• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yapışkanlı folyo mucizesi daha! :)

KisaSamsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
3.721
3.113
248
Eveeett.. Buda bir yapışkanlı folyo mucizesi :) :16:
Yeni evliyiz.. Kiracıyız..
Ve mutfak dolaplarımızı beğenmiyorduk.
Bu forumda çoğu arkadaşımız yapışkanlı folyo kullanmış,
Onlardan gördüm ve bende denemeye karar verdim..
Biraz uğraşlarımız sonucunda bugün bitirdim ve gerçekten çok beğendim..
Masrafımızda 10 TL
:1:
İyi ki bu topiğe girip o konuları görmüşüm :17: :kkk:

$Başlıksız 2.webp$CIMG1022.webp

CIMG1132.jpg

CIMGmmm.jpg

Son düzenleme:
çOK GÜZEL OLMUŞŞŞŞŞ
Ev sahibiniz birşey demesin

Birde rafın arka kısmınıda yapabilseymişsiniz daha iyi olur muş gibi ama zor olur orası

Evsahibesinin habari olmadan yaptıysanız yazık olmuş derim.Çok karmaşık göründü bana temizlemeside zor olur.Yağı kiri fazla taşımaz folyolar.Fayans üzerindeki kedide olmamış yahu pek şirin minnoş ama hijyen açısından cıksss:34:

çOK GÜZEL OLMUŞŞŞŞŞ
Ev sahibiniz birşey demesin

Birde rafın arka kısmınıda yapabilseymişsiniz daha iyi olur muş gibi ama zor olur orası

Ev sahibinin sorun çıkaracağını sanmıyorum. En az bir sene daha burdayız zaten giderken sökeriz kolayca sökülüyor..
Evet orasınıda yapmayı düşünüyorum, aynen gerçekten zor orası.. Sabredemedim hemen koydum resimleri :)

Evsahibesinin habari olmadan yaptıysanız yazık olmuş derim.Çok karmaşık göründü bana temizlemeside zor olur.Yağı kiri fazla taşımaz folyolar.Fayans üzerindeki kedide olmamış yahu pek şirin minnoş ama hijyen açısından cıksss:34:

Mutfak kapısı genellikle kapalıdır. Girdiği zaman da tezgaha çıkmaz pisimiz.. Tatlılık olsun diye onunla çektim mutfakta daha bir sürü iş var silinecek zaten hep oralar :)

Eski halinden daha iyi en azından.. (: Hem ev sahibinizinde hoşuna gider bence gitmezsede çıkarken sökersiniz evet ben beğendim en azından uğraşmışsınız buda bişeydir.. (:

Mutfafın çok cici amaaaa pison daha cici...bırak istediği yerde dolaşsın kimselere bakma sen ...çoğu tanıdığım insandan daha temizdir onlar...benimde bi dünya kedim var...sıkılırsan o renkten düz renk dene üstüne de kedi çıkartması koy ...güle güle oturun

Mutfafın çok cici amaaaa pison daha cici...bırak istediği yerde dolaşsın kimselere bakma sen ...çoğu tanıdığım insandan daha temizdir onlar...benimde bi dünya kedim var...sıkılırsan o renkten düz renk dene üstüne de kedi çıkartması koy ...güle güle oturun

aynen öyle tertemiz kedimiz. Evden dışarı çıkmıyo ki bebeğim nasıl pis olsun :) Benim kapı kapama sebebim hem çok meraklı karıştırıo her yeri bide yemek yaparken gelip tüy bırakmasın diye :) Pisimizin odasına yapıcaz zaten kedi çıkartması :)
Evet sıkılırsak ya da daha hoşumuza giden bi renk bulursak değişiriz.. Beyaz ve mor benim çok hoşuma gitti :) Teşekkür ederimm..

hayırlı olsun, siz beğendiyseniz sorun yok, ama ahşap renkli başka bir folyo belki daha güzel olabilirdi mutfakta..
emeğinize sağlık, bu arada benim de kedim var üstelik iki tane mutfak ilgi alanı onları anlayabiliyorum karıştıracak çok şey var :DDD

bi emek var ortada ama çok karmaşık görünmüş sanki çiçek desenleri ne bileyim çok hoşuma gitmedi ama sizin içinize sinmesi önemli olan güle güle kullanın

bi emek var ortada ama çok karmaşık görünmüş sanki çiçek desenleri ne bileyim çok hoşuma gitmedi ama sizin içinize sinmesi önemli olan güle güle kullanın

koyu ahşap renkli folyo alıoduk tam o sırada bunu gördüm eşim ve ben mor delisiyizdir bide iç karartıcı olmasın dedik hem beyaz hem mor olunca beğendik baya bundan aldık :) Teşekkür ederimm :)

hayırlı olsun, siz beğendiyseniz sorun yok, ama ahşap renkli başka bir folyo belki daha güzel olabilirdi mutfakta..
emeğinize sağlık, bu arada benim de kedim var üstelik iki tane mutfak ilgi alanı onları anlayabiliyorum karıştıracak çok şey var :DDD

teşekkür ederim :) ay sormayın ya ne zaman mutfağa gitsek pıtır pıtır peşimizden gelio mutfak kedisi tam :D :9:

elinize sağlık önceki halinden iyi olmuş..ben olsam mobilya görüntülü olanlardan yapardım hem hataları daha az gösterir hem daha doğal bi görüntü olur.aklında bulunsun bu renkten sıkılırsan dene derim..

Ellerinize sağlık...Tek renk olsa daha iyi olurdu aslında ama zevkler ve renkler tartışılmaz....Güle güle kullanın...

Back
X