Bir yavru kedi meselesi

Aa bunu bilmiyordum. Biz normal ilaçladik. Birde bizden öncekiler köpek beslenirler sanırım eşyaları vardı ordan da pire olabilir değil mi? Ya iyice kazıp kendimiz yapacagiz ya da ilaçlama şirketi ile konuşmak lazım o zaman.

Yarın ilk isim leğen ve kum almak olacak insallah

Teşekkür ederim.

Dişi malesef

Veterinerden pire damlasi alin. Damlatin. Yalniz mutlaka veterinerden alin. Petshoptan alinan damla eceli olabilir.
Kediler kakalarini yapinca gomerler genelde. Eger cok yavruysa gommeyi henuz öğrenmemis olabilir yakinda öğrenecektir.

Amme hizmeti olarak ic parazit damlasida alir damlatirsaniz ensesine sevaba girersiniz.

Eğer çim değilse toprağın güzelce ilaçlanması daha iyi olur. Köpek eşyalarından da gelebilir. Benim kızım komşumun verdiği kedi evi nedeniyle (tam emin değilim gene de) pirelenmişti. Pire tasması taktık, iç dış parazit yaptırdık geçti bitti. Pirelenmesin istiyorsanız pire tasması iyi seçenek ama sokak kedisi olduğu için olmaz. Alışamaz, sokak kedileri de zarar verebilir vs.

Bahçeye kum koyabilirsiniz, muhtemelen içgüdüsel olarak kuma yapmaya başlar. Eğer koyduğunuz kuma yapmazsa da bahçeye yaptığı kakasını alıp kumun içine koyun, bir dahakine kumuna yapacaktır

Yok yahu 50 60 lira burada.
Masraf tutmaz korkma canım.

Veterinerine göre değişiyor mu bilmiyorum ama ben 1 seneyi biraz geçti tel gözü açılmamış yavru kedi götürmüştüm hem krem verdi bana hem muayeneye 30 lira aldı bana uygun geldi. 2 ay olmadi yaralı yavru güvercin içinse başka bir veteriner yine 30 lira aldı. Bana sokaktan getirdiğimiz canlar için az alıyorlar gibi geliyor. Musallat oldu falan da hiç hoş değil belki siz evi almadan önce annesi oralarda yaşıyordu oralarda doğdu falan.

Yok bacım ya pire damlasını sen al eczaneden ensesine damlat.iç parazit için sadece veterinere götürmelisin oda cok para degl kısacası evinize tam tersi bereket getirir o yavrucak Allah kat kat fazlasını verir

Kakası normal mi yoksa ishal gibi mi? Bu da kokuyu etkiler ve kaka çok önemlidir kedinin sağlık göstergesi açısından.
Eğer ishalse hemen veterinere gidin, tedavisi kolay olmasına rağmen malesef dikkat edilmeyince-farkedilmeyince ölümcül olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…