• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biraz da gülsek mi napsak:)

Ya aslında Bahçeli'nin oy pusulaları için dediği güzeldi, bulsakta videosunu koysak, pusulalara asena bakışı atın diyor:)))
Seviyorum Bahçeli'yi sakin mizaçlı bir adam.

Sizi bir arada ve aynı şeylere gülerken görmek gerçekten çok güzel:16:

Yeri gelir birbirinize kızın ama birliğinizi kaybetmeyin:34:

Kavga eder eder, barışırız Muniş Abla. Kin gütmek yok . :31:

Harbiden Kemal ne diyor orda ya .... An an anııı, gerisini devam ettirmeyeyim deyince küfür etcek gibi olmuş :52:

bence orada ne dediğini kendi de bilemedi. toparlayamayınca neyse boşver dedi:9::9:

başbakanın diyabakııırrr diyabaakırrr demesi de komikti:9:: sonra altta okudum bingölmüş orası:9:

bence orada ne dediğini kendi de bilemedi. toparlayamayınca neyse boşver dedi:9::9:

başbakanın diyabakııırrr diyabaakırrr demesi de komikti:9:: sonra altta okudum bingölmüş orası:9:

Ahahahaha .... Ya adamlar çok konuşuyor, yoruluyorlar. Çene dökmek zor. Onlar da haklı valla.
Ben o kadar konuşsam +18'e vururum valla espriyi :52: :52:

Ya aslında Bahçeli'nin oy pusulaları için dediği güzeldi, bulsakta videosunu koysak, pusulalara asena bakışı atın diyor:)))
Seviyorum Bahçeli'yi sakin mizaçlı bir adam.

o zaten başlı başına bi idol :27:

inatla diyarbakır diyor ses vermiyolar diyor :60:

Ahahahaha .... Ya adamlar çok konuşuyor, yoruluyorlar. Çene dökmek zor. Onlar da haklı valla.
Ben o kadar konuşsam +18'e vururum valla espriyi :52: :52:
ahahah deli ben de artık mikrofonu bırakıp ehhh yeter be diyip giderdim heralde :52::52:
o zaten başlı başına bi idol :27:

inatla diyarbakır diyor ses vermiyolar diyor :60:

:9::9::9:
babaannem benim ismimi söyleyene kadar tüm sülalenin ismini sayardı önceden artık nasıl karıstırıyorsa :9:
başkanlara da hak vermek lazım:52:

Son düzenleme:
bahçelinin arkasındaki adamlara Allah daha çok ciddiyet versin :))
ben olsam kahkayı bastıydım, adamların işi zor :)))

ahahah deli ben de artık mikrofonu bırakıp ehhh yeter be diyip giderdim heralde :52::52:

annem benim ismimi söyleyene kadar tüm sülalenin ismini sayardı önceden artık nasıl karıstırıyorsa :9:

Gülme krizine de girebilirim ben çok fena :1:

sonrada ses vermiyorlar diyor :9::9:

:60: :60:

annem benim ismimi söyleyene kadar tüm sülalenin ismini sayardı önceden artık nasıl karıstırıyorsa :9:

benide annem yapardı ama bana seslencek mesela ilk önce abilerime seslenirdi sonra beni tuttururdu :27:

Bahçeli, önce alayınızı... diyor susuyor biraz . sonra sevgi ve saygıyla anıyorum diyor :60:

issan issini issasssız
Ben Bahçeli'yi çok seviyorum ya:9: Komik adam:51:

Back