Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yazıp yazıp sildim, 8 bin falan bahsedilen bisiklet bunun çok daha uygun fiyatlilari var piyasada kimse ayagimi yorganima göre uzatayim demiyor herkes en lüksüne gözünü dikip alamayıncada böbrekleri bırakıyor.Ne güzel, veren olur mu bilmem ama daha birine istediklerini ya da istediğinizi alamıyorken ikinci çocuğu yapmasaydınız belki alabilirdiniz.
Parası olan versin bizi ilgilendirmez de, cebinde üç kuruşu yokken marka model belirtip hibe istemek de ne bileyim. Dilenmek diyecem o da değil. Acayip bişey.Bende yazıp yazıp sildim, 8 bin falan bahsedilen bisiklet bunun çok daha uygun fiyatlilari var piyasada kimse ayagimi yorganima göre uzatayim demiyor herkes en lüksüne gözünü dikip alamayıncada böbrekleri bırakıyor.
Glo**er ve o tarz bisikletler cocugunuzun yaşına uygun degil, o yas icin guvenlide degil.Merhaba , oğlumun doğum günü yaklaşıyor , globber tarzı bir bisiklet istiyorum, şu an çalışmadığım için alamadım, elinde bu tarz bisiklet olup kargo karşılığı göndermek isteyen olur mu ? Bir şansımı deneyeyim dedim
parası olan alsın zaten beni bağlamaz isterse mercedes alsın koysun çocuğu için kapıya ama iste yoksa, ekmek ister gibide globber istemek banada tuhaf geldi.Parası olan versin bizi ilgilendirmez de, cebinde üç kuruşu yokken marka model belirtip hibe istemek de ne bileyim. Dilenmek diyecem o da değil. Acayip bişey.
Çocuğunuza böyle ihtiyaç dışı şeyler istemek yerine Anadolu hayat emeklilik hesabı açın hediye olarak, ya da banka hesabı açıp eğitimi için birikim yapın.Merhaba , oğlumun doğum günü yaklaşıyor , globber tarzı bir bisiklet istiyorum, şu an çalışmadığım için alamadım, elinde bu tarz bisiklet olup kargo karşılığı göndermek isteyen olur mu ? Bir şansımı deneyeyim dedim
Alınır alınmasına da o fiyata aldığım şeyi tanımadığım birine hibe eder miyim sanmam.Globber dediginiz bisikletler en kötu 8 bin civari bir yaşında çocuğa böyle paralar verip alan varmı cidden ya
Büyük ders verdiniz bravoNe güzel, veren olur mu bilmem ama daha birine istediklerini ya da istediğinizi alamıyorken ikinci çocuğu yapmasaydınız belki alabilirdiniz.
Iste paran varsa tabiki alırsın ama paran yoksa atıyorum bin liralık dururken aynı işi görürken 8 bin liralardan baslayani isteyip alamadim diyede şurda konu açmazsın bulmak için.Alınır alınmasına da o fiyata aldığım şeyi tanımadığım birine hibe eder miyim sanmam.
Hayir birde isin su tarafi var, bu cocuk durumunun ne olduğunu bilerek buyumeli, aksi taktirde ac gözlü olur, doyumsuz olur, istedigine ulasmak icin her turlu kotu yolu deneyebilir.parası olan alsın zaten beni bağlamaz isterse mercedes alsın koysun çocuğu için kapıya ama iste yoksa, ekmek ister gibide globber istemek banada tuhaf geldi.
Ama sizin bu dersten bir sonuç cikardiginizı ne yazık ki hiç düşünmüyoruzBüyük ders verdiniz bravo
Fayda etse keskeBüyük ders verdiniz bravo