• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz akla ihtiyacım var !!!

Bana biri bu kadar ısrar etse bende yapmam yalnız , içinden gelmiyor demekki , eşinizde sırf kızınız için evliliği devam ettiriyor olabilirmi ...
İyide ısrısrar ettiğim birşey yokki sadece bir ayakkabı beğendim anneler günü için banada onu alır mısjn dedim gülümseyerek hayır alamam deyip tepki koyan gülücüğümü solduran eşim. Diğer yıllarda birşey demedim genede demedim aslında sessizce ağladım gene suratım asık olduğundan ne oldu diye sormasa gene patlamazdım belki. Çocuk için evliliği sürdürmeye gelince beni artık umursamadığını sevmediğinü düşünüyorum deyince allah biliyor diyor. Gerçektende Allah biliyor ben bilmiyorum hissetmiyorum bile çünkü

İyide ısrısrar ettiğim birşey yokki sadece bir ayakkabı beğendim anneler günü için banada onu alır mısjn dedim gülümseyerek hayır alamam deyip tepki koyan gülücüğümü solduran eşim. Diğer yıllarda birşey demedim genede demedim aslında sessizce ağladım gene suratım asık olduğundan ne oldu diye sormasa gene patlamazdım belki. Çocuk için evliliği sürdürmeye gelince beni artık umursamadığını sevmediğinü düşünüyorum deyince allah biliyor diyor. Gerçektende Allah biliyor ben bilmiyorum hissetmiyorum bile çünkü
Geçen yılda çiçek aldırmışsınız işte, normalde annelere alırken sizede alması gerekirdi kibarlığından! Yani bana göre olması gereken budur... 3 gündür anneler günü mevzusu var sanırım evde bana göre çok uzamış , evde aynı muhabbet yetmedi mesajla aynı şeyler sıkıcı olmuş

Bu kadar kırgınlık anneler günü için mi yoksa yıllardır böyle ve artık sabrınız mı taştı?
Başta da yazdım aslında bu en sonki olayımız yıllardır aynıyız. Pazar gününü tatili tüm hafta beklerim ki çalışırken ben aynı şekilde tüm hafta beklerdim birşeyler yapalım vakit geçirelim diye kızımızla bir parka gidelim ailece diye ama kendi pazar gğnü hangi alkolü içsem hangi at yarışında oyun oynasam diye düşünür ki bınuda çekinmeden söyler ben pazar günü yalnız kalmayı daha çok seviyorum diye ben neyim o zaman diye sorguluyorum kendimi

Ben kendisinden en son çiçeği beni istemeye geldikleri gün aldım ne onun öncesi ne onun sonrası. Kendim çok istedim bana çiçek alsın gelsin bi özel günde felan yok. Utanma belası gene yok. Artık ben yüzsüzleştim banada al alırken diye. Bilmem anlatabildim mi. Ki olay anneler günü değil sadece son tartışmamız o olduğu için yazdım sadece

Ben kendisinden en son çiçeği beni istemeye geldikleri gün aldım ne onun öncesi ne onun sonrası. Kendim çok istedim bana çiçek alsın gelsin bi özel günde felan yok. Utanma belası gene yok. Artık ben yüzsüzleştim banada al alırken diye. Bilmem anlatabildim mi. Ki olay anneler günü değil sadece son tartışmamız o olduğu için yazdım sadece
Keşke ayrılığın eşiğinden dönmeseydiniz diyeyim ozaman bende ...

Mesele sadece anneler gunu degil ki tum yorumlar o yonde ama. Burda karsisinda karisi oldugunu unutan bi adam var, ilgi yok sefkat yok hal hatir sorma yok kazma gibi eve gelen yiyip icip yatan bi adam var. Konu sahibi isin cok zor iyimser olup konusarak cozmeye calis cozemezsen reste kadar gider.
Teşeklürler gerçekten konunun anneler günü olmadığını anladığın ve asıl konuyu anladığın için. İnan çok konuştum artık konuşacak gücüm bile kalmadı çünkü sadece ben konuşuyorum o dinliyor sonuç konuştuğumla kalıyorum o kadar

