Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi bir arada ve aynı şeylere gülerken görmek gerçekten çok güzel
Yeri gelir birbirinize kızın ama birliğinizi kaybetmeyin
Harbiden Kemal ne diyor orda ya .... An an anııı, gerisini devam ettirmeyeyim deyince küfür etcek gibi olmuş
bence orada ne dediğini kendi de bilemedi. toparlayamayınca neyse boşver dedi
başbakanın diyabakııırrr diyabaakırrr demesi de komikti: sonra altta okudum bingölmüş orası
Ya aslında Bahçeli'nin oy pusulaları için dediği güzeldi, bulsakta videosunu koysak, pusulalara asena bakışı atın diyor:)))
Seviyorum Bahçeli'yi sakin mizaçlı bir adam.
başbakanın diyabakııırrr diyabaakırrr demesi de komikti: sonra altta okudum bingölmüş orası
çok fena dinledikçe gülüyorum bide pisküvitim olaydı iyiydi
ahahah deli ben de artık mikrofonu bırakıp ehhh yeter be diyip giderdim heraldeAhahahaha .... Ya adamlar çok konuşuyor, yoruluyorlar. Çene dökmek zor. Onlar da haklı valla.
Ben o kadar konuşsam +18'e vururum valla espriyi
o zaten başlı başına bi idol
inatla diyarbakır diyor ses vermiyolar diyor
ahahah deli ben de artık mikrofonu bırakıp ehhh yeter be diyip giderdim heralde
annem benim ismimi söyleyene kadar tüm sülalenin ismini sayardı önceden artık nasıl karıstırıyorsa
başkanlara da hak vermek lazım
sonrada ses vermiyorlar diyor
ahahah deli ben de artık mikrofonu bırakıp ehhh yeter be diyip giderdim heralde
annem benim ismimi söyleyene kadar tüm sülalenin ismini sayardı önceden artık nasıl karıstırıyorsa
başkanlara da hak vermek lazım
ya ben onun mitingine gitmeyi cok isterim hiç nasip olmadıBahçeli, önce alayınızı... diyor susuyor biraz . sonra sevgi ve saygıyla anıyorum diyor
benide annem yapardı ama bana seslencek mesela ilk önce abilerime seslenirdi sonra beni tuttururdu
Gülme krizine de girebilirim ben çok fena
bahçelinin arkasındaki adamlara Allah daha çok ciddiyet versin :))
ben olsam kahkayı bastıydım, adamların işi zor :)))
işte bu yüzden ikimzden de başbakan olmuyor canım
Aaaa benden çok eğlenceli bir başbakan olurdu valla. Tüm Türkiye cıstak cıstak konumda 300-500 gezerdik