• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz akla ihtiyacım var !!!

Ay canım aynı adamdan bitane de bende var evlenince değişiyor bunlar sevgiliyken hediyeler hiç sorun olmuyor du kendi seçip beğenip aşıp gelirdi evlendi aman sevgililer günü neymiş ben gün kutlamayı sevmeme döndü olay valla ben arrık hediyemi kendim sipariş ediyorum adam onu bekliyor düşünüp alıyor bazen onu da ben beğenmiyorum mesela bu sene ki evlilik yıldönümümüz geliyor ona kalsa hiç düşünüp bişey yapmak ben şimdi den söyledim aşkım bu sene evlilik yıldönümünde biyerlere gidelim gezelim falan diye böyle söyleyince daha çok yapıyor benim adam kendi haline bırakınca yapmıyor bazı erkekler düşünceli benim babam mesela annemin hiçbir gününü bak pırlantasız geçirmez çiçeğini alır geçen hem bana hem anneme çiçek almış anneler gününde o adamın içinden gelecek bişey içinde yoksa sen kendi dediklerini yaptırmaya bak adamın iyi yönlerini düşünüp mutlu olmaya çalış yoksa hiç mutlu olamazsın benimki niye düşüncesiz diye hayati kendine zehir edersin yuva yapması zor yumması 5 dk 18 aylık bir bebeğin varmış Allah size bağışlasın kendine hayatı zehir etme canım istediğin şeyleri kocana aldır boşver onlar düşünmüyor yapacak bişey yok odunluk ruhlarında var
 
Merhaba arkadaşlar gerçekten biraz akla ihtiyacım var zira artık çıldırmak üzereyim. Sorun eşim. İlk sevgilimdi ayrıldık aradan 7 yıl geçti kten sonra tekrar karşılaştık ve kısa sürede söz nişan evlilik derken şimdide güzeller güzeli 18 aylık kızımız var. Fakat kocamın içine 7 yıl arada öküz yerleşmiş ve kalkmaya hiç niyeti yok. En son ne zaman bana ilgi gösterdi en son bana ne zaman şefkat gösterdi hatırlamıyorum bile ayrılmanın eşiğinden döndük ama 1 hafta sonra gene aynıydı. Uzun uzun yaptıklarını anlatsam buraya sığmaz o yüzden son zamandaki kendi için belki ufak benim için büyük olayı anlatayım. Anneler günü ne güzel ne kutsal bir gün. Hamileyken kutlama zahmetine girmedi zaten. Geçen yıl bebeğim kucağımda kutlamadı bile. Annelere çiçek alacaktık 2 tane 3 tane al dedim neden dedi bende anneyim ya hani banada al dedim off ne saçma sapan şey dedi ama genede aldı ibretlik olsun diye hala saklıyorum o çiçeği. Bu yılda hediye almaya çıkacaktık dedim bir ayakkabı beğendim banada onu al aşkım anneler günü için dedim hayır dedi nasıl dedim hayır almayacağım dedi. Hiçbirşey demedim iftar hazırlığındaydım yemek boğazımdan daha geçmedi yiyemedim. Yatana kadar yanaşmadı neden ağlıyosun diye sormadı bile. Kızımı yatırdıktan sonra neden böylesin dedi birde utanmadan. Bende sakince anlattım böyle böyle diye "ben senin eşinim kızının annesiyim ama karın gibi hissetmiyorum bile. Benim bir anne olduğumu ne zaman hatırlayacaksın merak ediyorm. En son ne zaman ilgi gördüm senin tarafından hatırlamıyorum bile. Sütten kestim yeni psikolojik olarak iyi değilim bir kere nasılsın diye sormadın bile. Göğüs ağrım sırtıma vurdu temizlik yapamadım uzandım kalkamıyorum yerimden hehe temizlik yapacaktın hani anca yan gel yat diye dalga geçtin şefkat namına birşey yok sende en aon ne zaman sırtımı sıvazladın ruh halin nasıl diye sorduğunu bile bilmiyorum diye ne varsa söyledim en çok ağlamamı sen istemezsin ama 31 yıllık hayatımda beni en çok ağlatan sen oldun.dedim" ben bu kadar konuşmaya kendisi gelip sarıldı hangi mağazadan bependin hediyeyi dedi. İstemiyorum dedin ki gerçekten iatemiyordum artık. Neyse ben küs yattım sabaha birşeyler bekliyorum yok akşama kadar bekledim dedim anneler günümü kutlamayı düşünmüyor musun acaba güldü anneler günün kutlu olsun tamam mı oldu mu dedi. Dalga mı geçiyorsun dedim yo dedi. Gerçektende geçmiyormuş akşam arkasını döndü yattı sabah o işteyken çpk kırıldığıma dair mesaj attım cevap vermedi aradı sanki hiçbirşey yokmuş gibi konuştuk akşam eve geldi bende kırk karış surat ne oldu dedi birde soruyor musun dedim hee tamam sus dedi. Kafayı yicem gerçekten evlikte tutunduğum tek dalım kızım kaldı ne yapacağımı bilmiyorun. Konuştum olmadı tartıştım olmadı kavga ettim olmadı ayrılık eşiğinden döndük olmadı bir akıl gerçekten bir akıl verin bana
Ben tam olarak ne istiyorsunuz anlamadım eşiniz anladığım kadariyla çok kafanızda ki gibi değil romantiklik duygusallık bakımından ama yine de sizin onun hakkında şikayetleriniz den sonra bir adım atmış size siz yine de nazlanmisşiniz bence çok uzatmayın derim.
 
