Bir Yılbaşı Sorunuda Benden Gelsin O Zaman

Niye sonuca katlanan siz oluyorsunuz, eşiniz katlansin biraz da. Siz onun burnundan getirin.
bilmiyorum biraz da basim agrisin istemiyorum aklimdaki sey oraya gidip elimi hic bir seye surmeyip hepsini sinir edip sonrada cok eglendik dimi diyecegim bakalim yapabilecek miyim bu daha zevkli geliyor

bilmiyorum biraz da basim agrisin istemiyorum aklimdaki sey oraya gidip elimi hic bir seye surmeyip hepsini sinir edip sonrada cok eglendik dimi diyecegim bakalim yapabilecek miyim bu daha zevkli geliyor
Cesaretiniz yok. Çok başınız ağrır daha kusura bakmayın. Yeni okudum zirt pirt bosanacagim diyormuş eşiniz. Bu blofunu elinde patlatin bir gün de görsün diyecegim ama ona da cesaret edemezsiniz sanırım.

Once annesinde yemek yiyecektik sonra eve erkenden cikacaktik yani hem onlarin hem benim gonlum olacakti bir de dusunun pazar gunune program yapmis aksam ablasiyla falan disari cikacakmisiz ben de gitmeyecegim ne hali varsa gorsun

E hani maddi sıkıntılar vardi ? Burdan da anlasiliyor ki adamin ablasina ısrarı kendinin dedigi gibi nezaketen değilmiş. Ben bile hirslandim buradan

Cesaretiniz yok. Çok başınız ağrır daha kusura bakmayın. Yeni okudum zirt pirt bosanacagim diyormuş eşiniz. Bu blofunu elinde patlatin bir gün de görsün diyecegim ama ona da cesaret edemezsiniz sanırım.
Cesaret meselesi degil bu bilmiyorum evli misiniz ama bunlari soylemek disardan herkese kolay gelir emin olun esim bosanacak diye ayaklarina kapanan bir tip degilim blofunude elinde patlattigim olmustur ama oraya gitmemek demek sadece beni hakliyken haksiz duruma düşürür. Esimle olan problemi ailesine yansitmam demek onlarlada ugrasacagim anlamina gelir.

E hani maddi sıkıntılar vardi ? Burdan da anlasiliyor ki adamin ablasina ısrarı kendinin dedigi gibi nezaketen değilmiş. Ben bile hirslandim buradan
Birde beni dusunun. Bu kiskanclik mi oluyor simdi. Vallahi adamdan her gecen gun uzaklasiyorum haberi yok

boşanamadım daha ama ayrı yaşıyorum ailemleyim
ben bu olayın versiyonunu yok tapındığı biat ettiği kızkardeşi yok en yakın arkadaşı yok bilmem nesi defalarca yaşadım ve soğudum
bunca yıl sırf boşanmayayım diye sürdü belki de
eğer boşanmak istemiyorsanız gri çözümlerin yararı yok
ben başta mudahele edemedim bir daha da şans kaçtı elimden

eşim alkollüyken beni cezalandırsaydın süründürseydin bu kadar şımarmazdım demişti bilginize

boşanamadım daha ama ayrı yaşıyorum ailemleyim
ben bu olayın versiyonunu yok tapındığı biat ettiği kızkardeşi yok en yakın arkadaşı yok bilmem nesi defalarca yaşadım ve soğudum
bunca yıl sırf boşanmayayım diye sürdü belki de
eğer boşanmak istemiyorsanız gri çözümlerin yararı yok
ben başta mudahele edemedim bir daha da şans kaçtı elimden

eşim alkollüyken beni cezalandırsaydın süründürseydin bu kadar şımarmazdım demişti bilginize
Peki siz ne yapardiniz gitmez miydiniz

Benim naçizane fikrim gitmenizden yana.Ben olsam giderdim size is mi yaptiriyorlar gitmeden eşinize" ben rahatsizim karnım ağrıyor,midem bulaniyo ama bende gitmek istiyorum" deyin ve gidin bence..Orada da rahatsiz keyifsiz olduğunuzu belirtin sonucta insaniz halden anlarlar herhalde kimse zorla birsey yaptiramaz kimseye.2 tabak kaldirir iyi diilim deyin atın koltuga kendinizi:KK45:Ben gitmem yapmam demekle inatlasirsiniz,uzlaşmacı olmata fayda var bu arada da guzelce işlersiniz onu,bu defa siz yapın istediğini emin olun sizin iyi anlaştığınızı gordugunde kendisi gelip kabul edecek sizin de isteklerinizi.

