• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz akla ihtiyacım var !!!

Hamileydim pasta yaptım kutladım geçen yıl dışarda yemek ayarladım kutladım doğum günlerini es geçmem evlilik yıldönğmlerini es geçmem sadece özel gün dwğil normal günde bile sofralar kurar müzik ayarlarımufak süprizler hediyeler alırım gerçi ona göre bunlar gereksiz bundan dolayı bana hiç hediye almadı özel günlerde dahil halasına söylüyor o alıyor evlilik yıldönümü doğumgünü oda bana veriyor işte parasını veriyormuş. Zamanı olmadığından değil kolay yol olduğundan. Örnek olunacak çok şey yaptım yani

Senin gibi esi hak etmiyor ya hicbirsey yapma bundan sonra vızgictimmm cıks:KK70: oda öyle bir çesit insan. Sevgililik donemleriniz kopruyu gecene kadarmış.

Doğum gününüzü kutladı mı ? Siz babalar gününü, doğum gününü vs. kutladınız mı ?

Bazı insanlar sevmiyorlar böyle şeyleri kutlamayı. Özellikle anneler gününde eşten hediye beklemek de garip geliyor. O sizin evladınız mı ki hediye alsın.. Almayabilir bence. Alırsa kendi inceliği.

Diğer konuda ağlamaya duyarsızlık, nasılsın bile diyememek iki taraf için de zoraki evlilik sinyali veriyor. Eşiniz de sizinle mutsuz belli ki. Sizi sevdiğini düşünmüyorum.
Evlik yıldönümü doğum günü kutlar hediyesinide halasına para verir o seçer alır bana verir ondan alıp kendi seçip aldığı bir hediye yoktur bana. Ben es geçmem ne babalar gününü ne doğum gününü ne evlilik yıldönümünü hiçbirşey yapamıyorsam pasta yaparım ufak bir kek aıp mum koyarım ama kutlarım sadece özel günde değil normal zamanda da görsüm sen aklıma geldin aldın derim hediye veririm

üzücü bi durum sadece anneler gününü kutlamasa akıl edememiş olabilir diycem ama balsanıza kızlar en son ne zamn şefkat gösterdi hatırlamıyorum diyor kadın. ilgi yok alaka yok sanki zorla evlenmiş öküz. bu durumda ne yapabilirsin bilmiyorum ama onu etkilemeye çalış kendine bi şekilde bağla ölen aşkınızı dirilt

Senin gibi esi hak etmiyor ya hicbirsey yapma bundan sonra vızgictimmm cıks:KK70: oda öyle bir çesit insan. Sevgililik donemleriniz kopruyu gecene kadarmış.
:) garip bi çeşit insan doğru. Evet dedikten 1 hafta sonra bizim canım cizim ayıöız bitti malesef. Kısa sürdü anlayamadımda ama neyse :)

Ya bunda birşey yokki gerçekten, çok büyütmüşsünüz bence, anneler günü sonradan icat edilmiş bişey önemli bulunmayabilir pekçok kişi tarafından diğer özel günleri kutlar mı ? Birde neden kutlamadığının sebebini söyleyip sonrası birşey olmamış gibi davranması güzel bir davranış ki , ya tartışsa,seni suçlasa,küsse aynı evin içinde yalnızlaştırsa daha kötü olurdu

Karısısın çünkü onun annesi değil o annelerin anneler gününü kutluyorsa ona şükret bence erkekler o kadar ince düşünemiyor onlar için evdeki kadın karıları sadece
Benim eşimde anneler gününde en güzel hediye gidip ananın elini opcen sevdiğini soyleyecen tamam hediye de neymiş dedi e aşkım gel o zaman elimi op bende anneyim ya senin çocuklarının anasiyim dedim haaaa dedi benim anneligime o kadar uzak 😁😁😁
:halay::KK9:

Herkesin derdi farklı gerçekten.
Eşimde geçen sene Doğum gününde bişey yapmadım diye çok bozuldu öyle üzüldü ki..
Bende üzülmüştüm ama bebeklerim v.s derken yapamadım.
Eşim için özel günler önemlidir.
Tabiki her özel günde büyük büyük Şeyler yapmaz ama hiç yapamıyorsa çiçek,kart yazar.

Kötü yanı sinirli bir insan.
Hiç beklenmedik bir durumda değişik bir söze hemen sinirlenir ve üzerine gider.
Tutar salmaz.

Demek istediğim herkesin kötü bir yanı var işte.

İlgi alakaya gelince bunlar gerçekten önemli.
Bilemiyorum belki de insanın içinde varsa oluyordur,yoksa olmuyordur.
Belkide . . .

