Allah mutluluğunuzu bozmasın güzel yuwanızda. .
salon asil, oturma odanız sewimli yeşil yakışmış oraya.
ayrıca yatak odasında duvardaki kırmızı kalp çok dikkatimi çekti, güzelmiş ..
sevgili asortie satırlarıma başlamadan önce evine davet ettiğin için teşekkürü bir borç bilirim.. hani mutfakta kısır ,börek ve kek böyle ev sahibi olmaz olsun ..
evin çooookkk güzel canikom allah eylülün ve yürüyen gürültünle bir ömür boyu mutlu etsin inşallah..
Bizimkilerin hepsi buraya gelmiş :))))))))) Asortie gerçekten sen tam bir asortiksin var yaaaa. Kimin evinde duvarda tül vardır kızııııım :) Güle güle oturun bu arada Allah tadunuzu bozmasın :)
canım huzurlu otur evinde inşAllah..
bir de teşekkür etmek istiyorum resimleri açık koyduğun için..son günlerde siteye eklenen tüm resimleri açmak için tek tek tıklamak gerekiyordu..bu olayı sevmiyorum..teşekkür ederim böyle koyduğun için kendi adıma..
hepsi çok güzel herbişeyin çok güzel de benim ilgi alanıma giren tek bişey oldu ki gözlerim ondan başkasına takılı kalmadıkaydirigubbakcemile3 hani yatak odasında duvarda ki kalbin dibinde duran o minik yatak var ya işte bana onu verin ben başkada bişi istemem. canım güle güle sağlıkla huzurla bereketle ve sevdiklerinle gönlünce bi hayat yaşa emi:Saruboceq:
Evin çok güzel ağız tadıyla güle güle oturun ufak bir eleştirim olacak; buzdolabının etiketini çıkartırsan daha iyi olur bir de salondaki plazmanın üstündeki prizler ve altındaki kablolar hoş görünmüyor bir çözümünüz olabilir umarım