Bu konularda kadınlar ve erkekler o kadar farklıyız ki.

Şunu kabullenmeniz lazım öncelikle. Onun için sizin anneler gününde bir şey beklemeniz saçma. Mantıklı bulmuyor belli. Anlamıyor sizin yaklaşımınızı. Bu size değer vermediğini göstermez, bu sizin önemli bulduğunuz bir konuda sizle aynı düşünmediğini gösterir. Şöyle düşünün, atıyorum eşiniz Galatasaray fanatiği olsun. Onun için her şeyi yapıyor olsun, bu size çok saçma gelebilir, ama o onun dünyasında çok mantıklı çok önemli. Bu tarz şeyleri erkekler böyle algılıyor.

Yine de bu benim için önemli, bana ne yapsın istiyorum, diyorsanız; biraz yöntem değiştirmeniz gerek. Öncelikle güzellikle isteyin, güzellikle anlatın. Beklentilerinizin onda sorumluluk olmadığını bilir suçlu ve zorunda hissetmezse, sadece sizi ne kadar çok mutlu edeceğini bilirse daha çok içinden gelerek yapar. Örneğin anlatmışsınız derdinizi, adam anlamış telafi etmeye çalışmış kendince, sonra yok istemem, demişsiniz. Erkeklerin çoğu bu kadar ince düşünmeyi anlamıyor. Bu sefer alalım dedim gene yaranamadım diye düşünüp sinir olmuştur. O tamam alalım, dediğinde siz sevinseydiniz hediyeyi alsaydınız sorun çözülmüş olacaktı. Siz istemiyorum deyip konuyu kapatınca yine sorun çözülmüş oldu. Mantık bu, çok çok basit düşünüyorlar.

