Saç Rengi ve Saç Boyama Bira ile Sacinizin Rengini Acabilirsiniz !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi berylla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saçı birayla tamamen ıslattıktan sonra güneşte kuruyana kadar durmak gerkiyor saçınız bira gibi kokuyor ama sonra yıkıyorsunuz ben bunu yazlıkta denize girmeden yapıyorum haftada birkaç kere ne kadar fazla yaparsanız istediğniz renge ulaşıncaya kadar yapmak gerekiyor.yazın yapmanızı tavsiye ederim ayrıca saçınız yumuşacık oluyor !

bnm saçım siyah ve hint kınası bendede işe yararmı acaba???

Aynı işi papatya suyu da görüyor.KAynatın papatyayı suyunu saçınıza sürün güneşe çıkıp kurutun.

sizlere çok güldüm yani alkolden dolayı günah olurmu diyenlere arkadaşlar kullandığınız çoğu şeyde zaten alkol var bu bir diğeri dinimiz bize alkolüiçmeyi yaşaklamış sürmeyi deil fazla inceliyorsunuz diyorum kullanın derim caizdir

kızlar 4-5 saat güneşte durmak zararlı değil mi?hem saçınız için hem cildiniz için güneş saçı yıpratıyor....kola içinde duymuştum bunu bence yapmayın saçımı açıcam mantığıyla daha çok yıpratmayın bence.

ya arkadaşlar bu birayı saçı sürüpte saçım açılsın die bunların aklına şaşarım ben yahu bu resmen berbat bi olay yani şaçı oriel sürün açıcı boyalarla açın daha iyi bira resmen asit gerçi orielde biradan bi farkı yok hani nede olsa ikiside saçı yıpratıyo o bakımdan ben tövbeliyem saçıma boyamıcam özelliklede açık tonlar ne papatya suyu kullanırım neden organik boyalar bunlarda da azda olsa saçı yıpratma etkisi var saçlarım rapunzel gibi olması için bunlardan uzağım yklaşım 1 yıla varmaz saçım belime gelicek ayy çok heyecanlıyım acaba o günleri görebililecekmiyimmm:1hug:

arkadaşlar nasıl birayla oryali bi kefeye koyabildiniz ki biri içilebilen birşey diğerini içmeyi denemek isteyen olmaz sanırım biranın içinde emin olmamakla birlikte tek zararlı olabilecek şey alkol ondanda emin değilim içindeki bira mayasından dolayı bence besleyici yönü çok fazla deneyin demiyorum ama yanlış bilgilenmeyin hatta saçını kimyasal sertleştirici kullanmak istemeyenler birayla bunu halledebilirler bölede bi avantajı var rapunzel olmak istiyosan hint yağı kullan derim ben uzun süredir deniyorum saçımı kestirmekten korkmuyorum hatta boyuyorum ay gelmeden boyanmak istiyor uzatma etkisi çok fazla kullanan kişi birayla saçlarının yumşacık olduğunu kaydetmiş demekki zararı yok olsaydı ilk başta saçı kurutacaktı isteyen denesin derim diğerlerinden iyidir

kızlar bıranın içindeki alkolde saç derisini kurutur bence de arkadaşlarımızın dediği gibi.papatyada turunculaştırıyormuş.hele oksıjenı sadece deri yaralarınız için kullanın sakın saçınıza surmeyın. çok feci bir renk çıkıyor ortaya ayrıca saçta mahvoluyor. en ıyısı ıhlamr suyuymuş.ıhlamur suyuda sarartıyormuş

bira zarar verir mi vermez mi bilmiyorum...sonuçta hiç ummadığımız seylerden ne yararlar görüyoruz ama ben diyorum ki güneş saçı yıpratır...4-5 saat çok fazla arkadaslar güneşlenceksenizde cildiniz zarar görür.gercekten 4-5 saat ciiddi bi saat.dikkatli olun derim

