Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazen güzelim gaflarından dolayı bahçelinin siyasetten çekilmesini istemiyorum
Bu seçimlerde seçim mitingleri kapsamında bizim buraya geldi, sakin sakin konuşan bir adam, mümkün olduğunca da bel altı vurmadan siyaset yapmaya çalışıyor gördüğüm kadarıyle, el kol hareketleriyle yaptığı konuşmalarının arasındaki gaflarıysa :)))
Ya o asena bakışı lafını el kol hareketleriyle tarif etti çok komikti, gaf yoktu ama insan gülüyor ister istemez
3 hilale önce asena bakışı yap sonra evet mührünü vur derken kendini kaybetti:)))
Bu seçimlerde seçim mitingleri kapsamında bizim buraya geldi, sakin sakin konuşan bir adam, mümkün olduğunca da bel altı vurmadan siyaset yapmaya çalışıyor gördüğüm kadarıyle, el kol hareketleriyle yaptığı konuşmalarının arasındaki gaflarıysa :)))
Ya o asena bakışı lafını el kol hareketleriyle tarif etti çok komikti, gaf yoktu ama insan gülüyor ister istemez
3 hilale önce asena bakışı yap sonra evet mührünü vur derken kendini kaybetti:)))
yarım kurt filan da dedi
çok komikti ya
kurt yapmayı da bilmiyo diyodu kılıçdaroğlu için
bi el hareketleriyle tarif etti
onlara bi asena bakışı atın diyodu
çok güldüm
sempatik geliyo bana bahçeli
[video]http://dai.ly/xf0a7c[/video]
Bu seneye kadar yani bu yerel seçimlere kadar çokta dikkatimi çekmiyordu konuşmalar, azıcık birşeyler öğreneceğim ya hepsini pür dikkat dinledim, ben aralarında en çok Bahçeli'nin tavrını beğendim, beyefendi, sakin. Allah ömür versin kendine böyle beyefendi insanlara ihtiyaç var.
Gafları da lazım, o kadar çok konuşma yapmak zorunda kalıyorlar ki normal aslında ama işte komik oluyor
Bahçeli benim gözümde maalesef artık lider değil komedyen. Ben en cok "omooooo aryeeelll" esprisini sevmiştim
-Sevgili vatandaşlarımmmm evlerinizde ne kadar oğmoooooo aryellll varsa getirin bu akepeee ancak temizlenir- demişti
ben bunu bilmiyorudum
seviyorum bahçeliyi. böyle kış günlerinde çocukları etrafına toplayıp masal anlatan dedeler gibi geliyor gözüme hep
[video]http://dai.ly/xf0a7c[/video]
33 yaşındayım, Tansu Çillerden efsane gafçı tanımam
Arada açar gülerim hala
[video=youtube;E7j1KBnrwwY]http://www.youtube.com/watch?v=E7j1KBnrwwY[/video]
Tansu çiller, 7 temmuz günü yalovalılar'a 77'nci il oldukları müjdesini vermeye çalışıyor...
- yedi yedi daha ne edeeer?
- ondööört...
- hayııır. Yedi yedi daha ne edeeer?
- kırkdokuuuz...
- hayııır. Bugün günlerden neee?
- cumartesiii...
- hayııır. Bugün ayın kaçııı?
- yedisiii...
- aylardan neee?
- temmuuuz
- ???
Tansu çiller, 7 temmuz günü yalovalılar'a 77'nci il oldukları müjdesini vermeye çalışıyor...
- ondööört...
- kırkdokuuuz...
- cumartesiii...
- yedisiii...
- aylardan neee?
- temmuuuz
- ???
- ondööört...
- kırkdokuuuz...
- cumartesiii...
- yedisiii...
- aylardan neee?
- temmuuuz
- ???
- ondööört...
- kırkdokuuuz...
- cumartesiii...
- yedisiii...
- aylardan neee?
- temmuuuz
- ???
ahahahahahah bunlar ne ya
Aaaa bunu hiç duymamıştım en komiği bu bence çok güldüm yaa
bir keresinde de mesut yılmaza iktidarsız demiş
- ondööört...
- kırkdokuuuz...
- cumartesiii...
- yedisiii...
- aylardan neee?
- temmuuuz
- ???