Bu kadar uzun süre surat tavır yaparsanız adamın yapacağı varsa da yapmaz. Küçük bir şey bile yapsa, sevinip onu ödüllendirmeniz lazım ki çabasının bir işe yaradığını hissetsin, gururlansın, karımı mutlu ettim, desin. Beklentilerinizi düşürün biraz; küçük şeylerde de sevinip takdir etmeyi öğretin kendinize. Bunlar fark yaratacak. Elbette eşiniz filmlerdeki gibi eve her gün çiçekle gelen birine dönüşmez ama; siz biraz değerinizi böyle ölçmemeyi öğrenirsiniz o biraz gönlünüzü hoş tutmayı öğrenir, orta yolu bulursunuz.
Konuyu okuyunca aklıma geldi benimde eşim anneler günümü kutlamadı :olamaz:
Sanırım benim için kızımın büyüdüğünü ve o günümü kutladığını görmek çok daha önemli
Canım sende çok umursama biz kadınlar duygusal varlıklarız hediye için özel günleri bilmeyen eşler için en güzel çözüm
Ayakkabımı beğendin al gitsin o günlere bırakma çünkü o günlere bıraktığın her hevesin muhtemelen yüzde doksanı öküz olanlar için umursanmayacak bir eylem
Öyle o istediğinde ilgide gösterme işim var de yorgunum de biraz kendi yaptığı gibi davranış görürse belki anlar hatalarını
Gerçekten çok teşekkür ederim yazdığınız için ama öncelikle şunu söylemek istiyorum olay anneler günü değil o sadece bizim en son olayımız anneler gününde istediğim ayakkabıyı almadıda değil olaya yaklaşma tarzı ben söylediğimde ki. Ayakkabımı kendimde alabilirim yoksa. Ama eşimin bana aldığı çiçek isteme günü çiçeğim ne önceai ne sonrası bir çiçek almadı bana.(öncesi de o kadar uzun değil 2 ay) kendi ağzımla istememe rağmen gene almadı. Geçen yıl anneler gününde laf söyleyerek aldı bi tane ben istedim diye o. O kadar ince bir adam değil özel günlerde hediyeleri halasına para verip aldıran sonra bana hediye edin bir adam ne aldığını bile bilmez adı hediye aldım olur. Bu hoşuma gitmiyor dediğimde geçen doğum günümde sen seç istediğini al ben sana parasını veririm dedi.kendi hediyemi seçip bunu beğendim al demek yanlış değil bizde o yüzden. Ben hiçbir günü kaöırmam babalar günüde dahil hediye alamıyormuyum pasta yaparım bilemedim kekin üstüne mum koyar gene kutlarım. Aynı inceliği tabiki ondan beklemiyorum ama içinde ufacık bir incelik kaldıysa onu ortaya çıkarmak istiyorum. Özel günde şart değil normal bir günde de süprizler yapmayı severim. Birşeyi görüp sırf aklıma eşimi getirdi diye alırken seni düşündüm deyip alırım. Ama kendiainin bana beni düşünmeyi bırak kendi seçip aldığı bir toka bile yok. Ufak şeylerden mutlu olabiliyorum kendide bilir bunu markete girdiğinde beni düşünerek bi kola bi cips alır aşkım bak sevdiğinden aldım drr mutlu olurum ama gıdanın dışına çıkamadık malesef:) isterimki her zaman değil arada sırada da olsa dışarı çıkalım bilemedin çocuğumuzu parka götürelim rahatımı bozma benim git sen nereye gideceksen der giderim bu seferde çok gidiyorsun der eee sen gelmiyorsun git dedin giditorum derim suaar cevap dahi vermez soru öyle havada kalır ama gene gelmez evlendik evleneli pazarları çıkmadık neden keyfi bozuluyormuş. Keyfi dediğim yanına birasını alsın müziğini açsın elinde ar yarışı bülteni çalışsın akşam olsun yarış koşsun yemeği önğne konsun sonra allah rahatlık versin. Eşimle ilgilenim yok çocuğunla ilgilenim yok mümkünse onlar olmasın sessiz tek başıma yaşayayım modunda bu kendi düşüncesi diyorun bizden rahatsızsan çocuj neden yaptık biz erkeklik mi cevap yok neden evlendik biz bekar hayattan kurtulmamı cevap yok. Bu evde ben konuşurum ama sadece konuşurum cevap yok malesef bundan dolayı daha çok kafayı yerim. Çok uzattım ama olayın anneler günüolmadığını anlatmaya çalıştım sadece :)
 
