- 16 Ocak 2019
- 490
- 761
- 32
Elbet tabi biz kullar çok sabırsızlık sadece : )Evet hem de deli gibi ağrısıyla geliyor ama bu ay üzülmemeye karar verdim Elbet olacağı bir zaman vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbet tabi biz kullar çok sabırsızlık sadece : )Evet hem de deli gibi ağrısıyla geliyor ama bu ay üzülmemeye karar verdim Elbet olacağı bir zaman vardır
Elbet tabi biz kullar çok sabırsızlık sadece : )
Kader ortaklarımızdan ses gelmiyorGünaydın canlarım bat a az kalan bir kaç üye olcakti naptınız :)
Bence hamilesin sen. Yoksa bu kadar net çıkmazdıBaşardım sonuç böyle sizce durum nedir
Ben bugün sanırım adet oldum. Geliyor bişyler erken oldum 15 olması gerekiyordu. Neyse allahtan erken gelen adet iyiymiş doktor söylemiştiGünaydın canlarım bat a az kalan bir kaç üye olcakti naptınız :)
Bence hamilesin sen. Yoksa bu kadar net çıkmazdı
Baktır canım benim şimdiden tebrikler.Ay inşallah yarın olmazsam bakalım kanda baktıracağım :)
Baktır canım benim şimdiden tebrikler.
Gözün aydın canımBaşardım sonuç böyle sizce durum nedir
Ay gerçekten mi delircem valla sevinçtenGözün aydın canım
Gözünüz aydın olsun tebriklerAy gerçekten mi delircem valla sevinçten
aynen valla . Dipsiz kuyu mübarekler taş at ses gelmesinKader ortaklarımızdan ses gelmiyor
Tebrikler canım çok net çıkmış çizgi iki üç haftalık var galiba sıpaBaşardım sonuç böyle sizce durum nedir
Gözünüz aydın olsun tebrikler
Tebrikler canım çok net çıkmış çizgi iki üç haftalık var galiba sıpa
Çıkar kanda da canım merak etme :)Ay inşallah vardır canım ya kandada çıkarsa bakalım bir yarın geçsinde hala regl olacak gibi hissediyorum :)