• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yapışkanlı folyo mucizesi daha! :)

Duvarlar beyaz olsaydı ve şu iğrenç fayanslar olmasaydı daha güzel görünürdü.. Napıyim yani kendi evimiz kendi zevkim olana kadar bu :14:

öncelikle sunu söylemek istiyorum resminizi bi kac konuda gördüm. cok sempatik bir yüzünüz var ve inanilmaz tatli bir ciftsiniz :nazar: konunda söylemek kismet oldu :)

mutfagina gelince emegine saglik. sadece fikir olsun diye söylüyorum, belki heryerini o cicekli folyodan kaplamasydinda mesela o folyodaki mor tonunda kaplasaydin ve sadece bagzi kapaklari veya cekmeceleri o cicekli folyola kaplasaydin belki daha hos olurdu.

bide faysanlari sevmedigini yazmissin bi yerde görmüstüm onlari kaplamak icinde özel folyolar var ama tabi bütün mutfagi kaplamak cok zor olabilir.

öncelikle sunu söylemek istiyorum resminizi bi kac konuda gördüm. cok sempatik bir yüzünüz var ve inanilmaz tatli bir ciftsiniz :nazar: konunda söylemek kismet oldu :)

mutfagina gelince emegine saglik. sadece fikir olsun diye söylüyorum, belki heryerini o cicekli folyodan kaplamasydinda mesela o folyodaki mor tonunda kaplasaydin ve sadece bagzi kapaklari veya cekmeceleri o cicekli folyola kaplasaydin belki daha hos olurdu.

bide faysanlari sevmedigini yazmissin bi yerde görmüstüm onlari kaplamak icinde özel folyolar var ama tabi bütün mutfagi kaplamak cok zor olabilir.

Çook teşekkür ederim güzel iltifatınız için :)

Aslında kulağa hoş geliyor. Biz zaten mor hastasıyız eşimle hoşumuza giderdi.. Zaten sökülebiliyor o tondaki moru bulursam alıp yapıcam inşallah. Fikriniz aklıma yattı teşekkürler
:16:

Bütün mutfağı değil belkide ama sadece o ara kısım gözüme çok batıyor oraya beyaz düşünebilirim.. Kararsızım..
:44:

hoş bi değişiklik olmuş.
canım ahşap desenli, mermer görünümlü olan 2 folyoyla da ben kaplamıştım önceki evimde. herkes tezgahı mermer zannediyordu. dolaplarda laminant gibi olmuştu. resim bulursam örnek olsun diye eklerim.

Değişiklik her zaman iyidir, sıkılırsan eski haline getirmek zor değil elinize sağlık :)

Değişiklik her zaman iyidir, sıkılırsan eski haline getirmek zor değil elinize sağlık :)

Kesinlikle :)

Zaten masrafı olan bir şey değil.. Renkler mutfakla uymamış olabilir ama eski halinden bin kat daha iyi bizde çok beğendik.. Dediğiniz gibi eski haline getirmek, yenilemek hiç zor değil.. :)

Teşekkürler :16:

Teşekkür ederim kızlar :)
Rengini değiştirmeyi düşünüyorum ama çok pis üşeniyorum ya :27: Yapması zahmetli çünkü baya puff
:1:

eline sağlık,seviyorum bende bu tarz uğraşları yenileme olayı bütçeye de iyi geliyor bende eski yatak odası dolabı kapladım ve duşakabinimide yine cam ofolyosu ile kapladım her defasında silmek leke görmemek için,size fikir olsun benim yaptıklarımda:16:

$003.webp

$002.webp

Son düzenleme:
eline sağlık,seviyorum bende bu tarz uğraşları yenileme olayı bütçeye de iyi geliyor bende eski yatak odası dolabı kapladım ve duşakabinimide yine cam ofolyosu ile kapladım her defasında silmek leke görmemek için,size fikir olsun benim yaptıklarımda:16:

Eki Görüntüle 696072

Eki Görüntüle 696073

vavvv :16: yatak odası dolabıııı daha önce neden aklıma gelmedi bembeyaz bizimki tam folyoluk :1: Canım eline sağlık çok güzel yapmışsın.. Baya zahmetli görünüyor ama ya uğraştırdı mı seni bayağı?

vavvv :16: yatak odası dolabıııı daha önce neden aklıma gelmedi bembeyaz bizimki tam folyoluk :1: Canım eline sağlık çok güzel yapmışsın.. Baya zahmetli görünüyor ama ya uğraştırdı mı seni bayağı?

tam 15 m folyo gitti my kağıtçım diye bir siteden aldım 60 küsüre ve tam yetti,eşimle yaptık biz dinlene dinlene ,keyfi yaptık 3 günde bitti bu şekilde..bu arada alacağının folyonunkalitesi önemli bu benim aldığım pvc tarzında siliniyorda kolaylıkla hem .. 5 aydır kullanıyorum sorunsuz..görenler çok beğeniyor..tşk ederim:16:

Eki Görüntüle 696072

Eki Görüntüle 696073

çook hoş olmuş bnede şimdi o siteden bakıyorum açık renk belki parlak beyaz düşünüyorum üzerine cilaya falan gerek varmı acaba

çook hoş olmuş bnede şimdi o siteden bakıyorum açık renk belki parlak beyaz düşünüyorum üzerine cilaya falan gerek varmı acaba
folyo kaplama bu cila vs yapılmıyor... folyo alıp dolabınıza vs hava kabarcıkları en az olacak şekilde yapıştıralacak,üzerinde yapılışı yazıyor zaten...

Eveeett.. Buda bir yapışkanlı folyo mucizesi :) :16:
Yeni evliyiz.. Kiracıyız..
Ve mutfak dolaplarımızı beğenmiyorduk.
Bu forumda çoğu arkadaşımız yapışkanlı folyo kullanmış,
Onlardan gördüm ve bende denemeye karar verdim..
Biraz uğraşlarımız sonucunda bugün bitirdim ve gerçekten çok beğendim..
Masrafımızda 10 TL
:1:
İyi ki bu topiğe girip o konuları görmüşüm :17: :kkk:

Eki Görüntüle 517965 Eki Görüntüle 517966

CIMG1132.jpg

CIMGmmm.jpg

bende kiracıyım ve beğenmiyorum dolaplarımı aynı şekilde folyo kaplama yapıyım diyordum ama evden çıkarken koparmamız lazım ve dolapta iz bırakmasından korkuyorum

bence eski hali daha güzelmiş böyle çok çiçekli desenler mutfak dolabına yakışmıyor keşke düz desen bişey yapsaydınız. ama yinede ellerinize sağlık

Back
X