Bir Yılbaşı Sorunuda Benden Gelsin O Zaman

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Okuduktan sonra 22. Sayfaya bakabilirsiniz

Öncelikle üst üste konu açıp günlük gibi kullanmak istemezdim burayi ama gerçekten fikirlerinize objektif bakış açılariniza ihtiyacim var. Buradaki yilbasi sorunu konusundan sonra yilbasini kv ile gecirecegim dusuncesi beni darladigi icin esimi aradim ve ben yilbasini disarida gecirmek istiyorum butcemize uygun bir yer bulabiliriz cocuk olmadan bari bir tek yilbasini basbasa gecirelim dedim. (Kv utanmasa ogretmenler gununde bile kutlama yapip bizi cagircak o derece bikkinlik geldi her ozel gunde beraber olmaktan) iste esim de bu teklifime uzuldu maddi acidan sıkıntıya girdik biliyorsun vs dedi. Esimden dolayi bir maddi kriz yasayip kredi cektik ama krediyi bir an once bitirmek icin odemeyi cifter cifter yapiyor bu yuzden sıkısıyoruz. Bende bu ay odemeni cift yapma o zaman dedim yok olmaz vs vs hafif bozulmus bir sekilde kapattik. Ayni gun erken kalkip evde olacagiz diye konusup tatliya bagladik. Hatta dun bana duygu somurusu yapip param olsa ben cikarmaz miyim seni falan dedi bende cok uzuldum.Olay kapandi saniyordum dun ablasina gidene kadar. Esim durup dururken bana dediki simdi cikmiyor muyuz disariya dedi ben sok oldum ve dedimki maddi sıkıntımızdan dolayi o plani iptal etmistik diye hatirliyorum canim dedim . Sonra ablasina dönüp dedi ki canim sen istiyorsan cikalim :KK57: ben bozuldum ama hani sadece laf olsun diye soyledigini dusunuyordum sonra bi baktim bir israr kiyamet sen istiyorsan cikacagiz bak. ablasi yok dedikce sen istiyorsan cikacagiz diye on kez israr etti artik ben bozulmaktan sekil degistirdim . Yani orda beni pasif duruma dusuruyor benim maddi sıkıntımız var lafindan sonra bunu soylemesi sen kimsin ki ablamin sozune bakar gibi bir durum oldu yani. Evde bana duygu somurusu yapan adam benim uzulerek vazgectigim seyi ablasinin iki dudak arasindan cikacak kararina birakti... eve gidene kadar konusmadim sonra diyoki bi kahve icelimm mi bende yap ic dedim noluyo ya falan diyince boyleyken boyle dedim bana bagirmaya basladi ya sen ne kiskanc bir kadinsin ben orda ablamin kabul etmeyecegini bildigim icin israr ettm vs sen cok tehlikelisin diye bagirdi hic bir sey soylemeden odaya gecip yattim uyudum. Sonuc olarak kendimi cok degersiz hissetmeme ragmen ben suclu oldum kiskanc ve tehlikeli oldum. Halbuki keske kiskanclik olsaydi bu duygu ne yazik ki yuregim buz gibi oldu... fikirlerinize ihtiyacim var..

Son düzenleme:
Eşin ne yapmaya calışıyor belli degil , sen en iyisi yılbası kutlama boyle bi eşle canım.
Bende istemiyorum kutlamak falan ama gitmesem bir ton laf konusurlar eminim hatta bosanmaya bile götürür isi hos benim isime gelir hazir bukadar sogumusken

bence uzun bir süre tavır alın,hatasını anlasın. ne saçmasapan davranmış,bir de üste çıkmış. sen çok tehlikelisin kadar da iğrenç bir cümle yok. resmen üste çıkma çabası.siz haklısınız

eşin hatalı aranızda konuşulup sonuca bağlanmış bir durumu değiştirmek üzerine bir konuşma yapmış ablasıyla.. ancak ablayı takdir ettim sizin konuşmuştuk maddi durumdan çıkmayacağız ya lafınızın üstüne o kadar ısrar kıyamete sizi ezip kabul etmemiş..
eşinin ikinci hatasıda eğer çıksaydınız zaten başbabaşa gitmek istememişmiydin ?

Haklısın ve sabırlısın. Asıl tehlikeli olan kendi ki samimiyetsizce nasılsa kabul etmez diye teklif ettim demiş.
Ki kanaatimce bu yalan, ablası kabul etse giderdi. Sonra da ablam o benim derdi.
Evde kalın, sıradan bir gün olarak geçirin..