Beklentileri karsilamiyor iste. Yani esiniz degismez bu duruma alisin demek istiyorum.
Alışamıyor insan yada alışmak istemiyorum korkuyorum alışırsam bende kendi içimde benliğimde kaybolurum diye

üzücü bi durum sadece anneler gününü kutlamasa akıl edememiş olabilir diycem ama balsanıza kızlar en son ne zamn şefkat gösterdi hatırlamıyorum diyor kadın. ilgi yok alaka yok sanki zorla evlenmiş öküz. bu durumda ne yapabilirsin bilmiyorum ama onu etkilemeye çalış kendine bi şekilde bağla ölen aşkınızı dirilt
Biz severek evlendik birde en azından ben öyle sanıyorsun artık sevdiğinide düşünmüyorum ona göre allah biliyor seni aevdiğimi diyor ama gerçekten sadece Allah biliyor sanırımneyse. Denedim gerçekten ama sadece 5 dklık bir zevk için istediğinde ilgi gmsteriyor 5 dk sonunda kalkıp gidiyor yada kıçını dönüp yatıyır yani değişen birşey olmuypr.

istediği şeyi verme o zamn sende ona ilgi gösterme yemek pişirme ütüsünü yapma ye iç gez mutlu ol kızınla ilgilen onu önemsemediğini düşünsün senin onda vazgeçebileceğini düşünsün belkide senin ondan vazgeçemeyeceğini düşünüyordur her haliyle onu kabul edeceğini sanıyordur buna onun böyle olmadığını kanıtla

Alınmakta darılmak da gayet haklısız.Ama sizi asıl üzen sıkıntınızı paylaştıktan sonraki tavır.Ayrıca annelerinizin de gününü kutlamaz anlarım böyle günleri anlamsız buluyo demek ki derim bu bir tercihtir.Ama annelerinize hediye bakarken sizin de gönlünüzü hoş edebilirdi.Bunun öküzlükle türk erkeği olmakla vs ilgisi yok bence.Peki bu tip adamlar çoğunluk mu? Çoğunluk.Bence anneler gününün bir bahane olduğunu asıl sizi üzen şeyin olayın perde arkasındaki size bakış açısı,size karşı olan davranışları olduğunu yineleyin.Anneler gününü almayın bile ağzınıza.Çünkü erkekler kendilerini rahat hissetmek için söylediğin 1000 bin cümleden bir kelime alır seçerler ve sonra " ya bu da bunu ne abarttı" mantığına girerler.Sadece işlerine gelecek kadarını alırlar beyinlerine.O yüzden kısa öz ama daha somut ve göreceli olmayan cümlelerle yaklaşın
Bunu da deneyeceğim teşekkür ederim :)

Evlik yıldönümü doğum günü kutlar hediyesinide halasına para verir o seçer alır bana verir ondan alıp kendi seçip aldığı bir hediye yoktur bana. Ben es geçmem ne babalar gününü ne doğum gününü ne evlilik yıldönümünü hiçbirşey yapamıyorsam pasta yaparım ufak bir kek aıp mum koyarım ama kutlarım sadece özel günde değil normal zamanda da görsüm sen aklıma geldin aldın derim hediye veririm

Anneler gününü hiç yazmasaydınız keşke. Konu sadece oraya kaymış saçma bir şekilde. Siz patlama olarak yazmışsınız. Bence sizin asıl probleminiz ilişkide iletişimsizlik. Sanki o hediyeyi de susmanız için aldırıyor. Laf etmeyin diye al sana hediye diyor.. Bence bu ağlayıp, sızlanma halini bırakın artık. Siz de ona hiçbir şey yapmayın bundan sonra. Görülmez duvarlar örün. Ayakkabı mı istiyorsunuz siz alın, masaja mı ihtiyacınız var gidin bir uzmana yaptırın. Kendi kendinizi mutlu edin. Bu adamın düzelecek yeri kalmamış üzgünüm. Evliliği kurtarmak istiyorsanız da kendisine sorun önce devam etmek istiyor mu istemiyor mu.. Kalbinde sevgi var mı sorgulasın. Sizden ne bekliyor, evlilikten ne bekliyor öğrenin. Uyuşmuyorsanız, değişime kapalıysanız eziyet etmeyin derim.

istediği şeyi verme o zamn sende ona ilgi gösterme yemek pişirme ütüsünü yapma ye iç gez mutlu ol kızınla ilgilen onu önemsemediğini düşünsün senin onda vazgeçebileceğini düşünsün belkide senin ondan vazgeçemeyeceğini düşünüyordur her haliyle onu kabul edeceğini sanıyordur buna onun böyle olmadığını kanıtla
İçim rahat etmiyorki o zamanda neden çünkü ben akıl almaz bir salağım. 2 gündür ütüsünü yapmıyorum mesela dün gömleği koymuş oraya ben dönüp yatmışım gömleği görmemişim diye gidip yazlık gömleklerden giymiş söylemeyi deneseydin dedim ne bilim dedi gmrürsün diye düşündüm. Vazgeçemeyeceğimi düşünüyır ama bende nereye kadar dayanırım bilmiyorum

