- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 43
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
elinize saglık gayet güzel olmuş bend dolaplarıma yapmak istiyorum ama kullanımı nasıl istdigimiz zaman cıkarabiliyormuyuz
mutfak taşındakı kedımı ??
takıldım kaldım soylemem lazım o tezgah uzerınızdekı fazlalıkları dolap ıclerıne koysanız mesela o tezgah ıcın o kettle fazla ekmek kesme tahtası tepsı tuzluklar tezgahı acayıp karısık gostermıs :44:
elinize sağlık güzel ama ben sade desensiz folyoları daha çok seviyorum bide kedi çok minnoş ama orda olmamış
bense bambaşka bir şeye takıldım."kedim hiç evden çıkmıyo" demişsiniz,bu doğru mu sizce?ben de kedi beslemiş biri olarak kedimi günaşırı sitenin bahçesine çıkarıyordum.hatta değişik olsun diye arada köye bile götürüyordum.insanlar bile 2 gün evde durunca nasıl sıkılıyor,o doğaya ait canlıyı hep evde durdurmak bence hayvan sevgisi değil.
Böyle bir mutfak ilk defa gördüm hayatimda,Allah'im bir daha da göstermesin insallah :)))
Saka bir yana gercekten hic olmamis canim yaa.Tabii senin kendi zevkin bize de elestirme hakki vermissin foto acarak.Ama mutfakta böyle karisik bir desen olmaz.Bari keske sadece tek düz mor rengi kullansaydin.Benimde mutfak dolaplarim kapli 1,5 senedir.Ben 12 yillik mutfagimdan SIKILdigim icin beyaz tahta desenli folyoyla kapladim.
Kesinlikle mobilyalara düz renk $art.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?