Keşke ayrılığın eşiğinden dönmeseydiniz diyeyim ozaman bende ...
Bazen bende düşünmüyor değilim :) ailem her zaman destekçim maddi olarakta eşimden bir beklentide değil ama bir kızım var ve etrafımda boşanan tanıdıklarım var. Bazen evde huzursuz bir ortamda mı yoksa boşanıp mutlu huzurlu bir ortamda mı diye şimdilik karar verebilirmiş değilim. Ki kızım babasına düşkün değildir çünkü ondan ilgi hörmüyor tek ilgisizliği bana değil yani

Başta da yazdım aslında bu en sonki olayımız yıllardır aynıyız. Pazar gününü tatili tüm hafta beklerim ki çalışırken ben aynı şekilde tüm hafta beklerdim birşeyler yapalım vakit geçirelim diye kızımızla bir parka gidelim ailece diye ama kendi pazar gğnü hangi alkolü içsem hangi at yarışında oyun oynasam diye düşünür ki bınuda çekinmeden söyler ben pazar günü yalnız kalmayı daha çok seviyorum diye ben neyim o zaman diye sorguluyorum kendimi
Anlıyorum 😔
Evliliği kabullenememiş hâlâ sanırım. Keşke evlenmeden önce daha çok tanısaydınız.
Siz sevgiliniz aynı sanmışsınız ama o bıraktığınız gibi kalmamış.
Çok üzücü gerçekten.
Peki çocuğunuza karşı nasıl? En azından baba olmayı becerebiliyor mu?

Bayılıyorum böyle özel günleri herkese maledenlere. Siz adamın eşisiniz annesi değil ki. Niye beklentiye girip hüsrana uğruyorsunuz. Anneler gününde herkes kendi annesinin gününü kutlasa yeter bence. Not: ben de anneyim :)
Olay anneler günğ değil ki :) bir annesiniz sormak istiyorum eşiniz çiçek alır mı size yada hamileliğiniz sürece destekçiniz miydi? Yada çocuğunuza ilgi gösterir mi oynar mı onunla konuşur mu? Birlikte mi büyütüyorsunuz yalnız mı? Sarılır mı size yatak dışında ? Nasılsın der mi mesela? Sadece kendini değilde sizide düşünür mü? Bunların cevabı hayır bende de o yüzden soruyorum

Anlıyorum 😔
Evliliği kabullenememiş hâlâ sanırım. Keşke evlenmeden önce daha çok tanısaydınız.
Siz sevgiliniz aynı sanmışsınız ama o bıraktığınız gibi kalmamış.
Çok üzücü gerçekten.
Peki çocuğunuza karşı nasıl? En azından baba olmayı becerebiliyor mu?
Malesef ayrılığın eşiğinden döndürende oydu aslında konu yani baba ol baba oludğunu hissettir bu çocuğun sadece anneye dwğil babayada ihtiyacı var vs. Ama o tartışma bile değiştirmedi son zamanlarda bi 15 dk oynuyor geri koltuğuna kuruluyor hakkını yiyemem şimdi:)

Bazen bende düşünmüyor değilim :) ailem her zaman destekçim maddi olarakta eşimden bir beklentide değil ama bir kızım var ve etrafımda boşanan tanıdıklarım var. Bazen evde huzursuz bir ortamda mı yoksa boşanıp mutlu huzurlu bir ortamda mı diye şimdilik karar verebilirmiş değilim. Ki kızım babasına düşkün değildir çünkü ondan ilgi hörmüyor tek ilgisizliği bana değil yani
Ee canıma minnet o zaman , konunuzdan zaten değer ve sevgi görmediğiniz anlaşılıyor , niye ısrarla böyle bir adamdan çiçek böcek istiyorsunuz bence çoğu kişi bunu anlayamadı , almasın yani bırak
Konuşmaktan anlamıyorsa resti çek ..

