- 30 Aralık 2009
- 22.580
- 87.556
- 40
-
- Konu Sahibi muptelazeze
Şuraya da ayrı haykırdım ya.Ya cok guluyorum, kimse inansin diye ozel bir caba harcayacak halim yok tabiki, sizde haklisiniz bu platformda o kadar cok hayal urunu hikaye okuduk ki, keske gercekten uydurdugum bir hikaye olsaydi... Hatta, acikcasi esi de buralara uye midir diye dusunmedim degil. Huzursuz etmek istemem kadini asla. Cunku o da hikayemizi biliyor, evde bir ara mektuplarimizin resimlerimizin oldugu bir kutuyu bulmus, once hippinin annesine sonra da hippiye sormus, hikayeyi bastan sona ogrenmis, ve kari koca nasil bir iliskileri var bilmiyorjm ama, duydugum kadariyla o kutu hala evlerinde, ustelik goeunur bir yerde duruyor, ancak karisi asla yerini dahi dehistiremiyormus. Bizim evde sen ve senin hatiralarinin dokunulmazligi var demisti kiz kardesi...
Ya cok guluyorum, kimse inansin diye ozel bir caba harcayacak halim yok tabiki, sizde haklisiniz bu platformda o kadar cok hayal urunu hikaye okuduk ki, keske gercekten uydurdugum bir hikaye olsaydi... Hatta, acikcasi esi de buralara uye midir diye dusunmedim degil. Huzursuz etmek istemem kadini asla. Cunku o da hikayemizi biliyor, evde bir ara mektuplarimizin resimlerimizin oldugu bir kutuyu bulmus, once hippinin annesine sonra da hippiye sormus, hikayeyi bastan sona ogrenmis, ve kari koca nasil bir iliskileri var bilmiyorjm ama, duydugum kadariyla o kutu hala evlerinde, ustelik goeunur bir yerde duruyor, ancak karisi asla yerini dahi dehistiremiyormus. Bizim evde sen ve senin hatiralarinin dokunulmazligi var demisti kiz kardesi...
Ne heveslilermiş, oğlan eve bağlansın yetti çadırlarda evsiz gibi yaşaması diye herhaldeÇocuk hippi ama ailesi de hoş. Böyle istekli kayınvalide ve kayınpeder görmedim hiç, çat kapı istemeye gidecekler gögkgk
Ev var, iş var, allahlık kayın aile var ama gelin yok fkfkfkf
Ne heveslilermiş, oğlan eve bağlansın yetti çadırlarda evsiz gibi yaşaması diye herhalde
Öyle olmuş gerçekten, erkek çocuk diye ardı toplanmış durmuş, kızları o şekilde yaşasa böyle didinirler miydi acaba?Ne heveslilermiş, oğlan eve bağlansın yetti çadırlarda evsiz gibi yaşaması diye herhalde
Görümcem kocamın eski sevgililerine böyle bıcır bıcır konuşsa saçını başını yolarım.Bizimkiler de çoluk çocuk sahibi olduğumuz halde bizi beğenmesin, yazıklar olsun fkfkfkf
Evde hatıra kutusu varmış, hippinin kız kardeşi “bizim evde sen ve senin hatıralarının dokunulmazlığı var” demiş. Vay anasını görümce gibi görümce
Ben konunuzdaki gel bi konuşalım kısmını anlayamadım hem de sizin israrinizi diyeyim o zaman.Konuyu linclenecegimi dusunerek acmistim, ama bu kadar alay konusu edilebilrcegi, hele hele inanilmayacagi gercekten aklima gelmemisti.
Hikayenin tamami gercek. Ama zaten cok uzun bir konu oldugu icin bazi detaylari ayrinti ayrinti yazmak yerine kisa cozumlemelerle yazdim yazarken (ogrenci islerinden alinan bilgiler, ogrenci islerine gidip bana su arkadasin adrwsi lazim seklinde istenmis degil, gecmis tarihli duzenlenmis sonrasiniptal olmus bir egitim programi icin toplanan, sonra iptal olunca geri verilen, hatta direkt ogrenci islerinde degil bolum baskanimizdan baska bir sebeple alinmis evraklardan vs) burda bu detaylarin bu kadar onemli olacagini dusunenemedim.
