• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biraz da gülsek mi napsak:)

-diyarbakııırrr
-?????????
-diyarbakııııırrr
-???????
-diyarbakıııııııııııııııır
-????????
-ama cevap vermiyorsunuz diyarbakır

e çünkü orası diyarbakır değil:60::60::60::60:

halkın verdiği error efsane olmuş:9::9::9:

:52: bazen güzelim gaflarından dolayı bahçelinin siyasetten çekilmesini istemiyorum :9:

Bu seçimlerde seçim mitingleri kapsamında bizim buraya geldi, sakin sakin konuşan bir adam, mümkün olduğunca da bel altı vurmadan siyaset yapmaya çalışıyor gördüğüm kadarıyle, el kol hareketleriyle yaptığı konuşmalarının arasındaki gaflarıysa :)))
Ya o asena bakışı lafını el kol hareketleriyle tarif etti çok komikti, gaf yoktu ama insan gülüyor ister istemez:9:

3 hilale önce asena bakışı yap sonra evet mührünü vur derken kendini kaybetti:)))

Bu seçimlerde seçim mitingleri kapsamında bizim buraya geldi, sakin sakin konuşan bir adam, mümkün olduğunca da bel altı vurmadan siyaset yapmaya çalışıyor gördüğüm kadarıyle, el kol hareketleriyle yaptığı konuşmalarının arasındaki gaflarıysa :)))
Ya o asena bakışı lafını el kol hareketleriyle tarif etti çok komikti, gaf yoktu ama insan gülüyor ister istemez:9:

3 hilale önce asena bakışı yap sonra evet mührünü vur derken kendini kaybetti:)))

hem komik hem de çok hakkaniyetli adam. milletin sokağa dökülmemesi için elinden geleni yaptı. rakibi olan başbakanın bile yuhalanmasına müsaade etmedi:46::46:

Son düzenleme:

yarım kurt filan da dedi
çok komikti ya :27:
kurt yapmayı da bilmiyo diyodu kılıçdaroğlu için
bi el hareketleriyle tarif etti
onlara bi asena bakışı atın diyodu

çok güldüm
sempatik geliyo bana bahçeli :1:

33 yaşındayım, Tansu Çillerden efsane gafçı tanımam :60:
Arada açar gülerim hala :60:

[video=youtube;E7j1KBnrwwY]http://www.youtube.com/watch?v=E7j1KBnrwwY[/video]

yarım kurt filan da dedi
çok komikti ya :27:
kurt yapmayı da bilmiyo diyodu kılıçdaroğlu için
bi el hareketleriyle tarif etti
onlara bi asena bakışı atın diyodu

çok güldüm
sempatik geliyo bana bahçeli :1:

Bu seneye kadar yani bu yerel seçimlere kadar çokta dikkatimi çekmiyordu konuşmalar, azıcık birşeyler öğreneceğim ya hepsini pür dikkat dinledim, ben aralarında en çok Bahçeli'nin tavrını beğendim, beyefendi, sakin. Allah ömür versin kendine böyle beyefendi insanlara ihtiyaç var.
Gafları da lazım, o kadar çok konuşma yapmak zorunda kalıyorlar ki normal aslında ama işte komik oluyor:9:

Bahçeli benim gözümde maalesef artık lider değil komedyen. Ben en cok "omooooo aryeeelll" esprisini sevmiştim :D

-Sevgili vatandaşlarımmmm evlerinizde ne kadar oğmoooooo aryellll varsa getirin bu akepeee ancak temizlenir- demişti :60:

Bu seneye kadar yani bu yerel seçimlere kadar çokta dikkatimi çekmiyordu konuşmalar, azıcık birşeyler öğreneceğim ya hepsini pür dikkat dinledim, ben aralarında en çok Bahçeli'nin tavrını beğendim, beyefendi, sakin. Allah ömür versin kendine böyle beyefendi insanlara ihtiyaç var.
Gafları da lazım, o kadar çok konuşma yapmak zorunda kalıyorlar ki normal aslında ama işte komik oluyor:9:

evet bahçelinin tavırlarını ben de beğendim ve sağduyulu buldum
önceden hiç izlemezdim ama bu seçimde tüm liderleri izledim
hepsi gaf yapıyo ama ben normal buluyorum çok zordur onca insanın önünde konuşmak

bizi de güldürüyolar işte fena mı :27:

