- Konu Sahibi KisaSamsun
Bence pek iyi olmamış daha iyi olabilirdi renk çok kötü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle sunu söylemek istiyorum resminizi bi kac konuda gördüm. cok sempatik bir yüzünüz var ve inanilmaz tatli bir ciftsinizkonunda söylemek kismet oldu :)
mutfagina gelince emegine saglik. sadece fikir olsun diye söylüyorum, belki heryerini o cicekli folyodan kaplamasydinda mesela o folyodaki mor tonunda kaplasaydin ve sadece bagzi kapaklari veya cekmeceleri o cicekli folyola kaplasaydin belki daha hos olurdu.
bide faysanlari sevmedigini yazmissin bi yerde görmüstüm onlari kaplamak icinde özel folyolar var ama tabi bütün mutfagi kaplamak cok zor olabilir.
Değişiklik her zaman iyidir, sıkılırsan eski haline getirmek zor değil elinize sağlık :)
yapışkanlı folyolardan nerden bulabilirim:44:
eline sağlık,seviyorum bende bu tarz uğraşları yenileme olayı bütçeye de iyi geliyor bende eski yatak odası dolabı kapladım ve duşakabinimide yine cam ofolyosu ile kapladım her defasında silmek leke görmemek için,size fikir olsun benim yaptıklarımda
Eki Görüntüle 696072
Eki Görüntüle 696073
vavvvyatak odası dolabıııı daha önce neden aklıma gelmedi bembeyaz bizimki tam folyoluk
Canım eline sağlık çok güzel yapmışsın.. Baya zahmetli görünüyor ama ya uğraştırdı mı seni bayağı?
eline sağlık,seviyorum bende bu tarz uğraşları yenileme olayı bütçeye de iyi geliyor bende eski yatak odası dolabı kapladım ve duşakabinimide yine cam ofolyosu ile kapladım her defasında silmek leke görmemek için,size fikir olsun benim yaptıklarımda
Eki Görüntüle 696072
Eki Görüntüle 696073
folyo kaplama bu cila vs yapılmıyor... folyo alıp dolabınıza vs hava kabarcıkları en az olacak şekilde yapıştıralacak,üzerinde yapılışı yazıyor zaten...çook hoş olmuş bnede şimdi o siteden bakıyorum açık renk belki parlak beyaz düşünüyorum üzerine cilaya falan gerek varmı acaba
Eveeett.. Buda bir yapışkanlı folyo mucizesi :)
Yeni evliyiz.. Kiracıyız..
Ve mutfak dolaplarımızı beğenmiyorduk.
Bu forumda çoğu arkadaşımız yapışkanlı folyo kullanmış,
Onlardan gördüm ve bende denemeye karar verdim..
Biraz uğraşlarımız sonucunda bugün bitirdim ve gerçekten çok beğendim..
Masrafımızda 10 TL
İyi ki bu topiğe girip o konuları görmüşüm![]()
Eki Görüntüle 517965 Eki Görüntüle 517966
![]()
![]()