- 13 Ağustos 2009
- 3.609
- 15.027
:)))Sizin ne düşündüğünüz çok umrumda değil acikcasi. İyi aksamlar.
Siz kum alın, bahçede bir köşeye bir leğene koyun. Sonra kediyi alın kumun üzerine koyun. Ön patilerinden biriyle kazıma işareti yapın. Hemen öğrenir. O kum dışında yapmaz kolay kolay.
bir de bahçeyi öylece ilaçlamakla olacak iş değil o. toprağın İyice ilaçlanması lazım. Kazılıp vs yapılıyor çok kötü durumlarda.Veterinerimiz öyle demişti. (Yan bahçeden toprak almıştık bitkiler için, o topraktan kedilerimiz pirelendi)
İnce taneli Kum ve kum kabı alın kediyi içine koyun ön patileriyle kumu eşeletin hemen öğrenir kendi kumuna yapar veterinerde ense damlası var bir hafta önce 40₺ almıştım tam olarak damlatılması gereken yerini öğrenin kendiniz uygulayın mağkul oluyor
Hayır aşi değil zaten enseye damla ağza hap 70 tl verdim ben kızım için yeni ikisi bir aradasu anda bebek olduğundan hep oynama modunda bir kac aya nasil sakinleşir görürsünüz dişi değildir inş. hos onuda belediye kısırlaştırıyor 8 ayliktan sonra icretsiz
Veterinerden pire damlasi alin. Damlatin. Yalniz mutlaka veterinerden alin. Petshoptan alinan damla eceli olabilir.Hanımlar merhaba
Konunun yeri burası mi bilemiyorum ama acil çözüm bulmam gereken bir konu var. Bahçeli müstakil bir ev aldık çok şükür hep istiyordum. Zaten ev alacaktık Corona da iyice gözümüzü açtı rabbim de kısmet etti bahçeli ev aldık. Çocuklar için çok iyi oldu. Yanlız bahçeli ev öyle filmlerde mi gibi olmuyormuş sineginden piresine kadar her türlü böcek mevcuttu geldiğimizde. İlacladik temizledik bakım yaptık daha iyi şimdi.
Yanlız bahçeye musallat olan yavru bir kedi var. Çok sevimli çocuklarda çok sevdi oynuyorlar besliyorlar. Asla gitmiyor bahçeden. Eve yerelsmek gibi bir kaç tesebbusu oldu ama eve giremeyeceğini anladı şimdi bahçeden ayrilmiyor. Çocuklar çok mutlu ama hesapta olmayan birşey bu kedinin piresi ve kakası var ☹ Bahçeye kakasını yapıyor ve kokuyor. Kum gibi birşey alsak tuvaletini ona yapması gerektiğini kavrayabilir mi? Ya da bahçe içine ihtiyaç gidermemesi gerektiğini öğrenebilir mi ☹Ve pire için ne yapabilirim. Eve bile geliyor çocuklarla pireler. Veterinere götürsem çok masraf olur mu? Ev borcu ve coronadan dolayı işsizlik zaten belimizi büktü. Mutlaka deneyimi olan vardır yardım ederseniz sevinirim.
Aa bunu bilmiyordum. Biz normal ilaçladik. Birde bizden öncekiler köpek beslenirler sanırım eşyaları vardı ordan da pire olabilir değil mi? Ya iyice kazıp kendimiz yapacagiz ya da ilaçlama şirketi ile konuşmak lazım o zaman.
Yarın ilk isim leğen ve kum almak olacak insallah
Bahçeye kum koyabilirsiniz, muhtemelen içgüdüsel olarak kuma yapmaya başlar. Eğer koyduğunuz kuma yapmazsa da bahçeye yaptığı kakasını alıp kumun içine koyun, bir dahakine kumuna yapacaktırHanımlar merhaba
Konunun yeri burası mi bilemiyorum ama acil çözüm bulmam gereken bir konu var. Bahçeli müstakil bir ev aldık çok şükür hep istiyordum. Zaten ev alacaktık Corona da iyice gözümüzü açtı rabbim de kısmet etti bahçeli ev aldık. Çocuklar için çok iyi oldu. Yanlız bahçeli ev öyle filmlerde mi gibi olmuyormuş sineginden piresine kadar her türlü böcek mevcuttu geldiğimizde. İlacladik temizledik bakım yaptık daha iyi şimdi.
