• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz da Asortie'nin Evine buyrun....

Bende evinizi çoook beğendiim. özellikle saloonu. her yeri çok iyi değerlendirip mobilya almışsınız. güle güle oturun sağlıkla mutlulukla inşallah.

kokoş hatun evinde senin gibi kokiş valla duvarlarda tüller falan güle güle oturun kızın kocişin ailecekkk...

çok güzel bi eviniz var maşallah :nazar:
yatak odanızın duvarındaki kalbe bayıldım çok hoş gözüküyo :hooray:
gülü güle huzurla oturun

Güzel günlerde oturun sıcacık evinizde.
Çok hoş döşenmiş,iç açıcı..
Sevgiler

Bir siyahın mutfağa bu yakıştığını ilk defa görüyorum koltukların çok güzel perdelerini de çok beğendim evin çok cici ve iç açıcı iyi günlerde huzurla oturun Canım a.s.

canım benim gerçekten çok hoşmuş evin
tek kelimeyle bayıldım
bütün odalarına
mutlulukla oturmanız dileğiyleŞeniz

evin çok güzel biliyormusun...ben yeni evliyim ama eşya alamadık.güle güle otur.mutluluklar canım

Asortie'cim evindeki tek kusur, o güzelim salondaki kablolar. Plazma'nın kablolarını acilen yok et şekerim.

Onun dışında herşey çok güzel, güle güle ağız tadıyla oturun.:nazar:
Oturma odandaki kanepenin rengine bayıldım:asigim:

Bu arada mutfakta shagy halı kullanışlımı:sm_confused:

canımcım aklıma bir şey geldi sorayım dedim..
acaba sende benim gibi eşyalarını sonradan yeniliyenlerdenmisin,sanki bana öyle geldide?
yani ben evlenince aldıklarımızı çok severek almadığım için koltuk,halı perde vs değiştirdim salondada,vitrin kaldı inşallah onada sıra gelicek..
sanki sende de öyle bir hava sezdim

çok şekermişşşşşşşşşş
yalnız tuvalet masasının üstü makyaj malzemesiyle dolu süslüyüz anlaşılankaydirigubbakcemile3

Asortie'cim evindeki tek kusur, o güzelim salondaki kablolar. Plazma'nın kablolarını acilen yok et şekerim.

Onun dışında herşey çok güzel, güle güle ağız tadıyla oturun.:nazar:
Oturma odandaki kanepenin rengine bayıldım:asigim:

Bu arada mutfakta shagy halı kullanışlımı:sm_confused:
cnm tşk ederim en çok mutfaakta kullanışlı o halı bişeler dökülse bile belli olmuyorr
tavsiye ederim

canımcım aklıma bir şey geldi sorayım dedim..
acaba sende benim gibi eşyalarını sonradan yeniliyenlerdenmisin,sanki bana öyle geldide?
yani ben evlenince aldıklarımızı çok severek almadığım için koltuk,halı perde vs değiştirdim salondada,vitrin kaldı inşallah onada sıra gelicek..
sanki sende de öyle bir hava sezdim

canım yok ben 20 aylık evliyim yani eşyalarım o zamaan aldığım eşyalarsositososito

Evin çok güzel özellikle mutfağına bayıldım sağlıkla huzurla oturun inş a.s.:nazar:

hmm tamam o zaman..
salonda küçük bir vitrin görünce diğer üniteden farklı acaba dedim...

Back
X