Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik oluştuğu için tüpler açıktı büyük ihtimal zaten dr aradan çıksın diye yaptı evet de gerçekten çok iyi hiç para göz değil beni tanısıgı için bazen sonuç göstermeye gittiğimde gel yumurtlaarına bakalım diyen kadın ücretsiz

O zaman yumurtlama olabilir benim de igne gibi batma olur göğüse sen degerlendir.
Pik demek testte ikisi de kopkoyu yakalamak canim. Yumurta catlayacak 24 saate demek

Yani pik dedigimiz şey ovulasyon testinde en Yüksel zamanı görmek hani normalde de kullanırız ya tavan yaptı :) onun gibi bişe sen adetten sonra başlıcaksın test yapmaya hergun 12 yada 1 arası test yapıyorsun

O zaman yumurtlama olabilir benim de igne gibi batma olur göğüse sen degerlendir.
Pik demek testte ikisi de kopkoyu yakalamak canim. Yumurta catlayacak 24 saate demek
O kadar yumurtluyorum hiç göğüslerim böle olmamıştı aynı adet olcakmışım gibiyim

Iyiymis o zaman. Benim oyle tanidigim da yok veriyorum. Hos bu paralari vermezsem daha uzun ve zorlu olurdu hersey helal olsun adamlara duaciyim

Yani pik dedigimiz şey ovulasyon testinde en Yüksel zamanı görmek hani normalde de kullanırız ya tavan yaptı :) onun gibi bişe sen adetten sonra başlıcaksın test yapmaya hergun 12 yada 1 arası test yapıyorsun
Nerden alıyosunuz o testi eczaneden mi? Her gün mü yapılıyo

Kız bende de bu ay ben göğüs agrısı var ne bişe çok garip normalde adetten 15 gün önce şişer benim göğüsler ama bu ay tam tersi bel agrısı ömrümü yicek

Nerden alıyosunuz o testi eczaneden mi? Her gün mü yapılıyo
Adetten sonra başlıyorsun yapmaya kop koyu 2 tane çift çizgi gördüğün gün ilişki oluyor ertesi gün tekrar test yapıyorsun silikleşmeye başlıyorsa ilişkiye devam taki tamamensilik olana kadar

Kğrtaj öncesi iğne neden yaa ay neler duyuyom ya
Kiz benim servikal gebelikti yani dış gebelik. Adam catala oturttu beni prof. Uyuttu tabi uyudum. Keseye basti saf alkolu. Diğer dis gebelik iğneleri bi nebze daha zararli emin degilim ama kemoterapi gibi bir igneymis. Doktor onu yapmadı bunu yapti. 1 hafta sonra da buzulen kese ve rahim icini temizlediler.

Haa dış gebeliiik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…