- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.495
- 773
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Önerildi mi bilmiyorum ama Lost mutlaka izlenmeli .
Damage
Heroes
A good wife
The mentalist
Damage
Heroes
A good wife
The mentalist
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak ben sana bi dizi tavsiye edeyim,
insan böyle çok çok beğendiği diziyi tavsiye ederken çok çok beğenileceğini sanıyor baya iddialı giriyor olaya:)
imdb 8.9 puan vermiş ama sen bakma bence
9 üssü puanlı izletileri beğenmediğimi bana uymadığımı bildiğim için sen kendi puanına bak
cenaze evini işleten fisher ailesinin psikoloji, gizem, aşk, dram, dramın dibi, kaza mizahın dibi dizisi six feet under ...kalpkalpkalp...
izlersen, izlemeye başlarsan yorumlarsan sevinirim...
diğer ve son favorim; in treatment.
terapistin terapiye gelen danışanları ile olan seanslarını izliyorsunuz
ilerleyen bölümlerde terapistin terapiye ihtiyacı olup
kendi terapilerinide izliyorsunuz
durağan ilerleyen bir dizi.
düşündüren, yoran bazen kendiyle yüzleştiren bir dizi.
sen sevmezsen bu tarz psikoloji içeren dizi tavsiye ederseniz severek başlamak isterim![]()
Once upon a time 😁 adından da belli olduğu gibi masallarla ilgili çok çok çok farklı ve güzel :)
insan böyle çok çok beğendiği diziyi tavsiye ederken çok çok beğenileceğini sanıyor baya iddialı giriyor olaya:)
9 üssü puanlı izletileri beğenmediğimi bana uymadığımı bildiğim için sen kendi puanına bak
cenaze evini işleten fisher ailesinin psikoloji, gizem, aşk, dram, dramın dibi, kaza mizahın dibi dizisi six feet under ...kalpkalpkalp...
sen sevmezsen bu tarz psikoloji içeren dizi tavsiye ederseniz severek başlamak isterim![]()
in treatment, eğer sararsa neredeyse tek bir odada geçmesine ve durağan bir yapıda olmasına rağmen resmen insanı koltuğa mıhlayan bir dizidir. Onunla aynı kulvarda olmamasına rağmen ona en çok benzettiğim True Detective var. İki farklı kişilikteki detektifin uzun yıllara yayılan bir cinayet soruşturması sırasında yaşadıklarını anlatıyor sağlam bir altmetinle.
Prison break'i seviyorsanız OZ, gelmiş geçmiş en iyi hapishane dizisidir.
Carnivale, The Crimson Petal and the White, Utopia ve Black Mirror kısa ama etkileyici dizilerdi.
ay onu disciye goturen olmayınca nasıl uzuldüm bildigin zaafım vartık tık tık penny3 defa kapıyı vurması falan, ne sevimli bir adam yaa
Gerçi çoğu sevimsiz buluyor ama, verseler evde beslerim. Dişçiye, işe falan da götürürüm
![]()
Ben pek dizi izlemem aslinda ama bu diziyi cok merak ediyorum. Bi de baslayinca birakamama gibi kotu bir huyum var. Tavsiye eder misiniz hakkaten?
Fantastik severim ama tumuyle fantastik bir dunya olmali.
Ayrica hizli kamera haraketleri vs beni yoruyor ve holywood sinamasi da amerikan dizileri cogunlukla boyle
"Six feet under" onerisine katiliyorum!
Eski fakat aglak olmayan cok iyi bir dram dizisiydi. Tekrar izlemek isterim :)
Konu sahibi seni uzuuun sure idare etmez toplam 6bolum zaten ama kult bir ingiliz dizisi onereyim "BLACK MIRROR"
Her bolum farkli kisa film gibi. Teknolojinin hayatimizda nasil degisikliklere yol acabilecegine dair farkli yonetmenlerin cektigi farkli kurgulara sahip bir mini dizi. Ama her bolum beyin firtinasigerci ilk bolum kadar carpiciligi bir baska.
Bir de "BRON/BROEN" isvec ve danimarka ortak yapimi olan bu dizinin gelen talepler uzerine 1-2yil sonra 2.sezonunu cektiler. Toplam 18bolumden olusuyor.
Polisiye tarzinda ama cok daha farkli.
Baslangicinda bu iki ulke sinirindaki koprude bulduklari bir ceset ile olaylar sekilleniyor. Bizim turk dizileri gibi uzuuuun uzun bakismalar yok fakat sahne gecisleri agir. Biraz avrupa sinemasini andiriyor.
Konu o kadar iyi tuttu ki gecen yil amerikalilar "the bridge" olarak, ingilizler ise "the tunnel" olarak uyarlama yaptilar. Ama hic biri danimarka yapimindaki basrol kadin gibi degil...
Siyahi bir polisin oldugu baska bir polisiye dizi vardi sezonu toplam 3bolum. :) ama o da iyi bir diziydi. Adi su an aklima gelmiyor maalesef :/
Vampirli falan sevdiginize gore "true blood" u da begenirsiniz sanirim. Gerci beni pek sarmamisti ama o tur izleyenler bunu cok sevmisti.
Begenilerimizin benzer olmasina cok sevindim :) bu yazdiklarinizdan izlemediklerim var, heyecan yaptim! Bilseydim jet hiziyla internet hic kullanilmadan yatiyorken takir takir indirir simdi inzivaya cekildigim kosemde izlerdim :)
Varsa benzer oneriler bekliyorum...
safkelebek de onermis prison break e benzer diyebilecegimiz OZ var. Ilk ciktiginda resmen cigir acmisti.vapir pek seviyor ama şu isveç danimarka karışımı diziye bi bakıcam...inşallah yapışır kalırım ekrana....
ah prison ah, onun gibi bi dizi yokmudur yahuu![]()
Valla ben de çok sevindim :) Daha öğlen Bron'a bakıyordum acaba indirsem mi diye şimdi sayenizde indirmeye başlıyorum :)
Yazdıklarım dışında konu sahibinin de isteğine uygun olan Ray Donovan ve çok beğendiğim dönem dizisi Call the Midwife aklıma geldi. Fantastik/bilimkurgu
kategorisine uygun The Lost Room ve The Returned'ü de ekleyeyim.
kızlar dert değil değerli vaktinizi almak istemem ama bulamadığım için fikir istiyorum...
Sahura kadar uyumuyorum, tek başıma bekliyorum... Hatim yapıyorum epey onu okuyorum, daha çok vakit kalıyor, tv de pek izlemem....
Yabancı dizi arıyorum , şöyle güzel sürükleyici bir dizi bulamadım
Her önüme gelen diziyi seyretmem illa ki tavsiye olacak bana..
Birçok dizi izledim, bazısını beğendim bazısını beğenmedim...
Sevdiğim tarzda bir dizi tavsiye edermisiniz...
Romantizm aşk komedi veya aile dizisi sevmiyorum....
Prison break izledim çok severek, the walking dead izledim,orphan black, breaking bad (yarım kaldı sıkıldım) birkaç daha izledim isimlerini tek tek yazmayım şimdi... Sevdiğim tarzlar bunlar..varmı tavsiyeniz....
Ben su siralar acaip fringe hastasi oldum. Harika sürükleyici bir dizi bence.
Bundan hariç Under the dome izliyebilirsin.
Game of Thrones'te çok harika bir dizi fakat herkes için degil, bazeleri diziyi hiç begenmiyor ve açik buluyorlar, kendin verecegin karar bu :)