• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz da Asortie'nin Evine buyrun....

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
39
antre1d.jpg

antre2.jpg

mutfak1.jpg

mutfak2.jpg

mutfak3.jpg

mutfak4.jpg

mutfak5.jpg

oturmaodam1.jpg

oturmaodam2.jpg

Canım eviniz çok güzel güle güle oturun.

Allah mutluluğunuzu bozmasın güzel yuwanızda. .
salon asil, oturma odanız sewimli yeşil yakışmış oraya.
ayrıca yatak odasında duvardaki kırmızı kalp çok dikkatimi çekti, güzelmiş ..

güle güle oturun canım çok güzel ve genişmiş evin kızınla, kocanla mutlu bir ömür geçirirsin inşallah

sevgili asortie satırlarıma başlamadan önce evine davet ettiğin için teşekkürü bir borç bilirim.. hani mutfakta kısır ,börek ve kek böyle ev sahibi olmaz olsun ..

evin çooookkk güzel canikom allah eylülün ve yürüyen gürültünle bir ömür boyu mutlu etsin inşallah..

Bizimkilerin hepsi buraya gelmiş :))))))))) Asortie gerçekten sen tam bir asortiksin var yaaaa. Kimin evinde duvarda tül vardır kızııııım :) Güle güle oturun bu arada Allah tadunuzu bozmasın :)

canım huzurlu otur evinde inşAllah..
bir de teşekkür etmek istiyorum resimleri açık koyduğun için..son günlerde siteye eklenen tüm resimleri açmak için tek tek tıklamak gerekiyordu..bu olayı sevmiyorum..teşekkür ederim böyle koyduğun için kendi adıma..

çok güzelmiş canım evin güle güle oturun inşallah sevdiklerinle beraber hep huzurlu günler geçirin

evin çok güzel aynı ismin gibin asortik bişi
Allah bir ömür ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah şeker

hepiciğinize teşekür ederim kızanlar
eylül kafa yürüyen gürültümü(kocamı)hatırlattığın için teşekür ederim sana

canım evin çok güzel...güzel günlerde oturmanı dilerim...en çok misafir odanı beğendim...çokk ail duruyor:nazar:

hepsi çok güzel herbişeyin çok güzel de benim ilgi alanıma giren tek bişey oldu ki gözlerim ondan başkasına takılı kalmadıkaydirigubbakcemile3 hani yatak odasında duvarda ki kalbin dibinde duran o minik yatak var ya :emir_bebek: işte bana onu verin ben başkada bişi istemem. :emir_bebek: canım güle güle sağlıkla huzurla bereketle ve sevdiklerinle gönlünce bi hayat yaşa emi:Saruboceq:

eviniz güzelmiş,allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
yalnız mutfağın tavanı ilgimi çekti,ahşap parke gibi döşenmiş

canım onlar salonun duvarında olanlardan lambiri mi ne deniyo çok anlamam bu işten
ben sadece tarif etmiştim

Evin çok güzel ağız tadıyla güle güle oturun ufak bir eleştirim olacak; buzdolabının etiketini çıkartırsan daha iyi olur bir de salondaki plazmanın üstündeki prizler ve altındaki kablolar hoş görünmüyor bir çözümünüz olabilir umarım:delphin:

Back
X