Ay canım aynı adamdan bitane de bende var evlenince değişiyor bunlar sevgiliyken hediyeler hiç sorun olmuyor du kendi seçip beğenip aşıp gelirdi evlendi aman sevgililer günü neymiş ben gün kutlamayı sevmeme döndü olay valla ben arrık hediyemi kendim sipariş ediyorum adam onu bekliyor düşünüp alıyor bazen onu da ben beğenmiyorum mesela bu sene ki evlilik yıldönümümüz geliyor ona kalsa hiç düşünüp bişey yapmak ben şimdi den söyledim aşkım bu sene evlilik yıldönümünde biyerlere gidelim gezelim falan diye böyle söyleyince daha çok yapıyor benim adam kendi haline bırakınca yapmıyor bazı erkekler düşünceli benim babam mesela annemin hiçbir gününü bak pırlantasız geçirmez çiçeğini alır geçen hem bana hem anneme çiçek almış anneler gününde o adamın içinden gelecek bişey içinde yoksa sen kendi dediklerini yaptırmaya bak adamın iyi yönlerini düşünüp mutlu olmaya çalış yoksa hiç mutlu olamazsın benimki niye düşüncesiz diye hayati kendine zehir edersin yuva yapması zor yumması 5 dk 18 aylık bir bebeğin varmış Allah size bağışlasın kendine hayatı zehir etme canım istediğin şeyleri kocana aldır boşver onlar düşünmüyor yapacak bişey yok odunluk ruhlarında var
Benim koca seninkinin bir üst levelı :) kendi seçtiği hediye yoktur evlenmeden öncede halası seöer alır parasını verir hediyeyi bilmez bile. Çok söyledim gel gidelim gezelim kahvaltıya gidelim akşam bir çaya gidelim yok keyfimi bozma benim diyor ama keyfinde ne bana ne kızımıza yer yok. Kendimi geçtim kızıyla ilgilensin yeter dedim en son o biraz işe yaradı akşamları bi 15 dk oynuyor sonra yok çocuk şımarıyor kendini sevdirme çabasında bakıyor okmuyor anne deyip bana sarılıyor. Çok uysal bi kızım var maşallah dededine gider dayıya amcaya gider ama babayla yalnız bırakayım kıyamet kopar ilgilenmediği için ağlar sarılayım demez bırak ağlasın der. İşin içinden çıkamıyorum artık nerden tutmaya çalışsam orada elimde kalıyor eşimede söylüyorum ben aldık doldum patlayacam diye dinliyor cevap yok ama. Öyle yani
 
Allah biliyor ne biçim cevap..
Allahın bildiğini kuldan saklama deseydiniz keşke..
 
Kendi ayakkabımı tabikide alabiliyorum ayakkabı için ağlamadım verilen tepki o tepkideki ses ve hareket beni ağlatan. Ağzınızla hediye istemek demişsin ama şöyle söyleyeyim bunu zaten düşünöez ama düşünecek olsa dahi kendi almaz halasına parasını verir ona aldırır oda bana hediye ederdi muhtemelen. Ki geçen doğum günümde de bundan rahatsızlığımı dile getirdiğim için sen hediyeni seç al ben sana parasını veririm diyen bir eşim var aanırım bunlardan dolayı hediyemi kendi ağzımla istemem sorun olmaz diye düşünüyorum.
Çok ağlak bir insan değilim ama beni ağlatmak için çok güzel laf söyleyebilen bir eşim var. Nasılsın diye sorulmak bekliyor insan hani evliyiz ya ondan dolayı yoksa eve gel yemek ye televizyona bak muhabbet etme allah rahatlık versin gün bitti muhabbeti sıkıyor insanı :KK66:

Hediye konusunda halen size katılmıyorum
Ağzimla hediye hiç istemedim belki ondan bana tuhaf gelmiş olabilir.
Ayakkabıyı beğendimmi? O gün alırım, üstümde yeterli para yoksa gider ertesi günü alırım.
Anneler günü eşimden bunu isteyeyim diye işaretlemem yani.
Kendi kendinize alıp, kendime anneler günü için aldım deyip gösterseydiniz keşke.
Evet sizin eşiniz farklı bir model. Ama değişir diye beklemek beyhude bir bekleyiş olacaktır.
Ben 10 yaşındaki kızımın huyunu değiştiremiyorumki, koskoca adamın huyu değişmez eğer kendi istemezse.
Şimdi sizin ağlamalarınız ve sızlanmalarınız ile nasılsın günün nasıl geçti diye soracak adam bunu 2-3 gün yapar sonra yine unutur ve rutine döner.
Ya kabullenip böyle devam edeceksiniz yada yok ben böyle yaşayamam diyerek ona göre yol çizecekniz kendinize. Pek alternatif yok yani.
 
