Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hala inanamıyorum hayırlısıyla bi görürsem belki daha iyi oturur kafamda resmen 2 yıl olmuştu nerdeyse. Rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin bol bol dua edicem herkese

Ben hala inanamıyorum hayırlısıyla bi görürsem belki daha iyi oturur kafamda resmen 2 yıl olmuştu nerdeyse. Rabbim hepimize en hayırlısını nasip etsin bol bol dua edicem herkese
İnşallah kuzum rabbim bizede nasip eder ..bende iki yıl oldu olacak bir iki ay kaldı. Ama bu haberle ben hamileymisim gibi sevindim valla kuzum.inan artık hamilesinnn

Selam kızlar moralim sıfır eşimin doktoru nun önerdiği Doktora gittim . Sağ yumurtalık enfeksiyon geçirmiş . Rahim ağzı yara smear aldı doktorum. Korkuyorum desem boş. Kanser riski var . Sonuç pozitif çıkarsa tedavi olmayı düşünmüyorum bile. Kalan ömrümü eşimle en güzel günlerimiz olsun istiyorum . Çocuk için doktor aşılama yapalım üç ay sonra dedi . Ama ben artık yoruldum direk tüp bebek düşünüyorum dedim bekleyin yaşınız erken dedi . Keşke hiç gitmeseydin

Bende geçen 2 ay önce aşılama yaptırdık normalde eşimin sorunu yoktu aşılama günü yıkancak spremde eşimin morfoloji ve genel olarak değerleri kötü çıkınca lab. Adam bı değerlerle normal şartlarda çocugunun olması imkansız yaşın geçmeden tüp yaptır hemen demiş eşim o gün geldi güçlü olmaya çalılıyo ama yıkılmış bi adamvardı karşımda psikoljisi alt üst oldu benm dr saolsun rahatlattı takılmayın spremler değişir bunla da olur allah istesin yeterki dedi ama biz orda çöktük neyse hamike de kalamadım zaten sonra eşim aynı lab. Tekrar perhiz yapıo test verdi yine sonuç kötüydü sonra eşime bi his gelmiş ve o gün başka yere de test veriyo ve 2. Test süper ötesi çıkıyo eşim ordaki adama da soruyo abii normal şartlarda çocuğum olmaz mı diye adam diyo oğlum sen iyi misin bu değrlerle ikizlerin olur sonra eşim anlatıyo böyle böyle adam inanmıyo değer düşük olurda bu kadar fark olmaz diyo çok uzattım kusura bakmayın kızlar ama tabii kendimizi toparlamamız 2 ayı aldı işte naapcaz ne etcez kime inancaz bilemedik yarın devlet hast. Gidip muayene olcam bakalım orda be diyecekler..

Geçmiş olsun kuzum ya dur naptın öyle hemen kalan ömrüm falan diyosun. Enfeksiyon hakkında bi bilgim yok ne yazıkki ama yara için korkma hemen. Tedavisi var diye biliyorum erken tanıda hiç sıkıntı yaşanmıyor Allah göstermesin sonuç kötü çıksa bile hiç korkma. En son ne zaman smear vermiştin?

Rabbim tez zamanda versin kuzum. Insan yoruluyor . Ben tüp kontorulu istedim önceasilama yapalim dedi . Olmazsa bakariz dedi. Baya ilgilendi kadin allaj var bir yarim saat benle konustu. Yara konusu canimi cok sıktı.

Smear bir yil once alindi devlette ama kadin yara var demedi hic sonucu da olmadi cunku ucretliymis .önceden soylemediler .bende umursamadim acikcasi. Moralim cok bozuk . Esim benden daha kotu . Cin bir cin 2 ciksa ona bile sevinecek durumdayim . Kanser cikarsa direk ne yaparım esim ne yapar bana birsey olsa eminim hayati mahvolur. Kendine bile bakmaz bunu hep belli ederdi . Offff

Rabbim tez zamanda versin kuzum. Insan yoruluyor . Ben tüp kontorulu istedim önceasilama yapalim dedi . Olmazsa bakariz dedi. Baya ilgilendi kadin allaj var bir yarim saat benle konustu. Yara konusu canimi cok sıktı.
Çok yorulduk çok aynı süreci yaşıyoruz birbirimizi en iyi biz anlarız.. bugun gittim devlete muayene oldum skıntı yok dedi hırmon verdik adet bitince smear ver dedi benim de daha öncesi temiz çıkmıştı bakalım ne olcak yine bişi çıkar diye korkmuyorum artık napalım olacak olan oluyo artık elimden bişi gelmiyo maf olduk tükendik evde de huzurumuz bozuldu

Kuzum sağlık herşeyden önce gelsin . Çocuk olur rabbim yazdıysa . Şuan çocuk bizde ikinci planda smear testi temiz çıksın diye bekliyoruz . Temiz çıkmazsa çocuk işi zaten yaş . Yorukduk hemde güzel yorulduk. Sınav dünyası işte

İnşallah canım sonucun tertemiz çıkar bence temiz çıkıcak öyle hissettim

Siz gönlünüzü bi ferah tutun keşke eski smear e baktırsaydın canım ama vardır herşeyde bir hayır. İnşallah öyle birsey yoktur varsada umarım cin1 yada cin2 dir sen bol bol dua et. Bak bende dün gittim hastaneye bebek gelişmemiş ctesi tekrar kontrol etcek ama ümitlenmeyin dedi muhtemelen kürtaj olucam. Rabbim ikimizede sonuç bekleyen herkesede hayırlı olanı nasip etsin.

Canım bi dr ile sabit kalma her dr güven olmuyı
Canım bir yıldır gittiğim doktorlar hiç farketmedi . Bu doktoru esimin doktoru tavsiye etti .gerçekten eşim beni zorla götürdü. Ben hala eşime ya buda bakacak konuşturmadan başından salicak dedim. Takı doktorun yanına girene kadar . Ben çıkarım beş dk ya derken baya uzun konuştu sorular sordu emin olmamı bekledi . Beni elle de muayene etti. Enfeksiyon gecirdigimi ben bilmiyordum mesela. Yumurtalıklar tembel çıktı . Sağ yumurtalık şiddetli bir enfeksiyon geçirmiş . Sertleşme varmış . Ben bunları hiç bilmiyordum .devlete de gittim özelde çok kez . Ama bu doktor kadar hiçbiri güven vermedi bana.

Bende en azından cin1 çin 2 çıksa buna bile sukredecek durumdayım diyorum canım. Hayırlısı diyorum uzulemiyorumda .nedense içimden üzülmek gelmiyor ömür yazıldıysa sebebi ve sonuç fark etmiyor . Çok üzüldüm canım. İnşallah gelisiyordurr. İnşallah sağ salim doğar bebeğin.

Benide ekler msnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…