bu ilişki bir sene nasıl sürdü ben onu merak ediyorumMerhaba bayanlar. Artik isin icinden cikamadim belki de biraz rahatlarim umuduyla buraya yaziyorum. :-(
Bir yili askin suredir beraberiz. Hani baslarda iyi gider ya hersey bizim de oyleydi. Tanisma asamamiz,ilk zamanlarimiz guzeldi. Ya da ben toz pembe goruyordum bilemiyorum. O isi dolayisiyla Kocaeli de benim de ailem ve okulum Adana da. Ilk tanistigimizda ben mesafeden korktugumu,yapabilecegimden emin olmadigimi soylemistim. Bunu dert etmememi sik sik gidip geldigini soylemisti.bir ay kadar suren tanisma asamasindan sonra kabul ettim. Yazin kiz arkadaslarimla Mersin e gitme planlarim vardi. Adana mersin yakindir zaten. Rezervasyon vs yapilmisti on odememizi yapacaktik. Ilk sorun o zaman cikmisti. Gitmemi istemedi tartismalar vesaireler bende biraz direttim tabi. Sonra gitmeme karari aldim haliyle arkadaslarimla aram acildi. Sonrasinda disari cikma konusunda sorunlar yasadik onceleri ortalik kotu aksamlari cikmani istemiyorum diyen adam sonra hic cikma,annenle cik. Su arkadasindan hoslanmiyorum onunla cikma demelere basladi. Bu konuda da sorunlar yasadik ama bazen alttan alarak bazen de haber vermeyerek katlandim. Sonra makyaj kiyafet konusunda kisitlamalar getirmeye basladi. Ama bunlar disinda ilgili sevgisini gosteren bir adamdi
. En nefret ettigim beni en cok kiran seyi de su olmustu. Dogum gunu dolayisiyla ben ona gomlek ve saat almistim. dedigi tek sey "icinde ne var" olmustu. Acip bakmak tesekkur etmek yerine bana bunu soyledi ve gunun sonunda anana gotur bunu dedi pis pis guldu,bunu bile icime attim fazla uzatmadim.Son zamanlarimizda ise bu donem boyunca fazla cikma somestirda acisini cikaririz istanbul bursa falan gezeriz demistiona da peki dedim. Somestir zamani olunca yalan oldu tabi o da. Ilgili adam gitti. Tahammulsuz kolayca sesini yukselten kiran adam geldi. Bugun de uyanir uyanmaz sebepsiz tartismalari yuzunden bitirdigimi soyledim. Dedigi tek sey tamam oldu. iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum :-( (mumkun oldugunca kisaltmaya calistim sacmalamis olabilirim kimi yerlerde hos gorun )
Başka ne yapabilirsin ki? Anana götür bunu dediği an ayrılmalıydın.
Insallah benim icinde en iyisi budurayrılman için böyle davranmış sanki.. iyi yapmışsın
Olsun zararın neresinden dönülse kardır. Boşver zaten hiçbir doğru tarafı yok adamın. Bırak gitsin..Hani hep vardir ya belki duzelir,bir daha soylemez umudu. Bende oyle dusunmustum. Keske o an bitirseydim dedigin gibi.
Merhaba bayanlar. Artik isin icinden cikamadim belki de biraz rahatlarim umuduyla buraya yaziyorum. :-(
Bir yili askin suredir beraberiz. Hani baslarda iyi gider ya hersey bizim de oyleydi. Tanisma asamamiz,ilk zamanlarimiz guzeldi. Ya da ben toz pembe goruyordum bilemiyorum. O isi dolayisiyla Kocaeli de benim de ailem ve okulum Adana da. Ilk tanistigimizda ben mesafeden korktugumu,yapabilecegimden emin olmadigimi soylemistim. Bunu dert etmememi sik sik gidip geldigini soylemisti.bir ay kadar suren tanisma asamasindan sonra kabul ettim. Yazin kiz arkadaslarimla Mersin e gitme planlarim vardi. Adana mersin yakindir zaten. Rezervasyon vs yapilmisti on odememizi yapacaktik. Ilk sorun o zaman cikmisti. Gitmemi istemedi tartismalar vesaireler bende biraz direttim tabi. Sonra gitmeme karari aldim haliyle arkadaslarimla aram acildi. Sonrasinda disari cikma konusunda sorunlar yasadik onceleri ortalik kotu aksamlari cikmani istemiyorum diyen adam sonra hic cikma,annenle cik. Su arkadasindan hoslanmiyorum onunla cikma demelere basladi. Bu konuda da sorunlar yasadik ama bazen alttan alarak bazen de haber vermeyerek katlandim. Sonra makyaj kiyafet konusunda kisitlamalar getirmeye basladi. Ama bunlar disinda ilgili sevgisini gosteren bir adamdi
. En nefret ettigim beni en cok kiran seyi de su olmustu. Dogum gunu dolayisiyla ben ona gomlek ve saat almistim. dedigi tek sey "icinde ne var" olmustu. Acip bakmak tesekkur etmek yerine bana bunu soyledi ve gunun sonunda anana gotur bunu dedi pis pis guldu,bunu bile icime attim fazla uzatmadim.Son zamanlarimizda ise bu donem boyunca fazla cikma somestirda acisini cikaririz istanbul bursa falan gezeriz demistiona da peki dedim. Somestir zamani olunca yalan oldu tabi o da. Ilgili adam gitti. Tahammulsuz kolayca sesini yukselten kiran adam geldi. Bugun de uyanir uyanmaz sebepsiz tartismalari yuzunden bitirdigimi soyledim. Dedigi tek sey tamam oldu. iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum :-( (mumkun oldugunca kisaltmaya calistim sacmalamis olabilirim kimi yerlerde hos gorun )
Suan kimseye anlatamayip buraya icimi dokmek istedim sadece. Mantigimla hareket etmiyordum bir yildir. Ama bundan sonra oyle yapicam. Su yazdigin beni kendime getirdi gercekten. Tesekkur ederim.Çok kötü yapmışsın,keşke böyle bencil bir adamı bırakmasaymışsın.Bir de yorum istiyo yaa.Anana götür ne demek hediyeyi.Tek o tavrı bile ömür boyu üstü çizilenler listesinde kalmaya yeter.
Evet aileye saygisi olmayanin sana hic olmazmis. Bunu yasayarak ogrenmis oldum.Ağzınla kuş tutmayı denedin mi? Bir o kalmış.sevgili ailenin önüne geçmemeli yoksa sonu böyle olur.
Ondan uzak olduğun sürece daha da çok rahatlayacaksın emin ol.Suan kimseye anlatamayip buraya icimi dokmek istedim sadece. Mantigimla hareket etmiyordum bir yildir. Ama bundan sonra oyle yapicam. Su yazdigin beni kendime getirdi gercekten. Tesekkur ederim.
Tesekkur ederim. Birde su ayriligin ilk zamanlari psikolojisini atlatirsam tamamdir..1 yıl iyi dayanmışsın, peygamber sabrı dedikleri bu olsa gerek..
Bence üzülmek yerine sevinmelisin.. Geçmiş olsun
Ailelerle tanisildi yaza nisan dusunuluyordu. Boyle sebepler icin bitirmeyeyim alttan alayim diye diye tepeme cikardim. HaklisinANANA götür dediğinde yapacaktın sen bu işi. Bu kadar nasıl dayandım şaştım kaldım doğrusu, şu erkeklere bu kadar boyun eğmek zorunda değilsiniz. Oraya gitme, bunu giyme, arkadaşlarına çok ayıp etmişsin. Açıkcası hiç bir erkek için arkadaşımı yarı yolda bırakamam.