Erkeklerin inanilmaz hosuna gidiyor eşleriyle ailelerinin anlaşması,ben bunu 1 yıl sonunda anladim.benim esim daha bi farkli yaklasmaya basladi bana ben tavrimi degistirdikten sonra ki hala bir soğukluk var ona rağmen.Deneyin bisi kaybetmezsiniz bence.

Peki siz ne yapardiniz gitmez miydiniz
yani çok doldurmak istemiyorum da sizi
evet gitmezdim ya da kendi aileme giderdim
zaten ailenizle görüşmüyormuş
ve ne yaparsanız atıyorum kredide iki taksit beraber ödenecek ya ou sen boyle ettin şöyle ettin demeyın de
o aya atıyorum hastayım ozel hastanede tetkıklerım yapılacak dıye cıkarın
en pahalı vıtamınlerden kendınıze alın
cezalandırın ben yaptıgı hıcbır sey ıcın cezalandırmadıgım ıcın boyle oldu hep

bir de enişteniz halden anlayabilecek biri mi bu sorunun cevabına göre bir şey önereceğim

Eğer ailelerle vakit geçirilecek ise herkes kendi ailesine gitsin veya aile olarak siz başbaşa çıkın yada her iki aile beraber oldu bu konularda erkeklerin benim ailem demesi de ayrı bir giciklik

yani çok doldurmak istemiyorum da sizi
evet gitmezdim ya da kendi aileme giderdim
zaten ailenizle görüşmüyormuş
ve ne yaparsanız atıyorum kredide iki taksit beraber ödenecek ya ou sen boyle ettin şöyle ettin demeyın de
o aya atıyorum hastayım ozel hastanede tetkıklerım yapılacak dıye cıkarın
en pahalı vıtamınlerden kendınıze alın
cezalandırın ben yaptıgı hıcbır sey ıcın cezalandırmadıgım ıcın boyle oldu hep

bir de enişteniz halden anlayabilecek biri mi bu sorunun cevabına göre bir şey önereceğim
Teyzem bekar yani bosandi diger teyzem annem ananem varmis.

kuzum ShellShock ShellShock

nerede girdiginizin degil de, nasil girdiginizin onemini kesfedin.
basbasa olup da somurtarak yeni yila girmektense, ailesi ile olup da sizinle o ani kahkaha ile gecirmesini tercih edin bence.

inan cok sonra fark ediyorsunuz demek istedigimin onemini. ziyan etmeyin yeni yili.

Cesaret meselesi degil bu bilmiyorum evli misiniz ama bunlari soylemek disardan herkese kolay gelir emin olun esim bosanacak diye ayaklarina kapanan bir tip degilim blofunude elinde patlattigim olmustur ama oraya gitmemek demek sadece beni hakliyken haksiz duruma düşürür. Esimle olan problemi ailesine yansitmam demek onlarlada ugrasacagim anlamina gelir.
Ben fevri bir insanım, bunun kaç katını yapmisimdir herkese. Bir şeyi istemiyorsam yapmam. Kendim yapamayacagim şeyi de kimseye önermem. Yine de siz bilirsiniz tabi ailesi nasil insanlar bilmiyorum. Esimi doldururlar dediginiza göre zaten o kadar iyi değiller galiba.

Onun ailesi tutar onu birde beni kotu yaparlar oyle bir sey desem vallahi ne yapsam sucluyum iyi olsam suclu tavrimi belli etsem suclu ne istiyor bu adam ya vur ensesine al ekmegini bir kadin istiyor sanirim. Benim duygularim yok sanki iyice soguyorum hala ne bir ozur ne bir gonul alma yok
Ay ne zor insanlar ya. Allah yardımcınız olsun

Evet hanimlar salakligima doymarak gittim ailesinin yanina tombala oynuyorduk 1 tlsine bende ilk once benim param yok kim kazanirsa sonra veriyim dedim. İkinciyi oynayacaktik ben oynamicam zaten param yok dedim bu arada esim benim adima veriyomus ben duymadim kayinbabamda ben veriyim senin yerine oyna dedi babam veriyosa oynayim ozaman dedim esim birden dangalak ben veriyorum burda dedi ben sok oldum dangalak mi ? Dedim evet dangalak ben burda veriyorum ben versem oynamayacaksin yani defol gerizekali dedi ben de laflarini aynen iade ediyorum dedim oturma odasina gittim.gorumcemler geldi butun herseyi anlattim tabiki kardeslerini hakli bulup yanlis anlamistir dediler bende dedimki sizin basiniza gelsin ben ozaman goreyim sizi vs dedim. Yani bir kez daha aptalligimi tescilledim