Belli ki sizin açınızdan bu olay bardağı taşıran son damla olmuş, dediginiz gibi sütten kesme dönemi hassas bir olay ama karşınızda bunu anlayacak bir insan yok (ki artık erkeklerin hepsi böyle ne yazık ki)
Çalışıyor musunuz, mesleğiniz var mı, ailenizle araniz nasıl boşanma durumunda destek verirler mi
 
Eşiniz bencil ve konformist,açık,net.
Çok yakınım bir erkeğe benziyor huyu ve tavrı.
Bizimkinde artı asabiyet de var.
Bu tipler kendinden başkasını düşünmez.
Mizaç artı Yetiştirilme tarzı,
bunları,bu hale getiriyor.
Yemeği,çayı önüne gelsin,
tvsini izlesin,
sizdeki gibi at yarışı oynasın,
çocuğa zaten anne bakar,
arada bir iki hişt-pişt yapsın çocuğa,
özel gün de neymiş?
Hem o işte çok yoruluyor,haftada bir Pazar'ı var,
onu da istediği gibi geçirmek en doğal hakkı.
Karısına ve çocuğuna zaman ayırmak,
ilgi ve şefkat göstermek gündeminde bile olmaz.
Aç mı bırakıyor,açıkta mı?
Mantık ve yaklaşım bu.
Tablo o kadar tanıdık ki.

Üzgünüm ama değişmiyorlar.
Mesele sadece özel günleri kutlamama,
hediye almama olsaydı,
çözüm bulmak mümkündü.
Ama asıl mesele bencillik ve duyarsızlık olunca bunu çözmek çok çok zor.
Bu artık eşinizin kişiliği olmuş.

Size önce kendisiyle ciddi bir konuşma yapıp,
rest çekmenizi öneririm.
Tabii bunu göze alıyorsanız.
Restiniz işe yararsa,
'Aile terapisi' almayı teklif edin.

Kocanız,'ben buyum,işine gelirse' diyorsa ve değişim için çabalamayacaksa,buna rağmen evliliiğinizi sürdürmek istiyorsanız iki yol var.
Ya adamın karakteri bu deyip kabullenecek ve başka iyi taraflarına odaklanacaksınız ya da
siz de kızınızla kendinize ayrı bir dünya kuracaksınız.

Biraz kendinizi geri çekin ama bunu yaparken onsuz,onun ilgisi olmadan da mutlu olabileceğinizi gösterin.
Moralsiz ve beklentili ruh halinden sıyrılın.
Adam meraklansın.
Noluyor? Desin.
Bundan sonra böyle,sensiz mutlu olmaya karar verdim havasını verebilirseniz,eğer sizi gerçekten seviyorsa değişim için adım atabilir.
 
Allah biliyor ne biçim cevap..
Allahın bildiğini kuldan saklama deseydiniz keşke..
Ne için söylediniz bunı anlayamadım
Belli ki sizin açınızdan bu olay bardağı taşıran son damla olmuş, dediginiz gibi sütten kesme dönemi hassas bir olay ama karşınızda bunu anlayacak bir insan yok (ki artık erkeklerin hepsi böyle ne yazık ki)
Çalışıyor musunuz, mesleğiniz var mı, ailenizle araniz nasıl boşanma durumunda destek verirler mi
Aynen öyle artık patlama anımdı diyebilirim çok yazmayı düşündüm buraya hatta öncesinde artık dayanacak gücüm kalmayınca içimi döktüm biraz. Çalışmıyorum şu an ama mesleğim var ailemde her konuda destekçimdir hayır olmaz demezler anlatınca hatta gel kızım derler. Düşünmedim değil çok düşündüm ama her sefererinde şu da var şunuda deneyeyim belki düzelir dedim olmadı. Denemediğim birşey kakdıysa eğer ufacık birşey onuda deneyeyim arkamı döndüğümde buraya kadarmış malesef ki diyeyim ilerde kızım sorduğunda elimden geleni yaptım kızım kurtaramadım ailemizi diyeyim ki beni anlayabilsin. Bundan dolayı aslında buraya yazmam belki denemediğim birşeyler vardır aklıma gelmiyordur bir başka akıl başka bir göz bunu bana söyler yazar diye döktüm içimi
 
Tabi siz bilirsiniz ama bu deneyerek çözülecek bir konu gibi görünmüyor eşinizle karakter kişilik farklılıklarıniz var sizin ondan beklentilerinizle onun sizden bekledikleri farklı
Bu durumda hiç bir beklentiye girmeden eşinizi olduğu gibi kabul etmeyi deneyin bir çözüm olursa yine buraya yazarsınız 😊
Ayrıca ailenizin arkanızda olması ve mesleğinizin olması çok büyük avantaj 👍
o adama muhtaç değilsiniz
 
