Anneannem söylerdi hep rahmetli sirke yada karbonat ben ikisini karıştırıyorum pet şişeye onu suyla doldurup banyoya koyuyorumAy hadi yaa. Bunu bende yapayım her ay enfeksiyon ve ateşle hastanelerdeyiz çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anneannem söylerdi hep rahmetli sirke yada karbonat ben ikisini karıştırıyorum pet şişeye onu suyla doldurup banyoya koyuyorumAy hadi yaa. Bunu bende yapayım her ay enfeksiyon ve ateşle hastanelerdeyiz çünkü
Anneannem söylerdi hep rahmetli sirke yada karbonat ben ikisini karıştırıyorum pet şişeye onu suyla doldurup banyoya koyuyorum
Bir kerelige mahsus vermişti doktor bu senin içini temizlicek demişti gidip alabilir miyim eczanedenFitili bırakma devam et. Fitil kullandıgında da öncesi ve sonrasında ilşkiye girme
Kız yok sirke zaten evi bile sileriz ya nazar için her duştan sonra saçları sirkeli suyla durulamak kepek önlüyor ve saçlarınız parlıyorKız sonra çarpılmıyalım.
Akıntının olması normal canım kadınlarda ama seninki iyi işte benim bide kokuyoiBenimde çok fazla akıntım oluyo ama koku yok mantar enfeksiyon vs de değil dr kontrol ettiğinde bi skıntı çıkmadı .. akıntı iyi midir kötü mü
Büyük ihtimal gyno lomexil vermiştir sanaBir kerelige mahsus vermişti doktor bu senin içini temizlicek demişti gidip alabilir miyim eczaneden
Eger o ilaç iyi geldiyse git al. Faydaısnı görmediysen dr git başka bişi yazarBir kerelige mahsus vermişti doktor bu senin içini temizlicek demişti gidip alabilir miyim eczaneden
Kız yok sirke zaten evi bile sileriz ya nazar için her duştan sonra saçları sirkeli suyla durulamak kepek önlüyor ve saçlarınız parlıyor
Bebem ben yapıyorum :)Kız saç ev başka da . Çişten sonra ne bileyim kız
Bebem ben yapıyorum :)
Aa evet gyno lu biseydi :)Büyük ihtimal gyno lomexil vermiştir sana
Sirkeyi bi kapak koyuyorsun zatiii :) suyla karıştırıp bi şişe su bi kapak sirke yada karbonat :) şuan hiç tahriş olmadı kukumO bölgeye su dan başka bişi ile temzlemek tahriş edebiliyor ve sirke çok keskin bişi zarar vermez mi? Bilemedim
Kullan onu adetten sonra 3 gün ilişki olmicak kesinlikleeee yoksa kanama yapar 2 tane var içinde 5 gün arayla gece koyuyorsun onuAa evet gyno lu biseydi :)
Sirkeyi bi kapak koyuyorsun zatiii :) suyla karıştırıp bi şişe su bi kapak sirke yada karbonat :) şuan hiç tahriş olmadı kukum
Prof degilim de anam babam usulü öğrenmiştim bunuAy Allahım yaaa. Herkes profesör burda karışmayın. Ben yapacam ama tırsıyom qıı