Bende istemiyorum kutlamak falan ama gitmesem bir ton laf konusurlar eminim hatta bosanmaya bile götürür isi hos benim isime gelir hazir bukadar sogumusken
Ne kadar süredir evlisin haklısın canım bende Annemlerde bir yılbaşı yapamadın 6 sene oldu evleneli hep kızkardeşindeydik kaynanam dul hatta evlendim 2 ay sonra kasım29 kayınpederim vefat etti 1 ay sonra kayınvalidem kızında yılbaşı yaptı damat dışarda gezdirdi 12de.. Ve ondan sonraki 3 yıl görümcemde kutladık beyimizi gece 12den sonra aileme götürdüm iş işten geçtikten sonra annem onca hazırlık yapmış üzülmüş suratından anladım ben sinir olmuş şekilde.. Yaa bir senede benim ailemle geçirsene be adam ben saksıda büyümedim ya.. Utanmadan suratta yaparlar yani neden kaldırdık ama empati sıfır bu kızında ailesi var demek yok..
Bu sene evimdeyim bebeğim var kimseyle konuşmuyorum eşim tarafından annemlerde eşime kırgın affetmiyolar ki haklılar.. Doğum sonrası eve geldik 2 güne kaynana cadısı oğlunu anneme şişirdi ağza alınmıcak lafla söyletti.. 40 ım çıkmadan eşim evi terketti boşancakmış ki biz evlat için çok koşturduk allah nasip etti ama adam dağıttı kendini.. Kızkardeşlerimin namusuna laf demeler falan en son o kendi ailesine ben kendi aileme gidiyoruz.. Kaynanam olaki evime gelirse dövceö haketti artık 9 ay riskli gebeliğim bilip biri yardıma gelmedi annemler hep koştu kaynanam etrafa gelin hamileyken oğluma kadınlık yapmadı diye özelimi yaydı herkese tüm köylüsüne...çocuk mı doğurdun oldum sütğm kesildi.. Ben bu kadını dövmeyimde artık ne yapayım tak dedim.. Yüzünede dedim eşimede dedim madem boşuycak inceldiği yerden kopcak..

bence uzun bir süre tavır alın,hatasını anlasın. ne saçmasapan davranmış,bir de üste çıkmış. sen çok tehlikelisin kadar da iğrenç bir cümle yok. resmen üste çıkma çabası.siz haklısınız
Bende oyle dusundum yani orda ona karsi bagirip cagirsam yaygara koparsam derim ki hakli. Eve gelince iki medeni insan. Gibi konusalim kirginligimi anlasin istedim yanildim

İnanin hatasini anlasin diye soguk davranmayacagim gercekten icimden onunla ilgili hicbir sey gelmiyor...
Sen haklısın insan birden buz oluyo bişey yapmak gelmiyo içinden.. Birde aileye ayrı eşe ayrı davranılınca bende çok yaşadım şu an bile aynı evdeyim ama bebeğimle bırakıp gittiği günleri o unuttu ama ben unutmadım.. Çocuğum büyürken bir daha böyle bişey yapsın geri dönüşü olmuycak söyledim.. Bebeğim 37 günlüktü benim bizi bırakıp gittiğinde ben yalayıp yutmadım unutmadım dua etsin oğluma

eşin hatalı aranızda konuşulup sonuca bağlanmış bir durumu değiştirmek üzerine bir konuşma yapmış ablasıyla.. ancak ablayı takdir ettim sizin konuşmuştuk maddi durumdan çıkmayacağız ya lafınızın üstüne o kadar ısrar kıyamete sizi ezip kabul etmemiş..
eşinin ikinci hatasıda eğer çıksaydınız zaten başbabaşa gitmek istememişmiydin ?
Aslinda biz bu plani ablasi enistesi ben ve esim yaptik bunu ben istemedim. Adam ailesi olmadan wc cikmicak o derece. Bende evde gecirmekten iyidir diyerek plani kabul ettim sonra ablasi gil maddiyattan dolayi siz gidin diyince esim de kivirdi bizde gitmekten vazgecmis olduk.... ablas cok naiftir zaten kiskanmam soz konusu bile olamaz kendi ablam gibi severim

Haklısın ve sabırlısın. Asıl tehlikeli olan kendi ki samimiyetsizce nasılsa kabul etmez diye teklif ettim demiş.
Ki kanaatimce bu yalan, ablası kabul etse giderdi. Sonra da ablam o benim derdi.
Evde kalın, sıradan bir gün olarak geçirin..
Bende oyle dusunuyorum ablasi kabul etse gitmek isterdi ama ablasi kabul etseydi ben gitmeyecektim. Adam beni uzmekten kirmaktan cekinmezken ailesi icin beni paramparca ediyor. Annesine gitmesem olay iyice buyur ama inanin evde uyumak beni daha iyi hissettirir

bence surat asmasan iyiymiş canım ya, bazen herkes yapıyor onu, yani nezaketen kabul edililmeyeceğini bile bile teklif, ablasının gönlünü almış oldu orda, amacı oydu ona ulaştı, aslında durumun seninle bi alakalası yoktu...

ay bu yılbaşını beraber kutlama ısrarı kaynananın saçma ama, insanları özel günlerde bir rahat bırakmıyorlar, zaten büyükler için bayramlar anneler günü falan var, bırakında yılbaşında darlamayın çocuklarnızı yani
bence kendinizi bu kadar sıkmayın kredi ödemesini tek yapıp dışarı çıkın, maddi olarak çok sıktığınız zaman kendinizi emin ol bu ilişkinize de yansıyor, çıkamazsanız o zaman bi avm ye gidip, sinemaya giderseniz yemek yersiniz, insanların telaşını seyreder, 10 da eve gelir bi kaç bişey içer, evde kendi eğlencenize bakar yatar uyursunuz yani.... millete çay meyve servisi yapmaktan eğlenceli yani:KK53:

Back
X