Evet gerçekten keşke anneler gününü yazmasaydım herkes orrdan yzıyor bana son olayımdı o yüzden yazmıştım aslında. Ayakkabıyı kendim almak sorun değil herşeyimi kendisinin de kızımında ben alıyorum zaten. Bir incelikti belki sadece beklediğim boyumun ölçüsünü aldım sadece. Evlilikten beklentisini söyleyeyim eve geldiğinde yemeği hazır olsun ev temiz olsun kıyafetler ütülü olsun yemeğini yeyip televizyon karşısına geçsin kimse kendisine karışmasın çünkü yorgun meyvesi çayı gelsin hafta spnu yalnız kalsın ses olmasın müziğini açsın bültenini çalışsın birasını açsın akşama kadar kimse ona karışmasın (çünkü birşey dersemçıkalım çocuğu parka götürelim gibi hafta sonunu rezil etmiş oluyorum) sonra hafta tekrar etsin. Bunları ben söylemiyorum yada tahmin etmiyorum kendi cümleleri bunlar.
Yapmadığım çabalamadığım birşey kalmasın istiyorum gidebilmek için. Bu evliliği kurtarabileceğim tek birşey bile varsa onuda denemek istiyorum çünkü seviyorum. Olmadımı o zaman yapacak birşey yok deyip gidebilirim. Arkama baktığımda denemediğim birşey kalmadı bıraya kadarmış diyebilmeliyim

Ev işlerini biraz boşlasanız adam boşanacak sanki.
 
Hanımlar her şeyi kafaya takıyorsunuz. Erkeklerin ne olduğu belli siz ona ilgi gösterirseniz o da bir gün size gösterir. her şey karşılıklı bu dünyada
 
Tamam yer yer haklısınız, eşiniz ince ruhlu bir adam değil. Çoğu erkek böyle zaten ama okurken ben bile daraldım. Hediye ya da kutlama kişinin içinden gelir bu kadar baskı yapılmaz. Çiçek al, hediye al, kutla hadi, e kutlamayacak mısın..

İhtiyaçlarınızı anlıyorum, bende hamileyim eşim anneler günümü kutlamadı kaldı ki özel günlere çok önem verir ama olabilir hayat kavgası çıkar insanın aklından. Bu kadar ne kendinizi üzün ne de ısmarlama kutlamalar için baskı yapın derim.
 
e siz o öküzle evlenip e ondan flamingo yaratacağınızı mı düşündünüz?

bir de bu adam demek ki kutlamıyor bu kadar zorlayıp da kendini rezil etmene gerek yok.
 
Hamileydim pasta yaptım kutladım geçen yıl dışarda yemek ayarladım kutladım doğum günlerini es geçmem evlilik yıldönğmlerini es geçmem sadece özel gün dwğil normal günde bile sofralar kurar müzik ayarlarımufak süprizler hediyeler alırım gerçi ona göre bunlar gereksiz bundan dolayı bana hiç hediye almadı özel günlerde dahil halasına söylüyor o alıyor evlilik yıldönümü doğumgünü oda bana veriyor işte parasını veriyormuş. Zamanı olmadığından değil kolay yol olduğundan. Örnek olunacak çok şey yaptım yani
Siz bu adamı tanımadan mı evlendiniz? Görücü usulu falan mı? Yani belli ki adamın özel gün fobisi var. Madem sizin için özel günler bu kadar önemli bu adamla evlenmeseydiniz diyeceğim de muhtemelen tüm tatlı hanımlarımız gibi siz de evlenince ben onu yontarım düşüncesiyle evlendiniz :işsiz: Zaten bi insanın ince ruhu ilgisi falan önceden belli olur, gerçekten hiç anlamadınız mı yoksa adam sonradan mı değişti? Ha eğer sonradan değiştiyse yorumumu tekrar yapacağım da ondan soruyorum?
 