Anneler gününü hiç yazmasaydınız keşke. Konu sadece oraya kaymış saçma bir şekilde. Siz patlama olarak yazmışsınız. Bence sizin asıl probleminiz ilişkide iletişimsizlik. Sanki o hediyeyi de susmanız için aldırıyor. Laf etmeyin diye al sana hediye diyor.. Bence bu ağlayıp, sızlanma halini bırakın artık. Siz de ona hiçbir şey yapmayın bundan sonra. Görülmez duvarlar örün. Ayakkabı mı istiyorsunuz siz alın, masaja mı ihtiyacınız var gidin bir uzmana yaptırın. Kendi kendinizi mutlu edin. Bu adamın düzelecek yeri kalmamış üzgünüm. Evliliği kurtarmak istiyorsanız da kendisine sorun önce devam etmek istiyor mu istemiyor mu.. Kalbinde sevgi var mı sorgulasın. Sizden ne bekliyor, evlilikten ne bekliyor öğrenin. Uyuşmuyorsanız, değişime kapalıysanız eziyet etmeyin derim.
Evet gerçekten keşke anneler gününü yazmasaydım herkes orrdan yzıyor bana son olayımdı o yüzden yazmıştım aslında. Ayakkabıyı kendim almak sorun değil herşeyimi kendisinin de kızımında ben alıyorum zaten. Bir incelikti belki sadece beklediğim boyumun ölçüsünü aldım sadece. Evlilikten beklentisini söyleyeyim eve geldiğinde yemeği hazır olsun ev temiz olsun kıyafetler ütülü olsun yemeğini yeyip televizyon karşısına geçsin kimse kendisine karışmasın çünkü yorgun meyvesi çayı gelsin hafta spnu yalnız kalsın ses olmasın müziğini açsın bültenini çalışsın birasını açsın akşama kadar kimse ona karışmasın (çünkü birşey dersemçıkalım çocuğu parka götürelim gibi hafta sonunu rezil etmiş oluyorum) sonra hafta tekrar etsin. Bunları ben söylemiyorum yada tahmin etmiyorum kendi cümleleri bunlar.
Yapmadığım çabalamadığım birşey kalmasın istiyorum gidebilmek için. Bu evliliği kurtarabileceğim tek birşey bile varsa onuda denemek istiyorum çünkü seviyorum. Olmadımı o zaman yapacak birşey yok deyip gidebilirim. Arkama baktığımda denemediğim birşey kalmadı bıraya kadarmış diyebilmeliyim

Ben 1 yıllık evliyim, çocuk da yok. Evlilik öncesi kocam çok ilgili alakalıydı, evlendikten sonra sohbet kesildi. Erkeklerin yapısı bu. Bende kendimi bu duruma alıştırdım. Sevdiğim adamı iyisi kötüsü ile sevmeyi öğrendim. O hastalanınca bebek gibi, ben hastalanınca bir iki sorar gider😁 bunları takmıyorum, iyi yönlerini görüp kendimi üzmüyorum. Ne güzel bir evladın var. Boş er, Türk erkeği de geç sende. Şu hayatta senden önemlisi yok. Surat yapma, hayat enerjini geri kazan, süslen, neşeli ol. Eşine onun sana davrandığı gibi vurdum duymaz ol. Kaçan kovalanır 😋
Son zamanlarda görebileceğim bir iyi yönü de yok ki onunla mutlu olayım. En ufak birşeyde bağırıp çağırmayı deniyor bende karşılık verince tamam tamam deyip kapatıyorum konuşsam kapı duvar cevap vermeye dahi tenezzül etmez konuyı azıcık uzatsam benden kötüsü yok. Normalde surat yapmam tartışma biter giderdi 1 saat sonrası gülümseyerek günüme devam ederdim ama bu sefer 3 gündür ne hal hatır spruyorum ne geldiğinde hoşgeldin diyorum ne konuşmaya çabalıyorum. Sanırım işine geldi oda benimle konuşmuyor 🤣🤣