canım arkadaşım yazımı dikkatli okuduysan birayı ve kimyasal boyaları bi kefeye koyma konusunda benim yaptığım açıklamada bira vede kimyasal boyaların ortak bi noktası olduğu buda her ikisininde saçı yıprattığı bunu demek istedim. fakat sen farklı bi açıdan bakmışın olaya neyse :icecream: asit vede alkol bulunan madde için bu kozmetik ve cilt ürünleride dahil ediyorum bu maddeler yıpratıyor özelliklede saçları vede ciltleri kuru ,hassas cilde sahip olanlar için belli bi süre sonra tahriş yapma etkisi bulunmakta hee bide peki bu maddler bir çok şampuanda yer almakta bazı kişilerin saçları kaliteli ve dayanıklı olduğuna yıpranma etkisi görülmediği kimi hasas ,işlem görmüş,saç kalitesi düşük saçlarda sonuçlar berbat ama denemek serbest bir kere demekten birşey olmaz biraa için herkes istediğini yapmakta serbest benim kimseye etkilemek gibi bi amacım yoktur ben sadece araştırıyorum ve kendi doktorumdan edindiğim bilgileri sizlerle paylaşıyorum :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben biranin sac rengini actigini duymamistim ama yabanci bi sitede sac icin yararli oldugunu okumustum bu arada alkol orani cok dusuk olan light biralar var onlari deneyebilirsiniz :)

biranın saça yararını bende duydum. hatta saçla ilgili biçok alanda kullanılırmış teyzem anlatır "eskiden bigudilerle sarmadan birayla ıslatırdık spray falan şöyle dursun akşama kadar dayanırdı" der kokusu içinde üstüne çiçek esansı sürerlermiş..
renk açtığını ilk kez duydum denemeye değer bence.zararlı olucağnıda sanmam sonuçta kullandığımız birçok şeyin içinde alkol var. üstelik evet light biralar var onlarada alcohol-free gözüyle bakabiliriz :)

birayı deneyeceğim saçımın dibine kadar sürmessem zararlı oalcağını sanmıyorum gerçi saçın uucna sürülen şeyi de saç kökü emer ama bilemiyorum ?

oksijeli su korkunç yapıyo saçları ..lisedeyken deyenler vardı kızılımsıbi sarı oluyodu :)

papatyayı ben denedim çok hafif bi açılma oluyor ve saçı çok kötü kurutup yıpratıyor ..bunlar benim tecrübelerim.belki de herkeste aynı etkiyi yaratmıyordur:)

ben ğeri kalan birayı düsünyorum yurdumun kadını hic bir seyi telef etmez onu nasıl değerlendiricek iceyim ziyan olmasın diye düsünse kadın birde onu yapmıs olacak kocaya verse ayrı bir dert adam onla kanmaz devamı ğelecek birde ğidip o birayı almak var sacımı boyacağımda ne inandırıcı tatlicadiarzu tatlicadiarzu siz ğenede boyayı düsünün arkadaslar yada papatya suyunu oda doğal bir sarartıcı oksijenli suyuda ğenelde sarı kızıl yapmak icin kullanıyorlar sacları acmak icin kullanılan hidrojen peroksitte oksijenli su baska bir sey değil

papatyayı ben yaptım gerçekten işe yarıyor çok tatlı bir renk olyor herkess yapsınnn röfle gbi yanıcı kimyalsal maddeler içeren şeyler kullanıp memnun kalmıyanlar vardır bu yöntemle dogal sarısın olyoos :)))

papatya suyunu denemiştim ben saçım hiç kurumadı gayette hoş bi renk oluyo..oksijenli su ise saçları kırmaktan başka bişeye yaramıyo..birayı ablamın bi arkadaşı denemişti.çok güzel bi renk çıkmıştı,kızın hiç şikayet ettiğini de görmedim.bende yapıcam birayla güzel bişey olacağını umuyorum :):)

bira evet alkollü ama zaten siz onu açıp biryere bırakıp asidi kaçtıktan sonra sacınıza sürerseniz birsey olmaz. çünkü zaten alkol hemen uçan birşeydir.
ayrıca biranın içinde saça cok yararlı b vitaminleri var.sonra maya da bu konuda cok yararlı.zaten içtiğimiz birşeyi saçımıza sürmekten bi zarar olcağını sanmıyorum ben.
hem eskiden saçı bigudiyle sarmadan önce bira sürüp tutamlara öyle sararlarmış.cok iyi şekillendiriyormuş saçı.yumusatıyormuş.

:)) boyalı saçıda açarmı benim gibi herkes açıcılarla boyalarla uğraşıyoda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…