Yanlız bahçeye musallat olan yavru bir kedi var. Çok sevimli çocuklarda çok sevdi oynuyorlar besliyorlar. Asla gitmiyor bahçeden. Eve yerelsmek gibi bir kaç tesebbusu oldu ama eve giremeyeceğini anladı şimdi bahçeden ayrilmiyor. Çocuklar çok mutlu ama hesapta olmayan birşey bu kedinin piresi ve kakası varBahçeye kakasını yapıyor ve kokuyor. Kum gibi birşey alsak tuvaletini ona yapması gerektiğini kavrayabilir mi? Ya da bahçe içine ihtiyaç gidermemesi gerektiğini öğrenebilir mi Ve pire için ne yapabilirim. Eve bile geliyor çocuklarla pireler. Veterinere götürsem çok masraf olur mu? Ev borcu ve coronadan dolayı işsizlik zaten belimizi büktü. Mutlaka deneyimi olan vardır yardım ederseniz sevinirim.
Kötü anlamda demedim onu. Gece asla uyumuyor sinekliklere tırmanıyor cami tiktikliyor bahçede birşeyler deviriyor değişik bir hayvan ☺ şimdiden neşe getirdi çok sevdik ama tuvaletine çözüm bulmam lazm. Kedi besleyenler bana parazit aşılarının 300-400 civarı oldugunu soylemisti eğer dediğiniz gibiyse hemen yaptıracağım.
Kediler kuma bayılır. Mutlaka kuma yaapr tuvaletini. Alıp birkaç kere üstüne koysanız alışıyor en bebeği bile.
Pire konusuna gelirsek ense damlası satılıyor.ensesine damlatiyorsun gidiyor pireler. Pahalli bir şey değil. Ama hep sokakta yaşarsa bulaşın önüne geçemezsiniz. Çünkü eski pireler gittikçe yenisi gelir. Pire de denmez aslında,bit gibi kedilerinki. Ve onlara zarar. İnsana geçmiyor ki.
Benim kedim de ev kedisi oldugu halde bazen bocekleniyor. Oturuyorum dizime,çıt çıt öldürüyorum. İlginç bir haz veriyor
[/QUOTE
Benimde kardesim sokakta yavru kedi bulup eve getirmisti 2 sene once annem ilk istemedi evde nasil bakicam vs sonra oyle alistiki dediginiz gbi bitlerini kucagina alip kiriyordu sabahlari annemin yanına gidip uyandiriyordu babam eve elinde posetle gelse ilk onlari kurcaliyordu ne getirdi diye degisik kediler yaannem sonra baskasina vermek zorunda kaldi hala resimlerine baktikca agliyor
Yok bacım ya pire damlasını sen al eczaneden ensesine damlat.iç parazit için sadece veterinere götürmelisin oda cok para degl kısacası evinize tam tersi bereket getirir o yavrucak Allah kat kat fazlasını verirHanımlar merhaba
Yanlız bahçeye musallat olan yavru bir kedi var. Çok sevimli çocuklarda çok sevdi oynuyorlar besliyorlar. Asla gitmiyor bahçeden. Eve yerelsmek gibi bir kaç tesebbusu oldu ama eve giremeyeceğini anladı şimdi bahçeden ayrilmiyor. Çocuklar çok mutlu ama hesapta olmayan birşey bu kedinin piresi ve kakası var ☹ Bahçeye kakasını yapıyor ve kokuyor. Kum gibi birşey alsak tuvaletini ona yapması gerektiğini kavrayabilir mi? Ya da bahçe içine ihtiyaç gidermemesi gerektiğini öğrenebilir mi ☹Ve pire için ne yapabilirim. Eve bile geliyor çocuklarla pireler. Veterinere götürsem çok masraf olur mu? Ev borcu ve coronadan dolayı işsizlik zaten belimizi büktü. Mutlaka deneyimi olan vardır yardım ederseniz sevinirim.