Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada esim surekli havuc suyu icti ceviz yedi doktr solemisti idar yolu enfeksiyonm varmisti antibiotik kullandim o ay gebe kaldim bilginiz olsun

Benimde sipariş ettiğim testler gelene kadar hasta olacak gibi hissediyorum galiba bu ay erken olcam :$
Hayır gelmesin gelirse çok kızarım ona :KK70: benim ilk gebelik tecrübemde bu ağrıları hisleri yaşamıştım rahim üstüne ağrı girip girip duruyordu bende adet olacakmışım gibi hissediyordum ama olmamıştım ah maziler maziler:ıslık: belki sende olmazsın :KK28: bende adet zamanı övü testi alıcam ve bayada gebelik testi alıcam bu ay beni batırdı bu testler :KK70:

Hayır gelmesin gelirse çok kızarım ona :KK70: benim ilk gebelik tecrübemde bu ağrıları hisleri yaşamıştım rahim üstüne ağrı girip girip duruyordu bende adet olacakmışım gibi hissediyordum ama olmamıştım ah maziler maziler:ıslık: belki sende olmazsın :KK28: bende adet zamanı övü testi alıcam ve bayada gebelik testi alıcam bu ay beni batırdı bu testler :KK70:

İnternetten al ne alcaksan :KK70: daha ucuz soğan kürüne başlıcam bende hasta olunca

X