• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz da Asortie'nin Evine buyrun....

tamam hayatım...teşekkür ederim cevabın için...
maşallah evine tekrar tekrar bakıyorumdaaa:))))
çok güzel
 
canım evin çok güzel güle güle otur allah mutluluğunuızu bozmasın. ben sadece salonunu biraz göz yorucu buldum aslında belki de sadece o farklı renk büfeden kaynaklanıyor. onun dışında süper güle güle otur.
 
ayhhh süper bir evin var buzdolaplarımızda aynı yatak odandaki kalbe bayıldım nerden aldın hatırlıyorsan merak ettim süper bişey Allah mutluluğunuzu eksik etmesin güle güle oturun güzelim
 
canım o kalbi kociş almış sevgililer gününde ama sormadım gelince sorarım
 
Evin bütününü beğendim ancak mutfağı çok beğendim.

Birkaç detaya takılmıştım birini özloş arkadaşım ifade etmiş (salondaki bütünü bozan ahşap büfe)onunda açıklamasını yapmışsın,kaldırman mümkünse çok daha hoş olacak kanısındayım cnm.

Yatak odandaki kalpte süper....

Minik Eylül ünüzle mutluluğunuzun devamını dilerim cnm.Sevgiler
 
mısracım teşekür ederim canım ama şimdilik yerim yok kaldıracak ama en kısa zamanda bir yer bulacağım ona
 
çok şık ve sıcak bir evin varmış. allah ömür boyu o sıcaklığı eksiltmesin. mutluluklarla oturun inşallah.
 
kuzucum evini eklemişsin
ne güzel sıcacıkk
güle güle oturun
biraz küçük ama dimi
 
Canım evin çok güzel güle güle oturasın.

Ufak bi öneri; duvara monte LCD güzel duruyor ama kablolar için bi kablo toplama aparatı (düz uzun yukarı doğru) toparlar biraz.

Bide buzdolabının etiketini sök yerimseniben
 
Back
X