- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
- Konu Sahibi selencccxxx
-
Ezik, karakteri oturmamış bi kocası varsa dayanır sanırım ancakYa bırak şunu bütün yorumları aynı cehalet akıyor. Kendi eşinin ailesine bile arayamaz evime gelemezler eşim gitti mi ixinlerde şu kadar saat kalmak zorunda evde kavga çıkarır diye yorumlarını hatırlıyorum. Kendisi evlilikten bi haber eşine tasma takıp tapuyu aldım kafasında bir üye böylelerine kimse dayanamaz kocası nasıl dayanıyorsa
Ya bırak şunu bütün yorumları aynı cehalet akıyor. Kendi eşinin ailesine bile arayamaz evime gelemezler eşim gitti mi ixinlerde şu kadar saat kalmak zorunda evde kavga çıkarır diye yorumlarını hatırlıyorum. Kendisi evlilikten bi haber eşine tasma takıp tapuyu aldım kafasında bir üye böylelerine kimse dayanamaz kocası nasıl dayanıyorsa
Adamda IQ düşüklüğü var belli ki yoksa bu tarz biriyle evlenmek akıl işi değilEzik, karakteri oturmamış bi kocası varsa dayanır sanırım ancak
Hani şu oluyor ya kılıbık gibi karısının sözünden çıkamayan tipler
Bkz: çocuklar duymasın selami gibi
Herkesten iliski tavsiyesi almamak..belli ki ilsikileri göz seviyede degil. Sahsen tercih etmezdim böyle
Şu yorumundan sonra nasıl bir insan olduğunu anladım bende diyorum nerden tanıdık geliyor.ama
amann su zamanda para en cok lazım olan sey birak o altın size kalsın yag seker alırsın farzet yani ay sonu gelmez sacmalama ömrü bukarmıs de kocana ben bebegımı riske sokamam de dag köyünde karadenizde ne isin var bosssver
Şimdi gelir hepimizi eşimizin kölesi olmakla suçlar
Az çok tahmin edebiliyorum gelince bize neler yazacağını
Ne köleliğimiz ne ezikliğimiz kalacak
İ
Şu yorumundan sonra nasıl bir insan olduğunu anladım bende diyorum nerden tanıdık geliyor.
Onun nasıl bir evliliği yürütmeye çalıştığını konularından bilenler bilir.Kavgada bel altı vurmak, bir insanı kışkırtmak hangi ilişkide doğru ki zaten?
Ki burada söz konusu olan eşimiz
Bir de kışkırtılınca ne tepki vereceği de belirsiz
İçinde saygı olmayan, bir tarafın diğerini bastırmaya çalıştığı ilişkiler bana hiç sağlıklı gelmiyor
Şimdi gelir hepimizi eşimizin kölesi olmakla suçlar
Az çok tahmin edebiliyorum gelince bize neler yazacağını
Ne köleliğimiz ne ezikliğimiz kalacak
Çocuktan yemek kıskanmak neden?O kadar kötüyüm ki yalnız başıma yattığım yatak odamdan yazıyorum bu konuyu , yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim. Görümcemin sadece benim yakaladığım eşime karşı arkamdan konuştuğu iki kere oldu kısacık evlilik sürecimde. Bugün görümcemler (gezmek sonrası)bizden anahtar almak için kapıdan uğrayacaklardı eşim yaptığım yemekten görümcemin çocuklarına vermemi istedi ben de : ablan bize hiçbir şey yapmıyor gelin yemeğine dahi almadı deyince kıyamet koptu bu evden artık annene bir şey veremezsin diye ( annem çalıştığım için her gün yemek yolluyor ) konu elindeki telefonu ben aldımdan boşanmaya kadar gitti çok kötüyüm her gün bir kavga bir huzursuzluk , düzeltmeye mi çalışmalıyım bilmiyorum annem üzülür diye ona anlatamıyorum ilk zamanlar böyle sonra yoluna girer mi yoksa daha kı kötüye gider şimdiden böyleyse ?
Ay di mi ama ya? Biz doğal beslenmeye özen gösteriyoruz, gittiğimiz köylerden fazlaca alırız dayanacak şeyleri, ben eşime taze taze yensin, sizinkilere de verelim derim hemen bölerim. Bizim evde eşim daha çok bana bunu da verme artık her aldığımızdan veriyorsun derGörümcemden nefret bile etsem utanırım "yemek vermem" demeye. Eşim de "annene birşey verme" demeye utanır.
1 yıl bu kadar yüz-göz olmak için kısa bir süre.
Ahahaha ben sadece sizin yorumlardan, bahsettiğiniz kişinin limoncu olduğunu anladım, yanılmamışımİ
Şu yorumundan sonra nasıl bir insan olduğunu anladım bende diyorum nerden tanıdık geliyor.
Ben yorumlarını biliyordum nickini unutmuşum arada aynı benzer isimler oluyor bakınca direk çözdüm kim olduğunuAhahaha ben sadece siz yorumlardan, bahsettiğiniz kişinin limoncu olduğunu anladım, yanılmamışım
Kalbindeki irini akıta akıta bitiremedi.Her yorumundan midem bulanıyor bu kadar kötü olunmazBu nasıl tavsiyeler Allah aşkına?
Korkunçsunuz
Kesinlike katılıyorum.Ay di mi ama ya? Biz doğal beslenmeye özen gösteriyoruz, gittiğimiz köylerden fazlaca alırız dayanacak şeyleri, ben eşime taze taze yensin, sizinkilere de verelim derim hemen bölerim. Bizim evde eşim daha çok bana bunu da verme artık her aldığımızdan veriyorsun dersağolsun o da benim ailemi gözetir oldu bi zaman sonra. Bir insanı, ki bu eşiniz veya çocuğunuz bile olsa tavırlarınız ve yaklaşımınızla ya kazanır veya kaybedersiniz.
Yemekten tartışma çıkarmak bana çok utanç verici geliyor.
Hım daha aynı eve girmeden boşandılarsa iyiki girmemişler o eve diyelim o zaman. Peki siz neden gitmedinz Bi davranışından Bi sözünden ötürü mü?Vallahi eksiği var, fazlası yok yazdığımın.
İsterseniz mesajda anlatabilirim, burada detaylandırıp ifşa olmak istemem.
Ben evine gitmediğim için düğününde istememiş beni, bayramda da annemin evine gitmemi istememiş.
Erkek kardeşimle kavga etmişler bu yüzden, boşandılar düğüne 2 hafta kala.
Beraber evli hayatı yaşadılar nikahlarını erken yapmışlardı.Hım daha aynı eve girmeden boşandılarsa iyiki girmemişler o eve diyelim o zaman. Peki siz neden gitmedinz Bi davranışından Bi sözünden ötürü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?