Oy kıyamam ben ona, sakın atmayın inanın size daha da bereket getirir borcun nasıl azaldığını bilmezsiniz anlamazsınız bile. Pire için veterinere ense damlası yaptırmanız gerek, o zaman kesilir ama şu da var kedideki pire insana geçmez, insana geçse bile yaşamaz ölür. Sizin bahsettiğiniz kum (toz) piresi muhtemelen ve kediciğe de geçmiş. Bahçeyi ilaçlatmalısınız yavruyu korunaklı bir yere alıp. Kakasını da kapatmayı öğrenir büyüdükçe, o zamana kadar kum koyabilirsiniz.
kediler eşeleyebilecekleri toprak bulursa mutlaka dışkısını gömer.Hanımlar merhaba
Konunun yeri burası mi bilemiyorum ama acil çözüm bulmam gereken bir konu var. Bahçeli müstakil bir ev aldık çok şükür hep istiyordum. Zaten ev alacaktık Corona da iyice gözümüzü açtı rabbim de kısmet etti bahçeli ev aldık. Çocuklar için çok iyi oldu. Yanlız bahçeli ev öyle filmlerde mi gibi olmuyormuş sineginden piresine kadar her türlü böcek mevcuttu geldiğimizde. İlacladik temizledik bakım yaptık daha iyi şimdi.
Yanlız bahçeye musallat olan yavru bir kedi var. Çok sevimli çocuklarda çok sevdi oynuyorlar besliyorlar. Asla gitmiyor bahçeden. Eve yerelsmek gibi bir kaç tesebbusu oldu ama eve giremeyeceğini anladı şimdi bahçeden ayrilmiyor. Çocuklar çok mutlu ama hesapta olmayan birşey bu kedinin piresi ve kakası var ☹ Bahçeye kakasını yapıyor ve kokuyor. Kum gibi birşey alsak tuvaletini ona yapması gerektiğini kavrayabilir mi? Ya da bahçe içine ihtiyaç gidermemesi gerektiğini öğrenebilir mi ☹Ve pire için ne yapabilirim. Eve bile geliyor çocuklarla pireler. Veterinere götürsem çok masraf olur mu? Ev borcu ve coronadan dolayı işsizlik zaten belimizi büktü. Mutlaka deneyimi olan vardır yardım ederseniz sevinirim.
İç dış parazit aşırı yaptırmalısınız pire için. İki üç ayda bir yaptırırsanız sıkıntı olmaz. 80 90 TL civarı
Kediler içgüdüsel olarak kuma yapıyorlar ve üzerini kapatıyorlar. Ama tüm bahçe kum iken ayrica kuma alışır mi bilemedim ama deneyebilirsiniz. Tuvalet ve kum kabı alın. İmkan varsa kediyi gozleyin tuvaletini yapacağı zaman kumu eselemeye başlar, o sıra hemen alıp kuma gotururseniz alisabilir.
Niye yavKum pire ilacından daha masraflıdır
Musallat oldu sözünüze çok üzüldüm doğrusu. Herhangi bir veterinere sokak kedisi olduğunu söyleyerek gotururseniz iç dış parazitini yaptırırsanız 60 70 tl gibi ücreti olur.
Kediler kuma çabuk alisir ancak dışarıda hem her yerin toprak olması hem de kum kabı bulundurulması kafasını karıştırabilir bilmiyorum.
Bu arada hayvanlardan insanlara bit pire geçmez.
Yeni evinize bereket getirsin yavrucuk.
Ben sizin yerinide olsam iyi düşünürüm şimdi çocukşar oynuyır ediyor ee ileri de ne olcak? Sahiplenmiş gibi davranıp bir an da bırakmayın. Eğer rahtasız oluyorsanız da daha da alıştırmadan sahiplendirinHanımlar merhaba
Konunun yeri burası mi bilemiyorum ama acil çözüm bulmam gereken bir konu var. Bahçeli müstakil bir ev aldık çok şükür hep istiyordum. Zaten ev alacaktık Corona da iyice gözümüzü açtı rabbim de kısmet etti bahçeli ev aldık. Çocuklar için çok iyi oldu. Yanlız bahçeli ev öyle filmlerde mi gibi olmuyormuş sineginden piresine kadar her türlü böcek mevcuttu geldiğimizde. İlacladik temizledik bakım yaptık daha iyi şimdi.
Yanlız bahçeye musallat olan yavru bir kedi var. Çok sevimli çocuklarda çok sevdi oynuyorlar besliyorlar. Asla gitmiyor bahçeden. Eve yerelsmek gibi bir kaç tesebbusu oldu ama eve giremeyeceğini anladı şimdi bahçeden ayrilmiyor. Çocuklar çok mutlu ama hesapta olmayan birşey bu kedinin piresi ve kakası var ☹ Bahçeye kakasını yapıyor ve kokuyor. Kum gibi birşey alsak tuvaletini ona yapması gerektiğini kavrayabilir mi? Ya da bahçe içine ihtiyaç gidermemesi gerektiğini öğrenebilir mi ☹Ve pire için ne yapabilirim. Eve bile geliyor çocuklarla pireler. Veterinere götürsem çok masraf olur mu? Ev borcu ve coronadan dolayı işsizlik zaten belimizi büktü. Mutlaka deneyimi olan vardır yardım ederseniz sevinirim.
pire için ensesine elma sirkesi dökün hemen yoğunluğu götürür. sokakta beslediğim kedilerime yapıyorum ama uyarayım tam anlamıyla yok etmiyor
Sirke fisfisladim ama pire var hala bı kaç tane gördüm çünkü. Çocuk elledigi zaman üstüne geliyor.
Ben sizin yerinide olsam iyi düşünürüm şimdi çocukşar oynuyır ediyor ee ileri de ne olcak? Sahiplenmiş gibi davranıp bir an da bırakmayın. Eğer rahtasız oluyorsanız da daha da alıştırmadan sahiplendirin
Kedi kumu alın birde iç dış damlaları oluyor ondan alın aşılarını yaptırın bişey olmaz mama olarak kaliteli mama alırsanız kakasında ve çişinde koku olmazHanımlar merhaba