• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yıl oldu evlenmiş. İki gün önce takip atıp geri çekti eski sevgilim. Napmaya calısıyor sizce. Fotoğraf attı sen de at vs dedi. Sonra karısının msj

Bir yıl oldu evlenmiş. İki gün önce takip atıp geri çekti eski sevgilim. Napmaya calısıyor sizce. Fotoğraf attı sen de at vs dedi. Sonra karısının msjları görmesinden korkuyor vs ben de engelledim
İkili hayat yaşamak istiyor ne olacak?

Bu hayattan kötülüğü mü öğrenmem lazım. Düzgün konuşun benimle. Evli bi adamın exine yazması bana normal gelmiyo. Siz sorgulayın kendinizi.
Kötülüğü öğrenmeniz lazım ki kimse kötülük edemesin size. Normal değil evli adamın kadın peşinde koşması ama gerçek. Hayat kadar gerçek. Doğru değil, ahlaki değil ama gerçek.

Ne duymak istiyorsun neden diye sorarken. Seni sevdiğini unutamadığını mı 🥲

Üzgünüm adam karaktersiz şeref yoksunu. Karısını aldatmaya çalışıyor. Sana kolay ulaşabileceğini düşündüğü için seni seçti.
Mutlu olmasını istemiyorum. Beni de zamanında çok üzdü.

Bu hayattan kötülüğü mü öğrenmem lazım. Düzgün konuşun benimle. Evli bi adamın exine yazması bana normal gelmiyo. Siz sorgulayın kendinizi.
arkadas dogru diyo bacim neyini yanlis anladin ikinizi birden idare ediyo adam gormuyonmu karsilik verme yani onu demek istemis

Zaten Katibin Ruhu Katibin Ruhu da normal dememiş.
Anormal olduğunu anlamanız için 27 sene yaşamışsınız ama yine de konu açıp ne yapmaya çalışıyor diye sormuşsunuz?

Ne yapmaya çalıştığı ile ilgili kaç ihtimal var ? Hanım evde dursun, bir de metres fena olmaz diyor? Kendinize bunu layık görmeyip engellemişsiniz işte 🤷🏻‍♀️

Back