Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınInsallalh tez zamanda olur
Hayallerimsin canım naptın
Canısı bugün veremedim kan randevu almam lazımmış yoksa öyle kan veremiyormuşum. Bende yine gebelik testi aldım bakalım akşam yine yapıcam. Sen ne yaptınHayallerimsin canım naptın
Sağlıcakla kucağına al canım . Yat bişy olmaz sonu güzel olacak nasıl olsaKizlar hepinize merhaba bende 3 ay oncesine kadar karamsar bekliodum baya oldu yazamadim cok sukur 3 aylik gebeyim biraz riskim var surekli yatiorm hepinizden mutlu haberler almak dilegiyle
Insllah kuzum aminnn hepimiz alalim inslllahSağlıcakla kucağına al canım . Yat bişy olmaz sonu güzel olacak nasıl olsa
Ben test yaptım çok güzel bir tek çizgim oldu maşllahı var yani öyle kırmızı oldu ki gözüme sokar gibi kısmet önümüzdeki Maçlara bakıcaz artıkInsllah kuzum aminnn hepimiz alalim inslllah
Ben test yaptım çok güzel bir tek çizgim oldu maşllahı var yani öyle kırmızı oldu ki gözüme sokar gibi kısmet önümüzdeki Maçlara bakıcaz artık
Hayır gelmesin gelirse çok kızarım ona benim ilk gebelik tecrübemde bu ağrıları hisleri yaşamıştım rahim üstüne ağrı girip girip duruyordu bende adet olacakmışım gibi hissediyordum ama olmamıştım ah maziler maziler belki sende olmazsın bende adet zamanı övü testi alıcam ve bayada gebelik testi alıcam bu ay beni batırdı bu testlerBenimde sipariş ettiğim testler gelene kadar hasta olacak gibi hissediyorum galiba bu ay erken olcam :$
Hayır gelmesin gelirse çok kızarım ona benim ilk gebelik tecrübemde bu ağrıları hisleri yaşamıştım rahim üstüne ağrı girip girip duruyordu bende adet olacakmışım gibi hissediyordum ama olmamıştım ah maziler maziler belki sende olmazsın bende adet zamanı övü testi alıcam ve bayada gebelik testi alıcam bu ay beni batırdı bu testler
Aynen öyle yapıcam araştırdım biraz tanesi 1 liraya geliyor nerdeyse : ) bende baya kullandım 5 ay ara verdim bu ay yine kullandım. Hadi sana hayırlı gelir inşallahhhİnternetten al ne alcaksan daha ucuz soğan kürüne başlıcam bende hasta olunca
Bende gidemedim canım daha doğrusu sonuç tan korktum desem daha doğru olurCanısı bugün veremedim kan randevu almam lazımmış yoksa öyle kan veremiyormuşum. Bende yine gebelik testi aldım bakalım akşam yine yapıcam. Sen ne yaptın
Kuzum bir site var kapıda ödemeli burda isim söyleye biliyor muyuz acaba.Aynen öyle yapıcam araştırdım biraz tanesi 1 liraya geliyor nerdeyse : ) bende baya kullandım 5 ay ara verdim bu ay yine kullandım. Hadi sana hayırlı gelir inşallahhh
Bilmiyorum ki :/ bilindik bir site ise ben araştırırım.Kuzum bir site var kapıda ödemeli burda isim söyleye biliyor muyuz acaba.
Bende adete kadar yapmıcam zaten en doğal test o çok net gösteriyor sonucuBende gidemedim canım daha doğrusu sonuç tan korktum desem daha doğru olur
Bende adete kadar yapmıcam zaten en doğal test o çok net gösteriyor sonucu