Biraz anlaşılmak istedim

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
364
142
53
31
Merhabalar paylaşmak istedim buradaki kişilerin yorumları biraz olsun iyi geliyor ..haftasonu oluyor geçiyor havalar ısınıyor ..yaş 30 u geçti artık her sabah yanlız uyanıp tek başıma konuşmadan çay içmek artık yük olmaya başladı ..çocuk sesleri komşuların yemek sesleri aile muhabbetleri duymak beni çok üzmeye başladı ,, kendime ağlıyorum. Neden bu kadar zor niye bende olmadı neden neden diye kendımı yıpratıyorum ,, çalışıyorum geziyorum ediyorum kurslara gidiyorum ama eve gelip tek başına o sessizlikte yine aynı dipsiz kuyuya düşüyorum .. çok mutsuzum güneşin güzelliği her zaman ısıtmıyor beni .. çok şükür ,, şükür sebeplerimin farkındayım ama yılardır yalnız olmak çok yetti bana .. aslında çok basit hayallerim vardı nazımı çekecek biri gece birlikte uyuyup sabah uyanmak konuşabilmek ona bişeyler anlatmak ..birde derdimi sıkıntımı herkesle paylaşmam güçlü gururlu kendine güvenen halimin dışında sürekli ağlayan bir çocuk var .zayıflık olarak gördüğüm durumlarımı en yakınıma aileme bile paylasamam.. bu da çok ekliyor üstüme

Çok gençsin bence. Neden olmasın ki gönlünden geçenler ? Yeter ki yanlış bi ilişkide olma. Yaşım senden büyük, bekar hayatıma yeniden kavuştum ve çok umutluyum. Bekar olunca yaş kaç olursa olsun bir sürü olasılık vardır, ama yanlış bi evlilikte ömrün çürür. O yüzden biraz daha pozitif yönlerden bakmaya çalış. Hayat neler getirir kimse bilemez.

Arkadaşlar, 30 yaşı çok mu abartıyorsunuz? Sanki 70 yaş gibi, herşey bitmiş gibi düşünüyorsunuz ve kendinizi daha da kötü duruma sokuyorsunuz. Kendinizi nasıl görürseniz etrafa da bu enerjiyi yayarsınız. Böyle ruhu ölmüş insanlarla kimse birşey yapmak istemez. Böyle daveanmıyorum diyebilirsiniz ama öyle olmuyor, insanlar enerjiyi hiss ediyorlar. Çekin çıkarın kendinizi bu dipsiz kuyudan. Ortalama yaş 70-80 belki de daha fazlaya çıkıyor. Hayallerim vardı diyorsunuz mesela, neden vardı? Şimdi de var yani sanki ömür bitmiş. Üzmek için söylemiyorum sizi sadece toparlanın yani.

Merhabalar paylaşmak istedim buradaki kişilerin yorumları biraz olsun iyi geliyor ..haftasonu oluyor geçiyor havalar ısınıyor ..yaş 30 u geçti artık her sabah yanlız uyanıp tek başıma konuşmadan çay içmek artık yük olmaya başladı ..çocuk sesleri komşuların yemek sesleri aile muhabbetleri duymak beni çok üzmeye başladı ,, kendime ağlıyorum. Neden bu kadar zor niye bende olmadı neden neden diye kendımı yıpratıyorum ,, çalışıyorum geziyorum ediyorum kurslara gidiyorum ama eve gelip tek başına o sessizlikte yine aynı dipsiz kuyuya düşüyorum .. çok mutsuzum güneşin güzelliği her zaman ısıtmıyor beni .. çok şükür ,, şükür sebeplerimin farkındayım ama yılardır yalnız olmak çok yetti bana .. aslında çok basit hayallerim vardı nazımı çekecek biri gece birlikte uyuyup sabah uyanmak konuşabilmek ona bişeyler anlatmak ..birde derdimi sıkıntımı herkesle paylaşmam güçlü gururlu kendine güvenen halimin dışında sürekli ağlayan bir çocuk var .zayıflık olarak gördüğüm durumlarımı en yakınıma aileme bile paylasamam.. bu da çok ekliyor üstüme
Bu istekler absürt değil ki, çok olağan hatta. Sevmek sevilmek istemek, sevdiğin insanla hayatı paylaşmak istemek çok normal. Ama işte herkesin nasibi, vakti birbirinden farklı; başkaları ile kıyaslayıp kendinizi eksik görmeyin lütfen.
Herkes 20lerinde evlenip çocuk sahibi olacak diye bi şey yok mesela, herkesin kaderinde evlilik yazılı gibi bi şey de yok.
İşiniz gücünüz, sosyal hayatınız varmış ne güzel, yaşınız da çok genç, umutsuz olmayın, akışa bırakmayı deneyin.
Umarım çok mutlu olursunuz 🌸

