- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
Ay canım aynı adamdan bitane de bende var evlenince değişiyor bunlar sevgiliyken hediyeler hiç sorun olmuyor du kendi seçip beğenip aşıp gelirdi evlendi aman sevgililer günü neymiş ben gün kutlamayı sevmeme döndü olay valla ben arrık hediyemi kendim sipariş ediyorum adam onu bekliyor düşünüp alıyor bazen onu da ben beğenmiyorum mesela bu sene ki evlilik yıldönümümüz geliyor ona kalsa hiç düşünüp bişey yapmak ben şimdi den söyledim aşkım bu sene evlilik yıldönümünde biyerlere gidelim gezelim falan diye böyle söyleyince daha çok yapıyor benim adam kendi haline bırakınca yapmıyor bazı erkekler düşünceli benim babam mesela annemin hiçbir gününü bak pırlantasız geçirmez çiçeğini alır geçen hem bana hem anneme çiçek almış anneler gününde o adamın içinden gelecek bişey içinde yoksa sen kendi dediklerini yaptırmaya bak adamın iyi yönlerini düşünüp mutlu olmaya çalış yoksa hiç mutlu olamazsın benimki niye düşüncesiz diye hayati kendine zehir edersin yuva yapması zor yumması 5 dk 18 aylık bir bebeğin varmış Allah size bağışlasın kendine hayatı zehir etme canım istediğin şeyleri kocana aldır boşver onlar düşünmüyor yapacak bişey yok odunluk ruhlarında var