Bahçeli benim gözümde maalesef artık lider değil komedyen. Ben en cok "omooooo aryeeelll" esprisini sevmiştim :D

-Sevgili vatandaşlarımmmm evlerinizde ne kadar oğmoooooo aryellll varsa getirin bu akepeee ancak temizlenir- demişti :60:

ben bunu bilmiyorudum:9:
seviyorum bahçeliyi. böyle kış günlerinde çocukları etrafına toplayıp masal anlatan dedeler gibi geliyor gözüme hep:1:

Tansu çiller, 7 temmuz günü yalovalılar'a 77'nci il oldukları müjdesini vermeye çalışıyor...
- yedi yedi daha ne edeeer?
- ondööört...
- hayııır. Yedi yedi daha ne edeeer?
- kırkdokuuuz...
- hayııır. Bugün günlerden neee?
- cumartesiii...
- hayııır. Bugün ayın kaçııı?
- yedisiii...
- aylardan neee?
- temmuuuz
- ???

:60::60:

33 yaşındayım, Tansu Çillerden efsane gafçı tanımam :60:
Arada açar gülerim hala :60:

[video=youtube;E7j1KBnrwwY]http://www.youtube.com/watch?v=E7j1KBnrwwY[/video]

Tansu çiller, 7 temmuz günü yalovalılar'a 77'nci il oldukları müjdesini vermeye çalışıyor...
- ondööört...
- kırkdokuuuz...
- cumartesiii...
- yedisiii...
- aylardan neee?
- temmuuuz
- ???

ahahahahahah bunlar ne ya :60: :60:

- ondööört...
- kırkdokuuuz...
- cumartesiii...
- yedisiii...
- aylardan neee?
- temmuuuz
- ???

Aaaa bunu hiç duymamıştım en komiği bu bence çok güldüm yaa :D

- ondööört...
- kırkdokuuuz...
- cumartesiii...
- yedisiii...
- aylardan neee?
- temmuuuz
- ???

:60::60::60::60::60::60:
bir keresinde de mesut yılmaza iktidarsız demiş:27::27:

- ondööört...
- kırkdokuuuz...
- cumartesiii...
- yedisiii...
- aylardan neee?
- temmuuuz
- ???

Hay aklınla yaşa, Tansu bacımızı nasıl unuturuz:60:

ahahahahahah bunlar ne ya :60: :60:

Aaaa bunu hiç duymamıştım en komiği bu bence çok güldüm yaa :D

:60::60::60::60::60::60:
bir keresinde de mesut yılmaza iktidarsız demiş:27::27:

Ohooo bunlar daha ne ki :60:
Efsanedir tansu yahu :60:

TANSU ÇİLLER, KURBAN BAYRAMI'NDA SAMSUNLU HEMŞEHRİLERİNE SESLENİR: "SEVGİLİ SAMSUNLULAR, MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINIZI... (ARKADAN BİR GÖREVLİ "KURBAN BAYRAMI EFENDİM" DİYE UYARIR.) MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINIZI OLMASA DA, EN AZ ONUN KADAR MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZI KUTLARIIIM..."

MİTİNGDE KONUŞMASINI ŞU SÖZLERLE BİTİRİR:

CENAB-İ ALLAH İ SİZE EMANET EDİYORUM

:60::60::60:

Hele erzurumdaki mitingte bir bıdık konuşması vardır ki dillere destan :60:

- ondööört...
- kırkdokuuuz...
- cumartesiii...
- yedisiii...
- aylardan neee?
- temmuuuz
- ???

Tansu Çiller ayrı komedi. Kayseriye gitmiş sizi büyük şehir yapayım mı diyor. o zamanlar zaten kayseri büyük şehir :60:

Back