Bir yillik iliskimi bitirdim yardim edin :-(

Şuan yaşadığın şey aslında acı değil sadece alışkanlık ve boşluk. yapmayı özlediğin şeyleri yap arkadaşlarınla aranı düzelt yeni çevre edin zaten aynı şehirde değilmişsiniz karşına çıkma ihtimalide yok. Zaman boşa giden 1 seneyi telefi etme zamanıı

Gercekten ne kadar da soyutlamisim kendimi cevreden,insanlardan.. Hepsinin acisini cikarma zamani geldi Tesekkurler ediyorum :)

Bitirmekle iyi yapmışsınız. Kıskanması kötü bir şey değil ama verdiği sözleri tutmaması, ve aldığınız hediye hakkında öyle düşünmesi ayıp. Düşünmeyin başka şeylerle uğraşın kafanız orda olmasın.

Başka yapılcak bi şey var mı ki? Sen bu adama iyi bile katlanmışsın. "Al anana götür" ne demek, saygısız.

Hediye alıyorsun dalga geçiyor seninle o an terketmen lazımdı bu kadar gözlerınız kör Olmasın gerçekçi düşünün .

kac yasinda bu cocuk?ergen galiba? dua et kurtulmussun bir ömür nasil cekicektin bu iskenceyi gez arkadaslarinla takil. cabuk toparlanirsin. love youself

Anam kadar basina tas dussun sen anama kurban ol diyip cekip gidicektin.
Hediyeyide alicaktin. Ziyan olmasin o kadr para vermissindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…