- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)Tam 1.5 sene bekledik ...:)Ve bugün öğrendk.. Darısı bekleyenlerin başına. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)Tam 1.5 sene bekledik ...:)Ve bugün öğrendk.. Darısı bekleyenlerin başına. :)
Amin inşallah cümlemizin.. :) İstekleri ve beklentileri kabul olsun allah sağlık sıhhat versin.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
Kızlar 2018 sonuna doğru yaptırdığımız hormon testi elime geçti ondan sonra yaptirdiklarimi hiç almadım direk doktor söylemişti normal diye sizce normal mi sonuclar
Sağol canım içimi ferahlatın resmenNormal sonuçlar canım adetin 3. Günü zaten progrsteron düşük olur.
Teprikler canım çok sevindim rabbim gönlüne göre versin evladını inşallahmrb kizlar adetime 4 gun var ama dayanamayip test yaptim ve pozitif cikti. hemen sizinle paylasmak istedim
tesekkur ederimTeprikler canım çok sevindim rabbim gönlüne göre versin evladını inşallah
A.slm canım bende de durumlar aynı reglim iki ay gecikti hatta ama tık yok . Boşver dik ben ya .olursa olur musunuz modundayimSelam kızlar nasılsınız?? Ben hala hamile kalamadım kalanlar var mı bakalım durumlar nasıl
Valla ben sağlık sorunlarıyla cebelleştiğim için kadın doğuma yeni sıra geldi femare verdi bakalım ne olucak hala umudum var şuan hiç bi sorun görünmüyo ama hamile de kalamadım morelim çok kötü sosyal hayatımı hiç sormayın gitsin herkesin dilinde sende bebek yokmu çıvdıvıcamA.slm canım bende de durumlar aynı reglim iki ay gecikti hatta ama tık yok . Boşver dik ben ya .olursa olur musunuz modundayim
Rabbim gönlüne göre versin canım benim . Çevre gerçekten psikoloji bozuyor . Çok iyi anlıyorum seni. Ben o yüzden istemiyorum diyoru m yinede mubarekler konuşacak yer arıyor. Benimde sosyal hayatım sıfır . Arkadaşlar im hamile olduğunu duyunca çok kötü oluyorum . Hepsi hamile kaldı ilk üç ayda bende tık yok . Rabbim demek ki bir bildiği var diyip susuyorum . Benimde herşey yolunda tek tüplere bakilmadi . Eşim askere gidecek gitmeden rabbim nasip ederse yüceliği ne diyim . Belki de iyi bir anne olamicam ondan vermiyor . Tek sıkıntım eşim . O baba olsun istiyorum . Olmadı boşanma konusunu açmayı düşünüyorum . Yeterki o duyguyu tatsin.allah var bir gün bile bu konuda uzmedi beniValla ben sağlık sorunlarıyla cebelleştiğim için kadın doğuma yeni sıra geldi femare verdi bakalım ne olucak hala umudum var şuan hiç bi sorun görünmüyo ama hamile de kalamadım morelim çok kötü sosyal hayatımı hiç sormayın gitsin herkesin dilinde sende bebek yokmu çıvdıvıcam
İyiyiz şükür canım 21 haftalık benim minik ama biraz sorunlu plesanta aşağıda biraz kanama yaptı doğuma kadar hep dikkat etmem gerekiyor.sen nasılsınE Ebr111 Elfesya35 beri35 dombili_xl C ceren_men Ruyapolat . N nouvellemariee kızlar nasılsınız bebisler nasıl kaç aylık oldular :)
Dikkat et canım .ben 2 aydır regl olmuyorum . Testte yapmıyorum geçen ay negatifti. Oluruna bıraktım artikİyiyiz şükür canım 21 haftalık benim minik ama biraz sorunlu plesanta aşağıda biraz kanama yaptı doğuma kadar hep dikkat etmem gerekiyor.sen nasılsın
İyiyiz canım, çok teşekkürler, 3 buçuk aylık oldu, kız olacak dedi doktor geçen hafta, siz nasılsınızE Ebr111 Elfesya35 beri35 dombili_xl C ceren_men Ruyapolat . N nouvellemariee kızlar nasılsınız bebisler nasıl kaç aylık oldular :)
İnşallah hayırlı zamanda olur canım Allah büyükDikkat et canım .ben 2 aydır regl olmuyorum . Testte yapmıyorum geçen ay negatifti. Oluruna bıraktım artik