Son düzenleme:
Arkadaşlar, 30 yaşı çok mu abartıyorsunuz? Sanki 70 yaş gibi, herşey bitmiş gibi düşünüyorsunuz ve kendinizi daha da kötü duruma sokuyorsunuz. Kendinizi nasıl görürseniz etrafa da bu enerjiyi yayarsınız. Böyle ruhu ölmüş insanlarla kimse birşey yapmak istemez. Böyle daveanmıyorum diyebilirsiniz ama öyle olmuyor, insanlar enerjiyi hiss ediyorlar. Çekin çıkarın kendinizi bu dipsiz kuyudan. Ortalama yaş 70-80 belki de daha fazlaya çıkıyor. Hayallerim vardı diyorsunuz mesela, neden vardı? Şimdi de var yani sanki ömür bitmiş. Üzmek için söylemiyorum sizi sadece toparlanın yani.
Benim hayatım 30dan sonra çok daha güzel oldu mesela, hatta 34-35, çok şükür. Çok haklısınız.

Merhabalar paylaşmak istedim buradaki kişilerin yorumları biraz olsun iyi geliyor ..haftasonu oluyor geçiyor havalar ısınıyor ..yaş 30 u geçti artık her sabah yanlız uyanıp tek başıma konuşmadan çay içmek artık yük olmaya başladı ..çocuk sesleri komşuların yemek sesleri aile muhabbetleri duymak beni çok üzmeye başladı ,, kendime ağlıyorum. Neden bu kadar zor niye bende olmadı neden neden diye kendımı yıpratıyorum ,, çalışıyorum geziyorum ediyorum kurslara gidiyorum ama eve gelip tek başına o sessizlikte yine aynı dipsiz kuyuya düşüyorum .. çok mutsuzum güneşin güzelliği her zaman ısıtmıyor beni .. çok şükür ,, şükür sebeplerimin farkındayım ama yılardır yalnız olmak çok yetti bana .. aslında çok basit hayallerim vardı nazımı çekecek biri gece birlikte uyuyup sabah uyanmak konuşabilmek ona bişeyler anlatmak ..birde derdimi sıkıntımı herkesle paylaşmam güçlü gururlu kendine güvenen halimin dışında sürekli ağlayan bir çocuk var .zayıflık olarak gördüğüm durumlarımı en yakınıma aileme bile paylasamam.. bu da çok ekliyor üst

düşüncelerinizi kopyala yapıştır yapıyorum aynı durumdayım ama artık üzülme duygumuda kaybettim önceden çok üzülürdüm artık nötrleştim hiçbir şey yapmıyorum zamana bıraktım

nazımı çekecek biri gece birlikte uyuyup sabah uyanmak konuşabilmek ona bişeyler anlatmak ..birde derdimi

türkiyede kaç insan şunu yaşıyor ki
sanki yalnız görünmeyen her insan mutlu
yalnızlık çok büyük nimet yahu kafan dinleniyor

türkiyede kaç insan şunu yaşıyor ki
sanki yalnız görünmeyen her insan mutlu
yalnızlık çok büyük nimet yahu kafan dinleniyor
Tabii ki öyle konuştuğum bir çok arkadaşım dediğiniz durumu yaşıyor Tabii ki yanlış kişi olmasını istemediğimden hala bekliyorum ama fazlaca kafamı dinliyorum hiç susmuyor

düşüncelerinizi kopyala yapıştır yapıyorum aynı durumdayım ama artık üzülme duygumuda kaybettim önceden çok üzülürdüm artık nötrleştim hiçbir şey yapmıyorum zamana bıraktım
Ben de öyle çok saldım zamanlar oldu düşünme diyim oluruna bıraktım ama şu an yine bir zayıflık geldi

