• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yapışkanlı folyo mucizesi daha! :)

bende kiracıyım ve beğenmiyorum dolaplarımı aynı şekilde folyo kaplama yapıyım diyordum ama evden çıkarken koparmamız lazım ve dolapta iz bırakmasından korkuyorum

Bilmiyorum.. Bende ilk defa yaptım :) Mutfağımın dolapları o kadar iğrençti ki dayanamadım folyo kapladım :27:

bence eski hali daha güzelmiş böyle çok çiçekli desenler mutfak dolabına yakışmıyor keşke düz desen bişey yapsaydınız. ama yinede ellerinize sağlık

Folyoyu beğendim ve aldım mutfakta böyle karışık duracağını bilemedim. Ama pişman değilim eski halinden daha iyi oldu, teşekkürler :)

elinize sağlık süper olmuş:34:

teşekkür ederim canım :)

bende kiracıyım ve beğenmiyorum dolaplarımı aynı şekilde folyo kaplama yapıyım diyordum ama evden çıkarken koparmamız lazım ve dolapta iz bırakmasından korkuyorum

Ben reklam sektorundeyim isim folyolarla ev sahibine söylemeden kesinlikle yapistirmayin derim çıkarırken tahmin edemeyeceğiniz kadar zor ve kötü oluyor

dolaplar güzel olmuş ama mutfak gibi biyerde o tezgahın üstünde kedinin işi ne o orda hiç olmamış hijyen açısından:20::20::20:

haklısın canım en iyisi hiç kalkışmamak ev sahibi yaşlı inatçı bişiy hiç uğraşamam şimdi onlarla :(

Basına is alırsın canım bosver en son teyzeminkisini soktuk kendi evi teyzemin koridordaki dolabı kaplamıştı kuzenim temizlik sırasında kotu oldu diye sökelim dedik aman allahım işkence yapis yapis telledik o kadar uğraştık ama pek hoş olmadı yamalı essek gibi :28: kaldı dolap

Basına is alırsın canım bosver en son teyzeminkisini soktuk kendi evi teyzemin koridordaki dolabı kaplamıştı kuzenim temizlik sırasında kotu oldu diye sökelim dedik aman allahım işkence yapis yapis telledik o kadar uğraştık ama pek hoş olmadı yamalı essek gibi :28: kaldı dolap

haklısın walla hiç kalkışmayım ben

Back
X