Okuduktan sonra 22. Sayfaya bakabilirsiniz

Öncelikle üst üste konu açıp günlük gibi kullanmak istemezdim burayi ama gerçekten fikirlerinize objektif bakış açılariniza ihtiyacim var. Buradaki yilbasi sorunu konusundan sonra yilbasini kv ile gecirecegim dusuncesi beni darladigi icin esimi aradim ve ben yilbasini disarida gecirmek istiyorum butcemize uygun bir yer bulabiliriz cocuk olmadan bari bir tek yilbasini basbasa gecirelim dedim. (Kv utanmasa ogretmenler gununde bile kutlama yapip bizi cagircak o derece bikkinlik geldi her ozel gunde beraber olmaktan) iste esim de bu teklifime uzuldu maddi acidan sıkıntıya girdik biliyorsun vs dedi. Esimden dolayi bir maddi kriz yasayip kredi cektik ama krediyi bir an once bitirmek icin odemeyi cifter cifter yapiyor bu yuzden sıkısıyoruz. Bende bu ay odemeni cift yapma o zaman dedim yok olmaz vs vs hafif bozulmus bir sekilde kapattik. Ayni gun erken kalkip evde olacagiz diye konusup tatliya bagladik. Hatta dun bana duygu somurusu yapip param olsa ben cikarmaz miyim seni falan dedi bende cok uzuldum.Olay kapandi saniyordum dun ablasina gidene kadar. Esim durup dururken bana dediki simdi cikmiyor muyuz disariya dedi ben sok oldum ve dedimki maddi sıkıntımızdan dolayi o plani iptal etmistik diye hatirliyorum canim dedim . Sonra ablasina dönüp dedi ki canim sen istiyorsan cikalim :KK57: ben bozuldum ama hani sadece laf olsun diye soyledigini dusunuyordum sonra bi baktim bir israr kiyamet sen istiyorsan cikacagiz bak. ablasi yok dedikce sen istiyorsan cikacagiz diye on kez israr etti artik ben bozulmaktan sekil degistirdim . Yani orda beni pasif duruma dusuruyor benim maddi sıkıntımız var lafindan sonra bunu soylemesi sen kimsin ki ablamin sozune bakar gibi bir durum oldu yani. Evde bana duygu somurusu yapan adam benim uzulerek vazgectigim seyi ablasinin iki dudak arasindan cikacak kararina birakti... eve gidene kadar konusmadim sonra diyoki bi kahve icelimm mi bende yap ic dedim noluyo ya falan diyince boyleyken boyle dedim bana bagirmaya basladi ya sen ne kiskanc bir kadinsin ben orda ablamin kabul etmeyecegini bildigim icin israr ettm vs sen cok tehlikelisin diye bagirdi hic bir sey soylemeden odaya gecip yattim uyudum. Sonuc olarak kendimi cok degersiz hissetmeme ragmen ben suclu oldum kiskanc ve tehlikeli oldum. Halbuki keske kiskanclik olsaydi bu duygu ne yazik ki yuregim buz gibi oldu... fikirlerinize ihtiyacim var..
Keske bize anlattiginiz gibi sesinizi yukseltmeden sakince esinize uzuldugunuz noktalari anlatsan. Ses tonu cok onemlidir.

Evet hanimlar salakligima doymarak gittim ailesinin yanina tombala oynuyorduk 1 tlsine bende ilk once benim param yok kim kazanirsa sonra veriyim dedim. İkinciyi oynayacaktik ben oynamicam zaten param yok dedim bu arada esim benim adima veriyomus ben duymadim kayinbabamda ben veriyim senin yerine oyna dedi babam veriyosa oynayim ozaman dedim esim birden dangalak ben veriyorum burda dedi ben sok oldum dangalak mi ? Dedim evet dangalak ben burda veriyorum ben versem oynamayacaksin yani defol gerizekali dedi ben de laflarini aynen iade ediyorum dedim oturma odasina gittim.gorumcemler geldi butun herseyi anlattim tabiki kardeslerini hakli bulup yanlis anlamistir dediler bende dedimki sizin basiniza gelsin ben ozaman goreyim sizi vs dedim. Yani bir kez daha aptalligimi tescilledim

O nasil sozler hemde baskalarinin yaninda. Insan yalnizken bile boyle konusmaz yani. Kesin ve net tavir koyun bence, siz gene gitmissiniz ama esiniz deger bilmez biri sanirim

Back
X