KIZ BEN TAKTİK yapmıyorum balıga yemii atıyorummm azcık surat yapıyorum takvimi gösteriyorum vatsaptan ekran ftosu yolluyorum zaten o aklına giriyor hoooop şimdi düşünüyor bebek bebek bebek öenmli gun bebek bebek beyın error verıyorKızlar yalan sölemekte usta oldum diyorum size bütün taktikler bende :) ne istitonuz söleyin hemen vereyim taktik :)
ben karar verdim jinekolog olcam bu bilgilerledoguma bile girerim
SEN HELE BI DOGUR GİRERİM KIZ AMA ORDAN NASIL ÇIKARIZ BILMIYORUMBenimkine de girermisin kız. Doğumuma
Eger mantar ise gebeliğe o da engel olur akıntı felan yok muKızlar alakasız olcak şuan ama gene bisey sorcam bazen ilişki sırasında feci agrım oluyo kasik bölgemde neden acabaa. Bide bide bazen vajinada koku oluyo ve bu kokuyu alabiliyorumçokta dikkat ederim iç çamaşırına falan doktor mantar demişti fitil vermişti ama gene aynı kökü varr genemiii
KIZ BEN TAKTİK yapmıyorum balıga yemii atıyorummm azcık surat yapıyorum takvimi gösteriyorum vatsaptan ekran ftosu yolluyorum zaten o aklına giriyor hoooop şimdi düşünüyor bebek bebek bebek öenmli gun bebek bebek beyın error verıyorkocamın sonraaa gelıyor kuzu kuzzuuu
Canım mantar kolay kolay geçmiyor bende fitil kullandım ama şu soğan suyu valla çok iyi geldi baya geçti şuan olursa hemen yapıp iciyorumKızlar alakasız olcak şuan ama gene bisey sorcam bazen ilişki sırasında feci agrım oluyo kasik bölgemde neden acabaa. Bide bide bazen vajinada koku oluyo ve bu kokuyu alabiliyorumçokta dikkat ederim iç çamaşırına falan doktor mantar demişti fitil vermişti ama gene aynı kökü varr genemiii
Kızlar alakasız olcak şuan ama gene bisey sorcam bazen ilişki sırasında feci agrım oluyo kasik bölgemde neden acabaa. Bide bide bazen vajinada koku oluyo ve bu kokuyu alabiliyorumçokta dikkat ederim iç çamaşırına falan doktor mantar demişti fitil vermişti ama gene aynı kökü varr genemiii[/QUOTEkoku genelde mantardan olu r bide kesınlıkle kuru bırakmalısn en önemlısı bu ve sana bi tavsıye sirke ve karbonatlı duyla tahret yap ne koku ne bıse ne enfeksıyon biter
SEN HELE BI DOGUR GİRERİM KIZ AMA ORDAN NASIL ÇIKARIZ BILMIYORUM
kuru bırakman lazım orayı ıslak kalmıcak ve sana bı tavsıye sirke ve karbonatlı suyla tahret al anında enfeksıyon mantar bıterKızlar alakasız olcak şuan ama gene bisey sorcam bazen ilişki sırasında feci agrım oluyo kasik bölgemde neden acabaa. Bide bide bazen vajinada koku oluyo ve bu kokuyu alabiliyorumçokta dikkat ederim iç çamaşırına falan doktor mantar demişti fitil vermişti ama gene aynı kökü varr genemiii
Var akıntıda her gittiğimde değiştiririm pediEger mantar ise gebeliğe o da engel olur akıntı felan yok mu
Tamam canım adetinden sonra basliyim uygulamaya sağolkuru bırakman lazım orayı ıslak kalmıcak ve sana bı tavsıye sirke ve karbonatlı suyla tahret al anında enfeksıyon mantar bıter
kuru bırakman lazım orayı ıslak kalmıcak ve sana bı tavsıye sirke ve karbonatlı suyla tahret al anında enfeksıyon mantar bıter
Günlük ped kullanma bide canım oda mantarı tetikliyormusVar akıntıda her gittiğimde değiştiririm pedi
Fitili bırakma devam et. Fitil kullandıgında da öncesi ve sonrasında ilşkiye girmeVar akıntıda her gittiğimde değiştiririm pedi
Sogan suyu içemem şu sıralar hem ilaç hem soğan suyu kullanamam canimCanım mantar kolay kolay geçmiyor bende fitil kullandım ama şu soğan suyu valla çok iyi geldi baya geçti şuan olursa hemen yapıp iciyorum
Soğanı suda kaynatıyosun cnaım herakde bi kaç parçaya bölüpSoğan suyunu nasıl içiyonuz ya hu
Soğan suyunu nasıl içiyonuz ya hu
Hadi ya bilmiyodum peçete koysaaam sorun olur mu :)Günlük ped kullanma bide canım oda mantarı tetikliyormus