Bu arada uzun sari sac sadece ben 3 erkek tanidim, birisi hippiydi, o artik kel, digeri arkadasimdi, biri de esim ki esim hala sari saclari beline kadar bir adam, turkiyede gayet varlar yani...
Görümcem kocamın eski sevgililerine böyle bıcır bıcır konuşsa saçını başını yolarım.
Ben de hikayenin sonunda evlendiler veya evlenemediler çünkü adamın tercihi farklı çıkacak diye bekledim. Her şekilde o kadar birlikte yaşayıp, çadırda kalıp sevişmemek gerçekçilikten uzak.Tee 17 yıl öncesinin sandalyesini bir adım öne aldığını falan hatırlıyorsun konu sahibi. Afferim. Hippiliboyla da iyi ki evlenmemissin. Çünkü adamin tek işlevi boyundan koklamak. Burada neler okuyoruz evlenince falan cinsel tercihini öğrenenler mi dersin 2 ayda bir mi dersin. Kaderine razı gel kocanla mutluluğuna bak
Gelir konu açar burada.2.evlilik eşimin 3 çocuğu var.Eşimin eski eşi eşşşşekkk gibi bakacaksın dedi diye.Eğer durum buysa boşanıp onun 3 çocuğuna da annelik yapma planlarınız yok ise, uzun durun.
Şahsen bir hippi ile sevişmezdim.Bitlenirim diye.Ben de hikayenin sonunda evlendiler veya evlenemediler çünkü adamın tercihi farklı çıkacak diye bekledim. Her şekilde o kadar birlikte yaşayıp, çadırda kalıp sevişmemek gerçekçilikten uzak.
Ya onlarin ki öyle bir aşktı ki, herkes ama herkes etkisindeydi, herkes ama herkes saygi duyuyordu, anasi danasi, baldızı, gorumcesi, karisi, kocası, hikayede ki herkes aşka öylesine duyarli kiİşte bunu yazmasaydın bir nebze gerçeklik payı olduğunu düşünürdüm ama Türkiye cumhuriyeti sınırları içinde bu duruma sessiz kalacak kadın yok
Acaba hippi kadın miydi? Bütün çevre iki kız arkadaşın arkadaslik sevgisine hayran ve o yüzden garip karşılamıyor belki.Ya onlarin ki öyle bir aşktı ki, herkes ama herkes etkisindeydi, herkes ama herkes saygi duyuyordu, anasi danasi, baldızı, gorumcesi, karisi, kocası, hikayede ki herkes aşka öylesine duyarli kikarisi bile kendi evinde herifin sevgilisiyle fotolarini, mektuplarini ellemeye, kaldirmaya kiyamaz, herkes sanki uzayliydi anasını satayim. Bunlar Turkse biz neydik, yoksa okuz muyduk olsun gülmustuk eglenmistik ama bu kadar salak oldugumuzu düşünmesi biraz gucendirdi acikcasi
Ev taş çünkü ondan oluyoHayır yani bu kadar kel,esmer erkeklerin çok olduğu bir toplumda nedir yani sarı uzun saç.
Hippinin karısı salak mı?Adama 3 çocuk ver,kutuya elletme.Ya zaten hippi kutuya ellemişte 3 çocuk olmuş.Ya onlarin ki öyle bir aşktı ki, herkes ama herkes etkisindeydi, herkes ama herkes saygi duyuyordu, anasi danasi, baldızı, gorumcesi, karisi, kocası, hikayede ki herkes aşka öylesine duyarli kikarisi bile kendi evinde herifin sevgilisiyle fotolarini, mektuplarini ellemeye, kaldirmaya kiyamaz, herkes sanki uzayliydi anasını satayim. Bunlar Turkse biz neydik, yoksa okuz muyduk olsun gülmustuk eglenmistik ama bu kadar salak oldugumuzu düşünmesi biraz gucendirdi acikcasi
Dün gece yazmıştı.Bazen karavanda yaşıyorlarmış.Düzenli iş yok.Bazen müzik yapıyorlarmış.Bana roman hippi gibi geldiEv taş çünkü ondan oluyo