm canım. bu ilk boyandığı hali. bi iki yıkamadan sonra daha hoş duracağını umuyorum =)

Bence çoook güzel olmuş sanırım kuaförde yaptırdın acaba hangi boya ve hangi numara ile işlem yaptılar bir bilgin varmı???

Tekrar güle güle kullan yüzüne çok güzel gitmiş bence
Seviyorum ben sarıyı ya

canım detayları hiiiç sormadım anlamıyorum çünkü boya işlerinden. yorum için tşk ederm.

kendi sac rengin cok güzelmiş.buda yakısmıs ama dogal hali daha hoşmuş.

ya az önce annem de bunu söyledi, kendi rengin daha iyi diye. Her boyattığımda bir daha boyatmicam diyorum ama elimde değil, dayanamıyorum sürekli değişiklik istiyorum malesef.

Bence sana sicak tonlar daha cok yakisir bal köpügü gibi. Önceki sac rengin güzelmis.
Bu arada cok güzel yüzün var masallah. Sariyi iyi tasiyorsun.

yakışmış canım benimki de böyle.
ayrıca resimdeki boynu bükük teyzenin de elerinden öperim.pek tatlı çıkmış

Bence sana sicak tonlar daha cok yakisir bal köpügü gibi. Önceki sac rengin güzelmis.
Bu arada cok güzel yüzün var masallah. Sariyi iyi tasiyorsun.

yorum için teşekkrler canım. aslında bi ara bakır denemeyi düşünüyorum, yakışır mı dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…