Bu 80 ler kadınları erkek çocukları hiç güzel yetiştirememiş bence
Genelleme yapmayı sevmem ama benim eşimin ailesi( ki anne babası sağ ama büyüten onlar dğil büyükannr büyükbaba 1 amca ve bekar şen bekar 3 hala ) yetiştirememiş ondan artıj eminim

Malesef ayrılığın eşiğinden döndürende oydu aslında konu yani baba ol baba oludğunu hissettir bu çocuğun sadece anneye dwğil babayada ihtiyacı var vs. Ama o tartışma bile değiştirmedi son zamanlarda bi 15 dk oynuyor geri koltuğuna kuruluyor hakkını yiyemem şimdi:)
15 dakikaysa iyimiş. Ne diyor uzmanlar, önemli olan kaliteli zaman geçirmeniz :KK48::olamaz::deli:

Genelleme yapmayı sevmem ama benim eşimin ailesi( ki anne babası sağ ama büyüten onlar dğil büyükannr büyükbaba 1 amca ve bekar şen bekar 3 hala ) yetiştirememiş ondan artıj eminim
Bende sevmem ama gerçekten kadına nasıl davranılır bilmiyor bu jenerasyon un erkekleri

Ee canıma minnet o zaman , konunuzdan zaten değer ve sevgi görmediğiniz anlaşılıyor , niye ısrarla böyle bir adamdan çiçek böcek istiyorsunuz bence çoğu kişi bunu anlayamadı , almasın yani bırak
Konuşmaktan anlamıyorsa resti çek ..
Çünkü bir başkasından değil ondan istiyorum severek evlendim halada sorsanız seviyorum derim ama sevgi salaklık işte buradaki salak benim. Bir yerde böyle giderse bitecek ama gitmemesi için en ufak bir çaba en ufacık bir gayret varsada deniyeceğim. Ha olmuyor sa yapacak birşey yok deyip giderim en azından herşeyi denedim derim hem kendime hem eşime hemde ilerde kızıma

Herkesin derdi farklı gerçekten.
Eşimde geçen sene Doğum gününde bişey yapmadım diye çok bozuldu öyle üzüldü ki..
Bende üzülmüştüm ama bebeklerim v.s derken yapamadım.
Eşim için özel günler önemlidir.
Tabiki her özel günde büyük büyük Şeyler yapmaz ama hiç yapamıyorsa çiçek,kart yazar.

Kötü yanı sinirli bir insan.
Hiç beklenmedik bir durumda değişik bir söze hemen sinirlenir ve üzerine gider.
Tutar salmaz.

Demek istediğim herkesin kötü bir yanı var işte.

İlgi alakaya gelince bunlar gerçekten önemli.
Bilemiyorum belki de insanın içinde varsa oluyordur,yoksa olmuyordur.

15 dakikaysa iyimiş. Ne diyor uzmanlar, önemli olan kaliteli zaman geçirmeniz :KK48::olamaz::deli:
Çocuk kaliteyi idrak edene kadar benim sevgili öküzüm at yarışı bültenine gömülmüş oluyor genelde bebeğim bile şaşırıyor iki hülüyor şımarıyor bakıyır yok anneee diye sarılıyor minik koalam bana :)

Kendi icinden gelmedigi surece yapmaz bu kadar baskida yapmamalisin alcagi varsa da almaz. Demek ki o öküzcük onunla hep vardı. Yani boyut degistirsen daha iyi mesela babalar gununde kizinla ona supriz yaparsan oda sana yapmaya baslar bazi konularda yaptirici degil öğretici olmak lazım.
Hamileydim pasta yaptım kutladım geçen yıl dışarda yemek ayarladım kutladım doğum günlerini es geçmem evlilik yıldönğmlerini es geçmem sadece özel gün dwğil normal günde bile sofralar kurar müzik ayarlarımufak süprizler hediyeler alırım gerçi ona göre bunlar gereksiz bundan dolayı bana hiç hediye almadı özel günlerde dahil halasına söylüyor o alıyor evlilik yıldönümü doğumgünü oda bana veriyor işte parasını veriyormuş. Zamanı olmadığından değil kolay yol olduğundan. Örnek olunacak çok şey yaptım yani

Back
X