Ben de öyle çok saldım zamanlar oldu düşünme diyim oluruna bıraktım ama şu an yine bir zayıflık geldi
benim saçıma ak düştü üzüntüden bu durumu yaşayanlar aynı durumda olanlar bilir her ne kadar bi kısım insan aman dünyanın sonu değil kendinize odaklanın yaşın genç filan desede öyle değil işte bir ortama düğüne gidiyorsun yaşıtların 3.yü doğuruyor neredeyse bi düğüne gitmek istemiyorum artık insanlar farlı gözle bakıyor anneme evde kalmış lafı yapıyorlar bende bu hayatta sadece sevdiğim insanla evlenmek istedim görüştüklerime bir şey hissetmedim devam da etmedim ama içimde şimdi zerre kadar sevgi yok karşı cinse karşı önceden birini beğendim mi içim kıpır kıpır olurdu artık tık yok aşk bitti içimde bazen diyorum ben ne günah işledim de aşık olmak duygusunu aldın benden Allahım diyorum kendimi şimdi birini sevmek çok zor gibi psikoloğa git derim durumun varsa ben en kısa sürede gideeceğim çünkü buradakiler seni anlamaz anca yarğılarlar en azından psikologa gitmek daha iyi gelir .

Bence e devletle falan giriş yapılabilen resmi eşleşme flörtlesme uygulamalari olmalı ya da devlet bu konuda işinin ehli resmi teyzeler atasın pjhgfd🤣

Bence haklısınız evlenmek istemekte yani. Saga sola niyetinizi belli edin

Bence e devletle falan giriş yapılabilen resmi eşleşme flörtlesme uygulamalari olmalı ya da devlet bu konuda işinin ehli resmi teyzeler atasın pjhgfd🤣
Hindistan’da var böyle kişiler biliyorsunuz. Ücret veriyorsunuz o kişinin listesine giriyorsunuz yani simsarlık yapan kişinin listesinde oluyorsunuz bilgilerinizin resmiliğini gerçekliğini araştırma yükümlülüğü o kişi yapıyor. Sonra sizi eşleştiyor gelir durumu aile durumu inanç durumu Sekülerlik muhafazakarlık vesaire durumları sonra sizi date ayarlıyor.
Eski evlilik programlarının kameralar önünde olmayan hali yani.
Böyle bir şirket açsam kadınlar kulübünde reklamını yapsam çok müşterim olurdu vallahi

benim saçıma ak düştü üzüntüden bu durumu yaşayanlar aynı durumda olanlar bilir her ne kadar bi kısım insan aman dünyanın sonu değil kendinize odaklanın yaşın genç filan desede öyle değil işte bir ortama düğüne gidiyorsun yaşıtların 3.yü doğuruyor neredeyse bi düğüne gitmek istemiyorum artık insanlar farlı gözle bakıyor anneme evde kalmış lafı yapıyorlar bende bu hayatta sadece sevdiğim insanla evlenmek istedim görüştüklerime bir şey hissetmedim devam da etmedim ama içimde şimdi zerre kadar sevgi yok karşı cinse karşı önceden birini beğendim mi içim kıpır kıpır olurdu artık tık yok aşk bitti içimde bazen diyorum ben ne günah işledim de aşık olmak duygusunu aldın benden Allahım diyorum kendimi şimdi birini sevmek çok zor gibi psikoloğa git derim durumun varsa ben en kısa sürede gideeceğim çünkü buradakiler seni anlamaz anca yarğılarlar en azından psikologa gitmek daha iyi gelir .
Niye anlamayalım, niye yargılayalım?
Esas yargılamayı siz yapıyorsunuz şu son cümlelerinizle.

benim saçıma ak düştü üzüntüden bu durumu yaşayanlar aynı durumda olanlar bilir her ne kadar bi kısım insan aman dünyanın sonu değil kendinize odaklanın yaşın genç filan desede öyle değil işte
35 yasindayim hatta 36ya az kaldi. Bekarım. Gayet de mutluyum. 30+ bekar herkes adina genelleme yapmayin. Ayni durumdayım, bu durumu yasiyorum ama bilmiyorum? Evet dunyanin sonu degil.
Hayatim sadece bir erkegin varlığıyla anlam kazanmiyor.

Back
X