Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyonda çift çizgidensonra hiç çizgi cıkmadı 7 gün sonra falan tekrsr başladım ovulasyon yapamaya

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 37
Yumurtam 12. Gün çatladı yine ovulasyonla gördüm eşitti çizgiler. Yumurtladığım günden 12 gün geçt bugn ikinci çizgi var ama eşit değil daha silik
İkinci yumurtan olabilir belki canım gebelik testi yap yoksa değerlendir bugunde

sanki seninle yazismistik. ozgur beye mi gidiosun
Evet hatırladım şimdi. Yok değiştirdim ben doktorumu. Celal bayar da öğretim üyesi onun dışında da özel muayenehanesi var. Yıldız Uyar Temmuz ayından bu yana ona gidiyorum. Hsg çekti önce, sonra bekledik. Bir ay kiste döndü çatlamayan yumurta, onu yok ettik. Şimdi aşılamaya başladık. 8. Günüm bugün aşılama tedavisinde, yarın kontrolüm var.

Evet hatırladım şimdi. Yok değiştirdim ben doktorumu. Celal bayar da öğretim üyesi onun dışında da özel muayenehanesi var. Yıldız Uyar Temmuz ayından bu yana ona gidiyorum. Hsg çekti önce, sonra bekledik. Bir ay kiste döndü çatlamayan yumurta, onu yok ettik. Şimdi aşılamaya başladık. 8. Günüm bugün aşılama tedavisinde, yarın kontrolüm var.
aa hadi bakalim hayirli olsn cnm

X