- 17 Haziran 2017
- 1.392
- 769
Allah kimseye yaşatmasınAynen yoksa igne olmuyo direk kurtaj normal durumlarda. Allah yasatmasin, yasatirsa da benim gibi dogru doktorlara denk getirsin.
Insallah gec olsa da tekrar boyle sorun yasamam. Kaybi olan her kadin kolay ya da zor gecirse de ayni sekilde kalbi kırılıyor. Tabi her yasadigimiz şeyin ardinda kendimiz icin bir ders var.Allah kimseye yaşatmasınsana da müjdeni bersin bi an önce
İnsan bi kayıp yada böle kötü bi durum yaşadıgın zaman direk tekrar aynı şeyi yaşarmıyım korkusu oluyo.. genelde bende gebelik olcakmmımolmuycak mı değilde acaba tekrar aynı olayı yaşarmıyım korkusu oldu korkuyu atlattım şimdi benim bebeğim olmuyo dedim çünkü 1yıl olmuş yanii artıkInsallah gec olsa da tekrar boyle sorun yasamam. Kaybi olan her kadin kolay ya da zor gecirse de ayni sekilde kalbi kırılıyor. Tabi her yasadigimiz şeyin ardinda kendimiz icin bir ders var.
Söylemek kolay uygulamak zor ama psikoloji çok önemli ben kadar düşünürsen sen yıpranırsın tevekkül edip dua et başka bişe faydasızKızlar ya ben bat yaklaştıkca çok geriliyorumkendimi hiç iyi hissetmiyorum, halsizim, üşüyorum, vücudumda bi kırıklık var ve moral olarak çökmüş gibi hissediyorum pskolojik olarak mı oluyo bunların hepsi acaba hayal kırıklığına uğrama fikrini düşündükçe ağlıyorum düşününce bu kadar stres yapınca hiç olmaz biliyorum ama yapamıyorum elimde değil, instgrmdaki bir ebenin günlüğü sayfasını bile takipten çıkardım moralim bozuluyordu sürekli gebe kalanları gördükçe
Yıprandım zaten 9 ayda bu süreç nasıl geçicek ben ne zaman kafama takmamayı öğrenicem hiç bilmiyorumSöylemek kolay uygulamak zor ama psikoloji çok önemli ben kadar düşünürsen sen yıpranırsın tevekkül edip dua et başka bişe faydasız
Yalnız değilsin canım bizde aynı durumdayızKızlar ya ben bat yaklaştıkca çok geriliyorumkendimi hiç iyi hissetmiyorum, halsizim, üşüyorum, vücudumda bi kırıklık var ve moral olarak çökmüş gibi hissediyorum pskolojik olarak mı oluyo bunların hepsi acaba hayal kırıklığına uğrama fikrini düşündükçe ağlıyorum düşününce bu kadar stres yapınca hiç olmaz biliyorum ama yapamıyorum elimde değil, instgrmdaki bir ebenin günlüğü sayfasını bile takipten çıkardım moralim bozuluyordu sürekli gebe kalanları gördükçe
Canım pree seed denedin miSen İnfertilite den bahsediyordun ama işte bende hiç biri yok :) yani herhangi bi problem yok klomeni yumurta çatlatması için veriyor doktorlar ama gereksiz klomen yumurtada kististlere sebebiyet veriyor o yüzden ben çok ilaç kullanma taraftarı değilim ki benim gidip tedavi uyguladığım yer tüp bebek merkezi aksi şekilde doktor direk aşılama yada tüp bebek derdi hatta ben söyledim herhangi bişe yok mu diye hayır dedi gerek yok ilaca sende sorun yok işte herşeyin bi zamanı var bi sene oldu ben korunmayı bırakalı çok taktığım için olmuyır bunu biliyorum kendinizi çok ilaca bağlamayın bence illa ki olucak ciddi bi problem yok sa
Ben bugn inciri kaynattım suyunu içtim sende yapsana canım beraber 21 gün yapalımYumurta kalitesi için ne kullandın yaa bende kullanayım :)
Canım kullanici adın çıkmıyor maalesef kaç defa denedimMerhaba4 yasinda bir kizim var allah bagislasin :)) krese gidiyor . Onun kardes özlemi oldugundan dolayi gecen seneden beri korunmayi biraktim ama nasip olmadi yaklasik 13 14 ay .. benide araniza katarsaniz sevinirim.
Limon11
Ama bu ayki belirtilerim farkli acikcasi 4 5 gun sonra adet dönemi geliyor..
Aa kesinlikle etkili. 14 ay olmadi o donemde annem hastaydi onunla ilgilenirken bazen olmasa mi nasil olur zor olur dedim. Hic sorun yokken 14 ay tutmadı. Tam annem duzeldi kafam rahatladi oldu. Nasip değilmiş ama gercekten kafa cok onemlo
Canim bende de buay o sekilde cok oldu ama gebelik yok ustelik...peki sen klomen tarzi birsey son birkac aydir kullandinmiki..Canlar ya peçete baktim böyle bir akıntı adet olmadan yumurtladim mi ben şimdi yumurta akıntısı mi sizce yapışkan birşey
Canım ben hiçbir şey kullanmıyorum soğan kürü yaptım bide samirsak buharına oturdum gelecek ay da folic baslicamCanim bende de buay o sekilde cok oldu ama gebelik yok ustelik...peki sen klomen tarzi birsey son birkac aydir kullandinmiki..
Üzülme kuzum hayırlısı ni dile vardır rabbimin senin için hazırladığı güzel günlerSelam kızlar nasılsınız?
Limon11 canım bugünde test yaptım negatif ama kahve lekeler devam ediyor.Ben bunu artık adet başlangıcı olarak sayıyorum.Sen benim yeni tarihimi yaz istersen yeni batıım 15 Kasım.
Bu arada kırmızısökülmedi hala.
Canım soğan suyu iç gelir bir güne hem kist i temizliyor hem rahmi .üzülme ya valla siz uzulunce ben daha kotu oluyorumUzaygrn tesekkurler canim...cvp vermissin...bugun dr a gittim..yine husran.gebelik yok ve kistler patlayip kanama yapmis icerde..yine sokturucu degil verdigi tuhaf kotu bir ilac esim eski ilacci bu dr kesin manyak dedi sakin icmiyorsun o ilaci dedi..bende okuyunca soka girdim rahmi alinmis kadinlara verilirmis ustelik doz bir tane gunde dr bana gunde iki defa 28 gun dedi....delirmeye az kaldi...uzuntumden tuhaf kahkahalar attiyorum...siyirdim inanin..adet gelmeden peki ben calismaya nasil devam edicem yumurta olusabilirmiki...dr ozel sozde...aradigimi bu sehirde bulamadimmm....izmirde olsaydim bu kadar yorulmazdim dr konusunda...
Tamam canımcım zaten önümüzdeki aya doktora gidicez.Herşey Allahtan sabır ve dua ile bekliyorumÜzülme kuzum hayırlısı ni dile vardır rabbimin senin için hazırladığı güzel günlerzaten listeye 12ci sıraya kadar bir ay ekledim