Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım surda hamileyim diye yazmak istiyorum hayırlı vakitte hayırlısıyla olsun
Ateş ölçeri bozdum sanırım bi alev alıyorum basiyo ölçüyorum ne adetim geldi ne hissi geldi bi aksam 6 da test yaptim oylesine idrara sıkışmadım ama negatif gördüm ben adet olcam sanki ama bakiciiiiz son 2 gun..embytn naptın canım hic sesin çıkmıyor
Amin inşallah canım hayırlısıyla olsun bebislerimizAynı bende senin gibiyim cnm inşallah tez Zaman da rabbim nasip eder bizlere
Canım tekrar test yaptım mı adet mi oldunAteş ölçeri bozdum sanırım bi alev alıyorum basiyo ölçüyorum ne adetim geldi ne hissi geldi bi aksam 6 da test yaptim oylesine idrara sıkışmadım ama negatif gördüm ben adet olcam sanki ama bakiciiiiz son 2 gun..
Merhaba kızlar bir yıldır deniyoruz olmuyor adet gecikmelerim çok fazla oluyor.rahim kalınlaşması olmuş demişti birkez doktor ama fitille adet görmüştüm .şuan soğan kürü yapıyorum 8.gunum esimde emodex ve takviye ilaç kullanıyor .bide samirsak buharına oturuyorum haftada birkez .aklıma yatan bir yöntem daha var gelecek ay onu da denicem şırınga ile sperm i içeri hızlıca iletmek siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler .hadi bu topikte bende bekledim hamileyim diyen olsun
Listeye katılmak isteyenler kaç aydır beklediğini ve katılmak istediğini yazsın
ÖNCE HANGİMİZ MUTLU HABERİ VERECEK COK MERAK EDİYORUM
1- Limon11 . 13 ay
2- embytn . 20 ay
3- @pelinimben 15ay
4- Sseerraayy 12ay
5- @Balgozlu55 12ay
6- @papatyakokankadin 12 ay
Pco değilseniz inofolic gerek yok. Boşuna o öde para vermeyin.Bende 1yıldır bekleyenlerdenim bu ay ilk kez bir gebenin günlüğü sayfasının sahibi ebru hanımla irtibata gectim sağolsun elinden geleni yapmya çalışıyor ovülasyon testi denedim bu ay inofolic de içmeye başladım bi kaç yerde okudum sebepsiz inferlitede işe yarıyor diye bakalım hayırlısı olsun bat 14 ekim beklemedeyim
İnşallah canım rabbim dualarımızı hayırlı evlatlar la süslesin .bak senin bir meleğin varmış onunla ilgilen fazla kafaya takma hiç beklemediğiniz an olur .biz hamile bile kalıp kalamayacagimizi bile bilmiyoruzBende varım.. 13 aydır denemeye devam ediyoruz.. 4,5yaşında bir oğlum var ona hemen hamile kalmıştım hiiiiç uğraşmadık ama şimdi olmuyor.. Eylül 20de hsg çekildim adetim başlayınca soğan kürü içtim eşime de keçiboynuzu kürü yaptım onda ileri hızda biraz düşüklül çıkmıştı.. şimdi bekliyorum nasip.. hsg ve soğan kürü sebebiyle adetimde değişiklik olacak mo olmayacak mı onu bilmiyorum o yüzden bat ı mı bile hesaplmadım.. Allahın izniyle olacak inşAllah.. hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin rabbim tez zamanda inşAllah..
Beni de ekleyebilirsin :) 1 yıldır tık YokKimse yok mu bir yıldır bebek hasreti çeken isim listesi yapicam katılmak isteyenler i bekliyorum
Beni de ekleyebilirsin :) 1 yıldır tık Yok
Canım senin kaç ay 12yazdim amaLimon11 benide ekle canim
Evet canım şuan tam 13 ay oldu :)hb inş uğurlu gelir burasıCanım senin kaç ay 12yazdim ama
Hoşgeldiniz kızlar topigime inşallah hayırlısıyla sizin isimlerinizin önünede hamile yazmak nasip olurda
Evet mutlaka aynı hastahanede verin aralarında fark oluyor yalnız aynı gün içinde bile olsa 35 düşük geldi bana siz sıkı takip edin inşallah sağlıklı gebeliktirKızlar bişey sorcam ya ben size ben şimdi 2 gün önce yani pazartesi günü adetime 5 gün varken kan vermiştim 2.3 çıkmıştı. Bugün öyle rast gele idrar testi yaptım çift çizgi çıktı pozitif çıktı yani hemen gidip öğlen saat 1 de kan verdim 30.02 betaHCG çıktı değerim. Adetime henüz 3 gün var. Akşam başka bir hastaneye gittim eşimle ordada kan istedi doktor ordaki değerimde 28 çıktı kimyasal olmasından çok korktum. Ordan çıktıkdan hemen sonra yine sabahki kan verdiğim hastaneye gittim ordada 35.8 çıktı yani artmış çok şükür ama yinede içimde bir korku var. Doktora sordum bu durumu aynı size anlattığım gibi bana verdiği cevap şu şekilde “olabilir öyle 1-2 değer oynaması normal benden sana tavsiye herzaman aynı hastanede kan ver her hastanenin cihazı referans aralığı ölçümü farklı olur”dedi. Ama şunuda söyledi “sen yinede çok ümitlenme biz 100 den düşük olan değerlere genellikle kimyasal gebelik gözüyle bakıyoruz”dedi . Ama benim adet günüme daha 3 gün var sizce kimyasal olabilirmi? Sabahki yaptığım hastanede 30.2 çıktı akşam aynı hastanede 35.8 çıktı arada 1 farklı hastanede var ordada 28 çıktı dediğim gibi sizce nedir durum . Çok korkuyorum. 2 düşüyüm var birde evladımı kaybettim.
Merhaba kızlar bir yıldır deniyoruz olmuyor adet gecikmelerim çok fazla oluyor.rahim kalınlaşması olmuş demişti birkez doktor ama fitille adet görmüştüm .şuan soğan kürü yapıyorum 8.gunum esimde emodex ve takviye ilaç kullanıyor .bide samirsak buharına oturuyorum haftada birkez .aklıma yatan bir yöntem daha var gelecek ay onu da denicem şırınga ile sperm i içeri hızlıca iletmek siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler .hadi bu topikte bende bekledim hamileyim diyen olsun
Listeye katılmak isteyenler kaç aydır beklediğini ve katılmak istediğini yazsın
ÖNCE HANGİMİZ MUTLU HABERİ VERECEK COK MERAK EDİYORUM
1- Limon11 . 13 ay
2- embytn . 20 ay
3- @pelinimben 15ay
4- Sseerraayy 12ay
5- @Balgozlu55 12ay
6- @papatyakokankadin 12 ay
7- E Ebr111 12 ay
8- @Sweet03 12ay
9- @dombili_xl 12ay
Hamileyim ben canım çok şükür. Düzenli arttıEvet mutlaka aynı hastahanede verin aralarında fark oluyor yalnız aynı gün içinde bile olsa 35 düşük geldi bana siz sıkı takip edin inşallah sağlıklı gebeliktir