Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 2018 sonuna doğru yaptırdığımız hormon testi elime geçti ondan sonra yaptirdiklarimi hiç almadım direk doktor söylemişti normal diye sizce normal mi sonuclar

Eklentiler

• 15537552166336440838691066969732.jpg
    15537552166336440838691066969732.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 47
Canlarım hiç cevap yazmamissiniz progesteron hormonu çok mu düşük

Kızlar 2018 sonuna doğru yaptırdığımız hormon testi elime geçti ondan sonra yaptirdiklarimi hiç almadım direk doktor söylemişti normal diye sizce normal mi sonuclar

Normal sonuçlar canım adetin 3. Günü zaten progrsteron düşük olur.

Merhaba çatlatma iğnesinin 12. Günü kan değerim 1.33 çıktı sizce yükselir mi daha ? Yoksa gebelik yok mu demek ?

Selam kızlar nasılsınız?? Ben hala hamile kalamadım kalanlar var mı bakalım durumlar nasıl

A.slm canım bende de durumlar aynı reglim iki ay gecikti hatta ama tık yok . Boşver dik ben ya .olursa olur musunuz modundayim
Valla ben sağlık sorunlarıyla cebelleştiğim için kadın doğuma yeni sıra geldi femare verdi bakalım ne olucak hala umudum var 😄 şuan hiç bi sorun görünmüyo ama hamile de kalamadım morelim çok kötü sosyal hayatımı hiç sormayın gitsin herkesin dilinde sende bebek yokmu çıvdıvıcam 😎

Valla ben sağlık sorunlarıyla cebelleştiğim için kadın doğuma yeni sıra geldi femare verdi bakalım ne olucak hala umudum var 😄 şuan hiç bi sorun görünmüyo ama hamile de kalamadım morelim çok kötü sosyal hayatımı hiç sormayın gitsin herkesin dilinde sende bebek yokmu çıvdıvıcam 😎
Rabbim gönlüne göre versin canım benim . Çevre gerçekten psikoloji bozuyor . Çok iyi anlıyorum seni. Ben o yüzden istemiyorum diyoru m yinede mubarekler konuşacak yer arıyor. Benimde sosyal hayatım sıfır . Arkadaşlar im hamile olduğunu duyunca çok kötü oluyorum . Hepsi hamile kaldı ilk üç ayda bende tık yok . Rabbim demek ki bir bildiği var diyip susuyorum . Benimde herşey yolunda tek tüplere bakilmadi . Eşim askere gidecek gitmeden rabbim nasip ederse yüceliği ne diyim . Belki de iyi bir anne olamicam ondan vermiyor . Tek sıkıntım eşim . O baba olsun istiyorum . Olmadı boşanma konusunu açmayı düşünüyorum . Yeterki o duyguyu tatsin.allah var bir gün bile bu konuda uzmedi beni

İyiyiz şükür canım 21 haftalık benim minik ama biraz sorunlu plesanta aşağıda biraz kanama yaptı doğuma kadar hep dikkat etmem gerekiyor.sen nasılsın
Dikkat et canım .ben 2 aydır regl olmuyorum . Testte yapmıyorum geçen ay negatifti. Oluruna bıraktım artik

X