Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben hiçbir şey kullanmıyorum soğan kürü yaptım bide samirsak buharına oturdum gelecek ay da folic baslicam
Bu arada folic 6 aydir heran kalabilirim diye aliyorum.folbiol...bence baslamalisin dusunulen gebelikten 3 ay once baslanmasi super bebis icin.omurilik vs icin

Bu arada folic 6 aydir heran kalabilirim diye aliyorum.folbiol...bence baslamalisin dusunulen gebelikten 3 ay once baslanmasi super bebis icin.omurilik vs icin
Canım düşünüyorum başlamayı ama esimin ilaçlarına resmen 500felan gidiyor ayda kasimda ilaç almayı bırakacak o zaman da ben baslicam

Ben onu kulladığım ay hayatımda ilk kez adetim gecikti 10 gün ve sağ yumurtalığımda 4.5 cm kist çıkmıstıı ve hamile arkadşaıma doktoru bu cok fazla diyip folibolun daha düşüğünü vermiş kist yapmaz diyorlar ama ben korktum bir daha başlayamıyorum

İnsan bi kayıp yada böle kötü bi durum yaşadıgın zaman direk tekrar aynı şeyi yaşarmıyım korkusu oluyo.. genelde bende gebelik olcakmmımolmuycak mı değilde acaba tekrar aynı olayı yaşarmıyım korkusu oldu korkuyu atlattım şimdi benim bebeğim olmuyo dedim çünkü 1yıl olmuş yanii artık :KK43:
Benimde olmamasi korkusu yok. Saglikli olmasi korkusu var. Ama dusunmemeye calisiyorum. Bence saglikli olacak sorun olmayacak zamanını bekliyorum. Kendime oyle diyorum hep

İnşallah yine nasip olur canm ben de bu maddiyat düşüncesiyle olmadığını tahmin ediyorum çünkü malum bu zamanda çok zor çocuk masrafı. Tek maaşla geçinip çocuk büyüten ailelere özeniyorum biz yetişemiyoruz ne yazık ki. Bu şartlar altında bakınca da hiçbir zaman çocuk yapmamalıyım mantıken ama işte kadınlık annelik duyguları öyle demiyor. Bakalım nasip..
Bak ne anlaticam. Bende ev aldim 2 sene oldu. Maaslarin yarisi gidiyor tek ev kredisine.. ben aldim arkadasim hamile kaldi. Esi duzenli isi yok kiz 1200 aliyor ve tam esi askerligi cikti hamilelik haberi aldilar. Kiz 8. Ay sonuna kadar calisti kocasi 6 ay askerlik etti. Son ay kaldi doguma para pul yok. Kiz 1200 tl ile hem esi hem kendi hem bebek lazimligi halletti ev gideri vs var ayrica. Nasip son 1 ayda esi askerden geldi ogretmen, 2 ayri okuldan teklif aldi o son 40 gunde maas aldi bebegi dogdu kimseye muhtac olmadan dogumu bile yaptılar. Ben onlari gordum ki cok yakinim borc bile verecek durumum yoktu tam evi almisiz falan dinledim beraber uzuldum sevindim.. Allah o canin nasibini veriyor ona tamamen inandim ve teslim oldum bende. Korkum maddi olarak kalmadi o zaman benim de

Bak ne anlaticam. Bende ev aldim 2 sene oldu. Maaslarin yarisi gidiyor tek ev kredisine.. ben aldim arkadasim hamile kaldi. Esi duzenli isi yok kiz 1200 aliyor ve tam esi askerligi cikti hamilelik haberi aldilar. Kiz 8. Ay sonuna kadar calisti kocasi 6 ay askerlik etti. Son ay kaldi doguma para pul yok. Kiz 1200 tl ile hem esi hem kendi hem bebek lazimligi halletti ev gideri vs var ayrica. Nasip son 1 ayda esi askerden geldi ogretmen, 2 ayri okuldan teklif aldi o son 40 gunde maas aldi bebegi dogdu kimseye muhtac olmadan dogumu bile yaptılar. Ben onlari gordum ki cok yakinim borc bile verecek durumum yoktu tam evi almisiz falan dinledim beraber uzuldum sevindim.. Allah o canin nasibini veriyor ona tamamen inandim ve teslim oldum bende. Korkum maddi olarak kalmadi o zaman benim de

Canım ya içimi rahatlattın gerçekten böyle güzel pozitif cevaplar almak o kadar iyi geliyor ki anlatamam. Dün bir arkadaş daha böyle senin gibi yazdı gerçekten çok mutlu oldum çok sağolun. Zaten düşününce herşeyin 4dörtlük olmasını beklersek çocuk sahibi olamayız günümüzde. Ama çok haklısın biraz akışına bırakmak dua ve sabır lazım inşallah ben ve benim gibi bekleyen herkese nasip olur annelik

Bunu biliyor musunuz eli böğründe ara sıcaklarım hazır anan ana yemek kafama yatmıyor karnı yarık vs bunları saymassak tabisi fikirsizim

Eklentiler

• EE76D737-36B7-4678-BF2E-D526F4A740A5.jpeg
    EE76D737-36B7-4678-BF2E-D526F4A740A5.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 18
X