Gerçekten çok teşekkür ederim yazdığınız için ama öncelikle şunu söylemek istiyorum olay anneler günü değil o sadece bizim en son olayımız anneler gününde istediğim ayakkabıyı almadıda değil olaya yaklaşma tarzı ben söylediğimde ki. Ayakkabımı kendimde alabilirim yoksa. Ama eşimin bana aldığı çiçek isteme günü çiçeğim ne önceai ne sonrası bir çiçek almadı bana.(öncesi de o kadar uzun değil 2 ay) kendi ağzımla istememe rağmen gene almadı. Geçen yıl anneler gününde laf söyleyerek aldı bi tane ben istedim diye o. O kadar ince bir adam değil özel günlerde hediyeleri halasına para verip aldıran sonra bana hediye edin bir adam ne aldığını bile bilmez adı hediye aldım olur. Bu hoşuma gitmiyor dediğimde geçen doğum günümde sen seç istediğini al ben sana parasını veririm dedi.kendi hediyemi seçip bunu beğendim al demek yanlış değil bizde o yüzden. Ben hiçbir günü kaöırmam babalar günüde dahil hediye alamıyormuyum pasta yaparım bilemedim kekin üstüne mum koyar gene kutlarım. Aynı inceliği tabiki ondan beklemiyorum ama içinde ufacık bir incelik kaldıysa onu ortaya çıkarmak istiyorum. Özel günde şart değil normal bir günde de süprizler yapmayı severim. Birşeyi görüp sırf aklıma eşimi getirdi diye alırken seni düşündüm deyip alırım. Ama kendiainin bana beni düşünmeyi bırak kendi seçip aldığı bir toka bile yok. Ufak şeylerden mutlu olabiliyorum kendide bilir bunu markete girdiğinde beni düşünerek bi kola bi cips alır aşkım bak sevdiğinden aldım drr mutlu olurum ama gıdanın dışına çıkamadık malesef:) isterimki her zaman değil arada sırada da olsa dışarı çıkalım bilemedin çocuğumuzu parka götürelim rahatımı bozma benim git sen nereye gideceksen der giderim bu seferde çok gidiyorsun der eee sen gelmiyorsun git dedin giditorum derim suaar cevap dahi vermez soru öyle havada kalır ama gene gelmez evlendik evleneli pazarları çıkmadık neden keyfi bozuluyormuş. Keyfi dediğim yanına birasını alsın müziğini açsın elinde ar yarışı bülteni çalışsın akşam olsun yarış koşsun yemeği önğne konsun sonra allah rahatlık versin. Eşimle ilgilenim yok çocuğunla ilgilenim yok mümkünse onlar olmasın sessiz tek başıma yaşayayım modunda bu kendi düşüncesi diyorun bizden rahatsızsan çocuj neden yaptık biz erkeklik mi cevap yok neden evlendik biz bekar hayattan kurtulmamı cevap yok. Bu evde ben konuşurum ama sadece konuşurum cevap yok malesef bundan dolayı daha çok kafayı yerim. Çok uzattım ama olayın anneler günüolmadığını anlatmaya çalıştım sadece :)


Ben sizi anladım anlamasına da size anladığımı anlatamamışım. Bir erkeğe istediğiniz şeyi yaptırmanın yolu sürekli söylenmek değildir diyorum, ters teper. Yani anlıyorum, hiç beklediğiniz gibi davranmıyor eşiniz; ama ya beklentilerinizi düzenlemeniz gerek beklemekten vazgeçmeniz, ya da bu ilişkiye böyle devam edemiyorum demeniz. Böyle sürekli bekleyip sürekli hayal kırıklığına uğradığınızı anladım ve üzüldüm gerçekten. Biraz sinir bozucu cidden eşinizin tavrı.
 
Benimki de hatırlamaz. İte kaka 1 ay öncesinden başlarım kafasına sokmaya. İstediğim hediyeyi de 1 ay önceden çıtlatırım. Sonra gider kendi hediyemi kendim alırım. Erkekler o kadar ince ruhlu değiller, birşey beklemeyeceksin kendin kendini mutlu etmeyı öğreneceksin hayatım, hiç üzülme böyle şeyler için .
 
bence çok gereksiz abartmışsınız.
bir de siz eşinizin annesi değilsiniz ki niye inatla anneler gününü kutlatmaya çalıştınız? ben okurken şiştim, şunu al bunu yap ne zaman kutlayacaksın vs vs
 
benim aklıma şu soru geldi, bu raddeye gelene dek neler oldu? beni yanlış anlamayın misal 18 aylık kızınınz ona ilgiden eşinizi unuttunuz yada aranızdaki eşlik mi bitti? olur ya veya başka bişey mi oldu?
çünkü bu bir anda olacak iş değil bence, geçmişi mutlaka olmalı.
bunların üzerine yoğunlaşıp oturup iyice bi konuşsanız?
 
Back
X