Bıraktım Ama :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 18_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

18_

Gülmek Bedava :)
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
232
1
46
Bursa
sigarayı bıraktım ama sevgilimle tartışınca moralim bozulunca ağlamak istediğimde veya aglarken çok kriz geliyor içmem lazım yapamıyorum sigarasız ya bugun tam 1 hafta oldu aklım hep sigarada bir yanım içmek istiyor bir yanım istemiyor ama içme istegim hiç geçmiyor kafayı yicem artık

ben sigarayı bırkatım hayatımın anlamını kaybettim , kahrmdan ölece bu gidişle :) içeyim diyorum sonra içme aman dyorum. iç diyorum ölecen yoksa sonra içme aman . ama kötüyüm öyle böyle değil. daha önce 1 sene bırakmıştım ama bu sefer bittim resmen. hayatımdan zerre zevk almıyorum
ben söylüyorum gene içeceğim sadece biraz daha beklicem ama içeceğim seviyorum napayım.

bende kendimi kandırıyomuş gibi hissediyorum kendime hiç güvenmiyorum her an iççek gibiyim ama kilo almak istiyorum biraz vucudum kendine gelsin biraz düzeleyim sağlık olarak bilmiyorum ya ( çok zor bir durum

valla sağlık maglık umrumda değil bu şekilde de deresyona girdim.ruh sağlıgım bozuldu böylede. durup durup aglıyorum sebepsiz. he daha içmedim ama her an içebiirim.
bende kendimi kandırıyomuş gibi hissediyorum kendime hiç güvenmiyorum her an iççek gibiyim ama kilo almak istiyorum biraz vucudum kendine gelsin biraz düzeleyim sağlık olarak bilmiyorum ya ( çok zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…