Saç Rengi ve Saç Boyama Bira ile Sacinizin Rengini Acabilirsiniz !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi berylla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir arkadaşımız boyalı saçı da açar demiş sanırım ama benim bildiğim açmıyor canım.boyanmamış saçlarda etkili.çünkü sonuçta boya kimsayal ve sacın tamamını örtüyor biradaki açmasına yarayan maddeler saça işleyemiyordur...fisfisfis

avonun saçların rengini açmak için bir solüsyonunu gördüm katalogda. hiç kullanan oldu mu acaba aranızda. nasıl yapar saçı bir fikriniz var mı kızlar

Ben hem bira hem papatya suyu kullandım.Saçlarım kumral olduğu için papatya suyunu sürüp de güneşte bekleyince sapsarı oluyordu,sarı saç için hiç boya kullanmadım.Ama papatya suyu koyu kumraldan daha koyu saçlarda işe yaramaz pek.

Birayı hala kullanıorum,bir dermatolog önermişti bana.Ama saçımın rengini açmak için değil,hacim,parlaklık ve yumuşaklık vermek için.B12 vitamini içerdiğinden saç tellerini besleyip kalınlaştırıo,bende işe yarıyor.

Ancak biranın asiti kesinlikle gitmiş olmalı,bira şişesinin ağzını açıp,bir gün öyle bırakın,asidi iyice kaçsın.Sonra saçlara bir sprey şişesi yardımıyla püskürtün.SAÇ KÖKLERİNE ASLA DEĞDİRMEYİN YALNIZCA.İlk başlarda saçlarınız sertleşti gibi olacak ama ilk yıkamadan sonra sanki saç kremi kullanılmış gibi yumuşacık oluyor,kolayca taranıyor.

bira saça zarar vermezmi asitli sonuçta.
ama papatya suyu bende kullanıyorum.

bırayı sac koklerıne degdırmessek nası beslıcek anlamadı
sonucta saclar koklerınde beslenmesmı
hem dermataolog tavsıye ettıyse demekkı zararsız
tum sacları bununla yıkasak zararı olurmukı

Saç zaten dışardaki kökünden beslenmez,içeriden kan yoluyla beslenir.Yani birayı saçın köküne değdirmenin ekstra faydası yok.Saç tellerini bir tabaka gibi sarıp,parlak,canlı ve yumuşak olmasını sağlıyor.

Köke değdirmeyin denmesi şundan,bazı insanların kafa derileri çok hassas olabiliyor,bira saç derisinde yanma,kaşıntı,kuruma,kepeklenme gibi belirtiler gösterebilir.Kaş yapayım derken göz çıkarmamak için yani.Ama benim saç derim çok sağlam,bana bişey yapmaz diyorsanız komple yıkayabilirsiniz de:1rolleyes: Ben sadece saçımın tellerine püskürtüyorum,iyi sonuç aldım,artık saç kremi kullanmıyorum hiç.

çok enteresan limonu, papatya suyunu, ceviz kabugu suyunu falan duydum renk verici olarak ama birayı duymadım....

insanlar dönmüş dolaşmış aynı şeyleri yazmışlar.. üşenmeyip de okusalarmış keşke diğer insanların yazdığı şeyleri..

ilginc :)

oksijen suyuda ise yarardi gercekden :)
tesekkurler bilgi icin...

insanlar dönmüş dolaşmış aynı şeyleri yazmışlar.. üşenmeyip de okusalarmış keşke diğer insanların yazdığı şeyleri..

kusura bakmada buraya konu açılmış herkeste fikrini buraya yazar ,
ayşe yazmış o zaman ben yazmicam diye bişey yok,ayrıca kimsede 55kişinin yazdığını okumak zorunda değil.

en azından biz aynı şeylerde olsa fikrimizi yazdık,senin gibi gereksiz ve alakasız konu dışı yorum yapmadık

:mymeka:

kızlar bn papatya yaptım saçlarım siyahtı 3 kere yaptım karamel rengi oldu herkes çok beyendi yapabilirsiniz yanii bide oksidasyon var bunu eczanelerden alabalrsiniz bn ikisinideyaptım çk mmnn kaldm tavsiye ederm

deneyenler yazmış ama yumuşattı diye yazmış ... saç renginizi hiç açmadı mı ya ?

bira kokusundan nefret ederim yaaaaa:(

bira içindeki b vtamniaçısından saçı besler gibi geliyor bana ben bunu kesin deneyeceğim.ama saç rengimi açmak için değil,saçımı beslemek için kullanacağım..
teşekkürler paylaşımın için..

ayrıca birayı saç uçlarınıza sürerseniz saç uçlarınız kırılmaz .....haftada 2 kez sürün en az 1 saat bekletin yıkayın !

kusura bakmada buraya konu açılmış herkeste fikrini buraya yazar ,
ayşe yazmış o zaman ben yazmicam diye bişey yok,ayrıca kimsede 55kişinin yazdığını okumak zorunda değil.

en azından biz aynı şeylerde olsa fikrimizi yazdık,senin gibi gereksiz ve alakasız konu dışı yorum yapmadık

:mymeka:

iyi de burada sen yazma o yazsın diye bir şey dememiş arkadaşımız..
gereksiz bi çıkış yapmanızı anlamıyorum..
ayrıca ben de okudum konuyu açılması gerek saçımın..
iki kez siyah saçı açar mı diye sorulmuş ama kimse forumu baştan sona okumadıgı için cevapsız kalmış sorular..

iğğ 5 6 saat alkolk gb kokulu kokulu gezcez güneş altında:D
düşünemiyorum:D
insanın burnu düşer beeeaaa:1:

Back