Bir yapışkanlı folyo mucizesi daha! :)

bu ne yahu hiç olmuşmu ,pijama gibi ,ben beğenmedim eski hali bin kat daha iyi ..

elinize saglık gayet güzel olmuş bend dolaplarıma yapmak istiyorum ama kullanımı nasıl istdigimiz zaman cıkarabiliyormuyuz

Ara kısmada folyo yaptım daha bi güzel oldu sanki :)

elinize saglık gayet güzel olmuş bend dolaplarıma yapmak istiyorum ama kullanımı nasıl istdigimiz zaman cıkarabiliyormuyuz

Teşekkürler.. Bence çıkarılabilir sorun olmaz.. Uzun süre durduktan sonra da rahatlıkla çıkarılır mı bilmiyorum ama araştırmak lazım.

mutfak taşındakı kedımı ??

nevar arkadaşım kediyse hayret bişeysiniz kız kedime mi yorum yapın demiş ne densiz insanlar var şu forumda ya

neyse...

canım önceki hali zaten kötüymüş en azından öncekinden ferah olmuş ev sahibine gelince kızmaz heralde eyer müzeye koymuycaksa dolaplarını

Son düzenleme:
benim zevkime uymuyor ama emek verip yapmışınız elinize sağlık güle güle kullanın mutlu mutlu yemekler yapımn mutfağınızda:)

bense bambaşka bir şeye takıldım."kedim hiç evden çıkmıyo" demişsiniz,bu doğru mu sizce?ben de kedi beslemiş biri olarak kedimi günaşırı sitenin bahçesine çıkarıyordum.hatta değişik olsun diye arada köye bile götürüyordum.insanlar bile 2 gün evde durunca nasıl sıkılıyor,o doğaya ait canlıyı hep evde durdurmak bence hayvan sevgisi değil.

BANada eskı halı da guzel geldı cok karısık gozuktu gozume

takıldım kaldım soylemem lazım o tezgah uzerınızdekı fazlalıkları dolap ıclerıne koysanız mesela o tezgah ıcın o kettle fazla ekmek kesme tahtası tepsı tuzluklar tezgahı acayıp karısık gostermıs :44:

elinize sağlık güzel ama ben sade desensiz folyoları daha çok seviyorum bide kedi çok minnoş ama orda olmamış

Karışık görünebilir ama hepsi elimin altında. Sık kullandıklarımı koydum oraya..

elinize sağlık güzel ama ben sade desensiz folyoları daha çok seviyorum bide kedi çok minnoş ama orda olmamış

Çiçekler hoşuma gitmişti bide mor rengi seviyoruz biz ondan öyle yaptık. Bi zararı yok bence pisiciğin :) Orası onun evi sonuçta :103:

Bizim bahçemiz yok. Burası İstanbulun işlek bi semti hep arabalar, insanlar temiz hava alacak bir yer yok. Olandan da insandan geçilmiyor zaten. Nasıl çıkarabiliriz.. Evimiz geniş içinde özgürce dolaşıyor, oyuncaklarıyla oynuyor halinden mutlu. Evi de havalandırıyorum oksijensiz kalmıyor merak etme. Hergün maması ve temiz suyu önünde. Dışarı çıkaramıyoruz diye napalım sokağa mı salalım soğuk havada aç susuz ?

yapıskanlı folyo olayını daha yeni duydum enteresanmıs..degisiklik iyidir bence bu halide gayet guzel gozukuyor..

kediye koptum ama cok sirinmiss

emek verip uğraşmıssınız elinize saglık ,ama samimi olmam gerekirse

ben begenmedım çok karışık ve hıç bır detay bırbırıyle uyumlu degıl

bide bölük bölük parca parca durmus :/ yani kağıt gibi görünüyor

orjinal malesef durmuyor .yapışkan folyo ıle bı baska sıtede gardrop

yapımı görmüştüm ben ,sanki yapışkanlı folyo degılde magazadan o sekılde

alınmıs gıbı o kadar basarılı ve orjınal duruyordu :) ama sızınkı dedıgım gıbı

parca parca durmus .

Tatlım güle güle kullanın, ellerine sağlık.

Ben pisinize bayıldım. Çok tatlıymış benimkinin küçüklüğüne benziyor tipi. Kafasından öp onu benim için.

Böyle bir mutfak ilk defa gördüm hayatimda,Allah'im bir daha da göstermesin insallah :)))
Saka bir yana gercekten hic olmamis canim yaa.Tabii senin kendi zevkin bize de elestirme hakki vermissin foto acarak.Ama mutfakta böyle karisik bir desen olmaz.Bari keske sadece tek düz mor rengi kullansaydin.Benimde mutfak dolaplarim kapli 1,5 senedir.Ben 12 yillik mutfagimdan SIKILdigim icin beyaz tahta desenli folyoyla kapladim.
Kesinlikle mobilyalara düz renk $art.

Herkesin kendi zevki.

Beyaz her turlu falsoyu verebılecek bır urun bence.
Bence mobılya gorunumlu bır folyo kullanabılırsın,havası degısebılır mutfagın.Benım bır arkadasım altını kırmızı ustunu beyaz folyo ıle kapladı mutfak dolaplarını,harıka oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…