Kusura bakmayın ama okurken 30 yaş üstü bir kadın değilde, 15 yaşında ergen var sandım
Ayakkabı için ağlamak nedir? Kendiniz alamiyormusunuz? Konu ayakkabı değil, anneler günüyse ağzınızla hediye istemek nedir?
Yok ağladım yok sızladım nasılsın diye sormadın
Offf bana bile daral geldi, eşinizi düşünemiyorum.
Erkekler böyle konularda daha çabuk sıkılırlar bilirsiniz belki.
Böyle yaparak eşnizin ilgisini kazanma şansınız nerdeyse imkansız. Git gide sizden daha çok soğur.
Kendi ayakkabımı tabikide alabiliyorum ayakkabı için ağlamadım verilen tepki o tepkideki ses ve hareket beni ağlatan. Ağzınızla hediye istemek demişsin ama şöyle söyleyeyim bunu zaten düşünöez ama düşünecek olsa dahi kendi almaz halasına parasını verir ona aldırır oda bana hediye ederdi muhtemelen. Ki geçen doğum günümde de bundan rahatsızlığımı dile getirdiğim için sen hediyeni seç al ben sana parasını veririm diyen bir eşim var aanırım bunlardan dolayı hediyemi kendi ağzımla istemem sorun olmaz diye düşünüyorum.
Çok ağlak bir insan değilim ama beni ağlatmak için çok güzel laf söyleyebilen bir eşim var. Nasılsın diye sorulmak bekliyor insan hani evliyiz ya ondan dolayı yoksa eve gel yemek ye televizyona bak muhabbet etme allah rahatlık versin gün bitti muhabbeti sıkıyor insanı ;)

Ya bunda birşey yokki gerçekten, çok büyütmüşsünüz bence, anneler günü sonradan icat edilmiş bişey önemli bulunmayabilir pekçok kişi tarafından diğer özel günleri kutlar mı ? Birde neden kutlamadığının sebebini söyleyip sonrası birşey olmamış gibi davranması güzel bir davranış ki , ya tartışsa,seni suçlasa,küsse aynı evin içinde yalnızlaştırsa daha kötü olurdu
Neden kutlamadığını hiç söylemedi ki zaten olay anneler günü değil o en sonki mevzumuz sadece sanırım tam okumamışsınız. Beni çoktan aynı evin içinde yalnızlaştırdı zaten

Bu konularda kadınlar ve erkekler o kadar farklıyız ki.

Şunu kabullenmeniz lazım öncelikle. Onun için sizin anneler gününde bir şey beklemeniz saçma. Mantıklı bulmuyor belli. Anlamıyor sizin yaklaşımınızı. Bu size değer vermediğini göstermez, bu sizin önemli bulduğunuz bir konuda sizle aynı düşünmediğini gösterir. Şöyle düşünün, atıyorum eşiniz Galatasaray fanatiği olsun. Onun için her şeyi yapıyor olsun, bu size çok saçma gelebilir, ama o onun dünyasında çok mantıklı çok önemli. Bu tarz şeyleri erkekler böyle algılıyor.

Yine de bu benim için önemli, bana ne yapsın istiyorum, diyorsanız; biraz yöntem değiştirmeniz gerek. Öncelikle güzellikle isteyin, güzellikle anlatın. Beklentilerinizin onda sorumluluk olmadığını bilir suçlu ve zorunda hissetmezse, sadece sizi ne kadar çok mutlu edeceğini bilirse daha çok içinden gelerek yapar. Örneğin anlatmışsınız derdinizi, adam anlamış telafi etmeye çalışmış kendince, sonra yok istemem, demişsiniz. Erkeklerin çoğu bu kadar ince düşünmeyi anlamıyor. Bu sefer alalım dedim gene yaranamadım diye düşünüp sinir olmuştur. O tamam alalım, dediğinde siz sevinseydiniz hediyeyi alsaydınız sorun çözülmüş olacaktı. Siz istemiyorum deyip konuyu kapatınca yine sorun çözülmüş oldu. Mantık bu, çok çok basit düşünüyorlar.

Bu kadar uzun süre surat tavır yaparsanız adamın yapacağı varsa da yapmaz. Küçük bir şey bile yapsa, sevinip onu ödüllendirmeniz lazım ki çabasının bir işe yaradığını hissetsin, gururlansın, karımı mutlu ettim, desin. Beklentilerinizi düşürün biraz; küçük şeylerde de sevinip takdir etmeyi öğretin kendinize. Bunlar fark yaratacak. Elbette eşiniz filmlerdeki gibi eve her gün çiçekle gelen birine dönüşmez ama; siz biraz değerinizi böyle ölçmemeyi öğrenirsiniz o biraz gönlünüzü hoş tutmayı öğrenir, orta yolu bulursunuz.

Konuyu okuyunca aklıma geldi benimde eşim anneler günümü kutlamadı :olamaz:
Sanırım benim için kızımın büyüdüğünü ve o günümü kutladığını görmek çok daha önemli
Canım sende çok umursama biz kadınlar duygusal varlıklarız hediye için özel günleri bilmeyen eşler için en güzel çözüm
Ayakkabımı beğendin al gitsin o günlere bırakma çünkü o günlere bıraktığın her hevesin muhtemelen yüzde doksanı öküz olanlar için umursanmayacak bir eylem
Öyle o istediğinde ilgide gösterme işim var de yorgunum de biraz kendi yaptığı gibi davranış görürse belki anlar hatalarını

Back
X