- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Değil maalesef. Gösterinin ne olduğunu da henüz bilmiyor. Hayal edip fikir belirtmesi mümkün değil pek.
Uzman değil anneyim..
Belli etmese de etkilenir gerek yok gitmesine diyorum..
Sonuçta arkadaşları ile birlikte çalışıyor, ama temeldeki problemi yüzünden olaydan kopuyor. Devamını getiremiyor.
Arkadaşlarını aynı kıyafetler içinde heyecanlı görüp sahnede de izlerse olumsuz etkilenir...diyorum ben.
Kusura bakmayın biraz salağım bu konuda onun için soruyorum: Gösteri derken ufak bir oyundan mı bahsediyorsunuz yoksa kısa kısa çeşitli gösteriler mi? Oğlunuz kaç yaşında? Ufak bir rolü de olsa olamaz mı bunda? Bence ne olursa olsun yapması lazım. Ben de hiperaktif, otizmli çocuklarla da çalışıyorum ve hiçbir etkinlikten geri bırakmıyoruz ne olursa olsun. En ufak şeyde bile mutlu oluyorlar.
Oyun bozuluyor diye bir cocugun etkinlige katilimini engelleyemezler. oglunuzun oyun hakkindaki tepkisine gore ve provalarda mutlu mu buna bakarak katilmasini saglayin bence
gitsin bence
niye orada değilim diye üzülürse de sebebini açıklarsınız
Çocuğum yok çocuk psikolojisi üzerine birşey de okumadım buyuzden 'sen ne anlarsin' diye fircalayacaklar olabilirama buradaki bir çok annenin çocukları herseyden, herkesten korumaya çalıştığını görüyorum. Bu şekilde devamlı üzülmemesi için ugrasilmasi ne kadar sağlıklı bilemedim. Dünya bambaşka biyer, tabi ki çocuk yaşta kırıp dökmemek lazım ama şuncacık şeylerle de yıkılmaması lazım.
Dediğim gibi çok anlamam ama çocukken gösteriye cikamadigim olmustu bı defa üstelik kendi isteksizligimden değil begenilmemekten.çok üzülmüştüm ama devam ettim diğer gösterilere çıkmıştım. Ben de baya içine kapaniktim çocukken.
Hani zorbalık yapılıyorsa, öğretmeni beğenmedigi icin grup dışı olsa bir nebze anlarım hatta müdahale edilmeli ama sırf kendi isteksizliginden bu durum oluyorsa gitmeli ve görmeli belki.
Teşekkür ederim fikriniz için. Ben de annelik hislerim yüzünden çok kararsız kalıyorum zaten.
Ya ben anlamıyorum hiçbir şey yapamasa ne olur
Bu okullar bi acayip
Gösteride her şey kusursuz olmasa ne olur yani
Önemli olan eğlenmeleri değil mi
Şimdi bu çocuklar 6-7-8 yaş civarı olsaydı ve siz benzer sebepten gösterileri izlemesini engelleseydiniz, okulda arkadaşlarının ballandırarak anlatışını duyup çok üzülebilirdi.
O zaman öğretmene "siz de ona başka görev verin" derdiniz.
Ki aslında bu gösteri için de var bu hakkınız.
Ama daha bu konuda fikir beyan edemeyecek kadar küçükler belli ki. Yani en temizi hiç oraya götürmemek bence..
Demek ki eglenceli bulmuyor bence izlerken de sıkılır :)Oğlum ilgisiz provalara. Karne etkinliğinde de öyle çok istekli bir katılım sağlammıştı. Parka gidelim diye tutturmuştu :) benimle mutlu sadece.
okulun yaklasımında hata yokmu ya ? bu konuda bır bılgım yok ama velı aday adayı olarak sahsen cocugunuza mutlaka bır rol bulunabılırdı
ornegın ılla arı maya olup basrol vızlamasına gerek yok kı oglunuzu oyunun ıcıne katmalılar cicek olur durur bocek olur zıplar bırsey bulunurdu resmen dışlıyorlar ben kesınlıkle oglunuz uzulur dıye dusunuyorum
Demek ki eglenceli bulmuyor bence izlerken de sıkılır :)
Daha üç buçuk yaşında bir minnak :) ben de gitmemekten yanayım sanki.
Aslında korumaya çalışmıyorum. Oğlum kendini cümleler ile ifade etmeyen, lüzumlu konular hakkında gayet net konuşan ama mevzu hisleri söylemeye gelince asla konuşmayan bir çocuk. Dolayısıyla ne hissettiğini anlamam için dikkatli bir şekilde gözlemlemem gerekiyor. Elbette hayatı boyunca atlatamadığı bir travma Yaşamaz katılmazsa ancak saatler süren gösteriyi izlerken ne hisseder bilemiyorum. Çünkü söylemez ne hissettiğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?